MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 5, 2011

air jambu batu

skang ni tiap2 ari balik keje mesti singgah kedai tepi jalan sebelum sampai umah semata2 nak bli air jambu batu siap letak asam dia sekali, adeh..meleleh air liur klw teringat2 kan eii..ni kalau sape2 mak buyong tengok ni mau meronta2 nak minum hehe...

harga secawan RM1.50 kalau kat depan jusco Au2 tu mahai RM 2, rasa lagi sedap kt blakang umah aku ni sebab serbuk asam dia buat sendiri..adeh...sakit otak..tiba2 air liur mleleh ni hahaha...

mendapan kt bawah tu dia nye asam

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita suka gk..tisya pn suka..hah kalo bli mmg yg dkt dpn jusco tu..ada 2 gerai yg depan skit dkt ngan traffict light ok yg blkng skit tk brp ok...

et said... [Reply to comment]

selamat pagi...

yg baca pun terliur gak...sedapnyerrrr..pagi2 ni mana nak carik..muahaha
et

lia said... [Reply to comment]

aku pun sukak.... paling suka kalau ais xde, sejuk gitu jer.... perghhhh

r|nA @ ja|j|na said... [Reply to comment]

meleleh gak ni, hehehe..sejak nurse suggest minum air jambu batu ni, hari² dok cari kat kedai..tp dalam kotak punyelah..

~ana~ said... [Reply to comment]

erm..dulu kat medan selera blkg ofis ni, bnyk org jual..skrg ni dah xde plak...terliur plak tgk..:)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

alamak tp knp nmpk mcm kalering sgt kak?

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg sedap air nih...
akak pon suker nana...
kt tepi2 jln mmg ramai org jual...
ptg nih balik keje nak belilah... hehee...

SyaNa said... [Reply to comment]

kecur eliur aku weiii
terasa2 masam kt ujung lidah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ahh kita bli aritu
yg dekat ngan trafic light
ok sedap

Nana said... [Reply to comment]

@et
hahahhaah
pagi2 mmg xde orang jual

Nana said... [Reply to comment]

@lia
aku lg suke klw ada ais

Nana said... [Reply to comment]

@r|nA @ ja|j|na

hehe yeke
utk apa dia suggest suh mnm?

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
btol klw dulu bersepah2 org juai air ni
skang ni susah skit nak jumpe

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
tu la pasal
dia ltk pewarna kot

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe masam2 tu yg sedap tu

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahah tau xpe
ngenangkan asam dia
adoii

watyz said... [Reply to comment]

fuhh... sedap nyer.. aku suka minum time ngandung no 2 jek. time tu aku suka makan jambu jerk..

tiefazatie said... [Reply to comment]

sedap2..ifa pun suka!hihi

tiefazatie said... [Reply to comment]

sedap2..ifa pun suka!hihi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak pernah try...kaler dia ijau benor tu heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...