MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 13, 2011

attack the block

aritu kan ada menang tiket wayang kat blog deqlis..pastu sabtu lepas pegi la konon2 nak tgk cite ni sekali TGV wangsa walk kata tak de tayangan dah...balik je la saje2 sia2 je dtg konon2 nk tgk wayang.ari isnin call office TGV tanya nape dah tak tayang?dia kata bukan dah habis tayang...tapi sebab ari sabtu wangsa walk bukan 3 panggung utk cite transformers tu yg dia tak tayang ari sabtu tu...

tapi lain plak org wangsa walk cakap..dia kata dah abes tayangan..kuwang ajar..malas nak cek la tu..apa la salahnye xplain kata ari sabtu cancel show tu sebab nak kasi laluan kat transformers...alih2 budak kt kaunter tu ckp pas ni bole tgk cite attack the block je..seb baik aku cek ngan office TGV...makanya dapat la ktorg tgk cite ni ari isnin lepas...

pegi ngan cik nana xleh tunggu amrul blk sebab cite ni pon mcm xdapat sambutan tkt amrul blk 2mgu lg xde tayangan dah..xde pilihan cite ni siar kul 6.45 seb baik aku CUTI xpela tgk time gitu pon.

so far cite ni ok la...18PL tapi aku selamba je bawa damia...cite ni pasal kisah budak2 remaja nakal g bunuh sekor mahkluk asing pastu mahkluk asing yg lain turun bumi nak balas dendam kat budak niger yg g bunuh alien tu..ok la menarik juga cite ni ada lawak2 juga tapi banyak sangat mencarut kejap2 F***, kejap mother **** adei seb baik damia kecik lg xpaham hehehe...




p/s : deliqs sorry xleh amek gmbr kat poster filem ni sebab tinggi sangat poster dia tu

abes wayang singgah la tmpt game tu..melayang la 6hennget


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

syanasaid said... [Reply to comment]

good girl la damia ni
suke aku ade anak sporting gini

Adyshariz said... [Reply to comment]

rajin ko nana bawak dania, aku kene tunggu hero besar skit la, karang ader yg kene ketuk ngan anak aku dlm tu nanti..huhu

fazilzura said... [Reply to comment]

wah besh nye.. nuff nye tiket lum sempat ku gune lg

Ena said... [Reply to comment]

nasib baik ada anak dara yg sporting kan nana.. kalo tak burn je la yeh.. kalo akak kompem la burn tu.. huhu

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

kalo bwk bdk utk cita 18PL ni, org wayang tu mmg tak tahan ek? kiranya dorg lepas jgk la

Gieyana said... [Reply to comment]

best ker citer nie? haa tetiba aku rs nk tnya mcm Eli..

mama rifQy said... [Reply to comment]

amboi..hepinyeee damiaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

heheh damia dah biasa wei
ngan keadaan yang yg berdikari ni
dia pun jenis tak susah
aku heret g mana pon dia ikut je la

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

aku mmg angkut je
sebab dia jenis xmeragam
xde hal punye

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

hehe xpe
tiket tu lama dia nye xpired

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehehe
tu la
seb baik damia good girl
xde masalah

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
tu la heran tu eli
bese klw kita beli tiket pon xlepas
sebab dia nanpak kita bawa budak kecik
mungkin dia xpasan kot
lepas je

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

ok la
not bad
ada lawak2
ada saspen

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

dapat main game
suke la dia heheee

tiefazatie said... [Reply to comment]

alo...sedih la..ifa xg tgk lg nie..cinema jauh bebenor..sob2..huhu

deqlis said... [Reply to comment]

haa..selamat dah menonton:)
gambo tu sebenarnya newskaki.com tu yg mintak... takperlah nanti deqlis kasik link entri ni kat dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...