MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 18, 2011

adeh laptop wat hal....abes gegambar seme

tension!! tension..semalam laptop hang pastu aku restart tros xleh start2 dah..adoi...dah ler gambar2 weken lepas xsempat nak transfer dalam external...pastu time aku dah abes transfer kat lappy aku tros delete gambar dalam memory card..gegambar masa birthday anak usop whilca seme ada dalam lappy

baru je ingat nak wat entry birthday caliph arini....alahai....ni nak tgh try satu software utk restore blk gambar2 yang kita dah delete dalam kamera...

dah jumpe dah...software tu..jap lg baru nak try..kot kalau dapat restore balik gmbr2 dalam memory card tu nanti aku wat entry camane nak recover gegambar yang kita dah delete dalam memory card

ni je gambar masa bday caliph yg sempat di upload kt blog...

xdek idea plak nak wat entry klw xde gambo hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

eB ezrin said... [Reply to comment]

wahh... leh restore eh? x sabar nk tunggu nih :)

atty's said... [Reply to comment]

sayangnya nana..harap..dpt dpt balik semua gambar tu nanti

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pun pernah kena mcm nie...insyallah dpt tu gambar2 tu..

lia said... [Reply to comment]

Aku x tau ada software boleh recover gmbr da delete...

Harap2 boleh dpt balik gmbr2 tu, amin...

Gieyana said... [Reply to comment]

sayangnya..x per, kalau ada rezeki sure ko dpt balik gmbar2 tue..

rara pinkmafia said... [Reply to comment]

nasib leh recover kan kan.

mama tisya said... [Reply to comment]

smlm tk ok ke recover?hrp2 dpt blk gmbr2 ilang tu..tk byk pn janji dpt skit dr tkde langsung kn

amiey lee said... [Reply to comment]

NANA tumpang tanya masa ucop wilcha kawin nana pergi kat selangor punya ke?

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sabar dik non :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

harap2 berjaya restore

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

kalau x boleh restore..?? aduhaaai... mau menjerit kan kak nana.. huhuhu

Cute MuM said... [Reply to comment]

nanti kalo boleh restore bagi taulah yer.. senang kalo terjadi apa2..

amiey lee said... [Reply to comment]

nana ... heee sebok aja kta ni kan... takdela maksudnye nana ngan kawan kta agaknye kenal kot...kawan kta yang jadi pengapit bini ucop wilcha tuh masa kawin kt puchong

ieda said... [Reply to comment]

adoii kalau hilang ... huhuhu sedih lah .. kenangan tuu .. ermm akak bab2 hilang nie memang fail .. kena ke akak .. menung je lahhh huhuh

syanasaid said... [Reply to comment]

aiyakk mmg tension kalo gambar hilang
harap berjaya restore ye

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

haiisshoooo... aku pun kalau dah transfer gambar ke lappy terus jer delete kat memory card camera..

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

bole ada software dia

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la tgh try ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hrp2 dpt blk..

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ada mcm2 sofware
dload je kat tenet

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

tu la..
klw ada rejeki
ada lah

Nana said... [Reply to comment]

@rara pinkmafia


hehe tgh recover ni
tgk la selamat ke x

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
wat kat umah mcm xgerak je
slow

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe btol la tu

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

mmg tgh sabar la ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tu la nye...

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
seb baik kwn2 ada amek gmbr masa mjlis tu
xde la ralat sgt
kwl tak leh restore

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

ok nant try dlu smpai abes

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe btl la tu

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe bole dpt blk
ramai yg jadi mcm ni
bole dpt blk
tp xsemua

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
tu la..
dah la mcm2 gambo
nk cite kt entry xde gambo
mcm mkn ns xde lauk heee

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
tau xpe..
pengajaran la ni
pas trnsfer kena smpn tros dlm xternal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...