MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 6, 2011

anak beranak berjubah

minggu lepas ada kenduri arwah kawan amrul, pes time g kenduri pakai jubah, hehe aritu pes time g keje pakai jubah kan, dok recycle balik jubah tu g kenduri dah tu satu tu je jubah yang ada pon..

damia pon sama pakai jubah siap ngan tudung ala...nampak cam orang besar dah pastu masa kat kenduri tu seme pakat dok cakap eh..comei nye awak pakai jubah pehtu damia dan2 malu2 kucing bile orang puji2 dia hahaha..ada yang panggil dia ustazah damia kekekeke....

ramai la makcik2 tanya beli kat mana jubah damia tu?ala., tu jubah lama tok wan damia beli masa kat mekah dulu.tp aku sendiri pon suke je nengok damia pakai jubah....geram nak gigit2 je hehe..amrul lagi la..dia gelak je damia pakai jubah kiut katanya hehehe....oleh sebab tak bawa kamera aku amek gambo pakai telepon je la..

ni damia yg amek ehehe
orang tengah baca yassin aku sebok amek2 gambar kan bagus la tu tapi aku off pon time tu mana leh baca yassin heee
ustajah damia
tuan umah tengah dokong damia geram katanya eehehe
sebelum balik suh dia pose kt tangga
ni je la gaya supan yg ada yg lain2 seme gaya xsenonoh haha..dah la pakai jubah dia bole amek gambar gedik2
untuk menyerikan lagi entry ni gambo anak beranak berjubah hehe....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

CaDLyNN said... [Reply to comment]

comeynye damia berjubah..

biharahim said... [Reply to comment]

dua2 pon comel mcm dtg dr arab :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

olor tomeinya damia...
supan sgguh.....
aunty nak wat menantu boley???
hehehehe....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Iris ada 2 jubah, tapi tak pernah pakai kecuali yg untuk join contest hari tu
sbb tak tau nak pakai ke mana,
kenduri pun jarang
nak gak pakai sama2 jubah mcm nie..best je tgk..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

comey...comey...raya ni jangan lupa beli jubah lagik hik hik

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

damia & ibu nya sama2 tomei heheh

atty's said... [Reply to comment]

dua beranak sama comey ngn cute

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

alahaii,..sejuk mate tgk ;)

Ena said... [Reply to comment]

ala la.. tomei tomei..

~ana~ said... [Reply to comment]

dua2 comel je..:)

tiefazatie said... [Reply to comment]

aah la..comel2..hihi..geram nk cubit2 je pp die kak!

ieda said... [Reply to comment]

alah2 cumeinya 2 beranak berjubah ! :)

watyz said... [Reply to comment]

comei nye lahai mia pakai jubah..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

comel giler ok damia pakai tudung..=D..n suka gak tgk nana pakai jubah putih tuh..sweet..=)

irma said... [Reply to comment]

alah tomey nya dua branak berjubah....hehe

HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

comeiiinya damia....;-)

jom join 1st giveaway ila & sifu...hehe

cikmOt said... [Reply to comment]

comelnya...damia...hahaha...ko jangan perasan...:P

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

comeynya damia pakai jubah.. nnt raya bole lah pakai camni..

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@biharahim
ya habibi ya maulana hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah bule2 berbesan kita kak

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
haha damia ni pes time la pakai
sebab xtau nk pakai g mana juga
xkan kenduri kawen pakai jubah kot
panas kang
kebetulan ada kenduri tahlil tu kasi dia pakai

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehe
ala..raya xpakai jubah la kot

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheheh
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
alamak
segan nih hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
heheheh tiba2 tgk pipi damia tembam kan

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

mekasey hehe

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
tu la tiba2 nampak pp dia menonjol

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh tq

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

mekasey
kena bli lg ni hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@irma
hehe malu tq

Nana said... [Reply to comment]

@HonEyBuNNy

ok tq
dah join

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hahah
ala ckp je la ko nak kata aku pon comel hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

raya panas la kot
nak pakai jubah hehe
g kenduri kejap2 bole la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...