MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 5, 2011

1 be baru

aritu lepas cashout je ada satu je be, pagi tadi cam bese cek nuffnang tengok ada 1 be baru kat blog contest.so skang ni dua2 blog ada 1 be jadi la kan...sikit2 lama2 jadi bukit...

tapi rasanye kali ni mcm xdapat dah kot sebanyak mana yg aku cash out kali ke-2 aritu...tengok be dia seme mula dengan sen2 je..kalau mula dengan ringgit tu kira nampak juga la pergerakan duit dia..kalau dapat be yang sen2 dia agak slow nak tengok dia naik..tapi xpe seme tu xde hal la..sen2 pon duit juga kan..kalau kumpul2 lama jadi banyak juga.


THANK YOU NUFFNANG



(。◕‿◕。)

be ke-19 utk 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

smiley face kat bawah tu yg x tahan tu... comey banget

mama tisya said... [Reply to comment]

skit2 jd bukit..tkpe sen2 pn..kita pn ada gk..slow tul nk gerak..ehehhe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la ..BE Ayu pun slow je gerak..tapi takpe la..dr takde langsung..

Adyshariz said... [Reply to comment]

tahniah nana, rezeki org rajin tu..hehe..

akiratoriza said... [Reply to comment]

salam ziarah..
merasa jugak nak cash-out, mcm sy ni erm ntha bila la dpt merasa duit nuffnag.. kuikuikui..
neway jemput join GA sya. tq

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah kak... :)

dilazfamily said... [Reply to comment]

best yer.tahniah utk BE tu.moga akan bertambah income berblog.doakan Dilaz cepat dapat first BE.amin

cikmOt said... [Reply to comment]

aku ni lama dah takde BE tau...

honey amour said... [Reply to comment]

salam dear..contest 'aku sayang dia' still bule join..tarikh tutup 20 julai :)

Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

jgn lupa join ye :))

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tahniah babe!!!.. =)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..untung sis!hihi,ifa xde dh BE

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

byk sungguh BE nana utk thn ni--me BE ciput thn ni...

watyz said... [Reply to comment]

x tau pon nk tgk BE ni kat mana. jengah pon kejap2 duit x naik2 pon. hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahah tu bodek nuff tu namanye

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la jadi la dari xde kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe xpe
asalkan ada
nanti beranak pinak la tu

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
heheheh
alah...rajin update bukan kejar income pon
tp tu hobi hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@akiratoriza

hehe
xpe
slow nanti ada la tu

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

mekasey

Nana said... [Reply to comment]

@dilazfamily

amin2
hrp2 dilaz pond apat be gak pasni

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
ala ko dah banyak dah income nuff sebelum ni kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@honey amour

ok tq

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe xpe ifa
nanti ada la tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

jadi la mz
thn lepas mgm ciput
thn ni ok skit

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehehe
ada kat situ tulis BE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...