MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 20, 2011

BFF Vacation - Confirmed!

ari isnin aritu baru dapat email dari hotel, so confirm lah date yang kita orang pilih tu available...xlama je lagi 2 bulan insyallah....berjinggut tunggu email dari hotel ni dah la mula2 tu salah..orang minta 2 room for 1 nite dia g tulis 1 room for 2 nite..jenuh plak nak tunggu email dia betulkan yang salah tu..

ni yang bli kat groupon aritu la, 1 nite RM120 include bekpes
tengok la si deah semangat..dah emailkan itinerary vacation dah mcm jadual kem motibasi sekolah je kekeke...
siap kasi theme Black & Red
korang..sesungguhnye aku sangat bertuah ada kawan yang semacam korang yang lain macam sket hahah..seme otak tak betol belaka...aku sayang korang dunia akhirat..
(gambar lama time ada mole heeee..)
aku bertuah..sebab amrul xkisah aku nak g jalan2 ngan kawan2..langsung tak de halangan tp dengan syarat mesti bawa damia hehe...seb baik dapat laki sporting..kena dapat laki kuat jeles ke ngongkong bagai xdapat la aku nak berjimba2 ngan kengkawan mcm gini, tq sarjan amrul..lebui poreber n ever hehee....

p/s : ada ke sapa2 yang rembat gak deal ni aritu?naa mamaiqy awak rembat ke?ehhe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku jeles ngan ko...beh ar sesekali dapat bercuti gini kan...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wah siap ada tentatif lagik :)

mama rifQy said... [Reply to comment]

nanananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! ! ! ! ! ! !!! !kite tak TER REMBAT !!!! !!!!!! mmg nak rembat asalnye..siap dah bgth hubby sume..tup tup..tak tau camne neh lupe..ishh.........camnooooooooooooooooooooooooooooooo ????

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tudia siap tentatif lg..hikhik..

ouh yg cherating haitu kan

Cute MuM said... [Reply to comment]

nana untung tau ada kawan camnie.. uyun tak der.. sebab tue selalu jalan2 dengan aima & dania jer.. plus family kalo ada.. taoi kami bertiga tetap enjoy..
happy holiday yer..
p/s: untungkan dapat hubby sporting,,

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

memang bertuah kamo dapat hubby sporting..! leh bercuti ngan BFF lagikk!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

wah, sonot tu beb..
mane tu, cherating???
wah, itu tempat feberet gathering aku n geng juga tu..
mmg seswai la xtvt area cherating..
mmgu dpn aku nk menjoli ngan ngan bff.. InsyaAllah..
asben pn dh bg greenlite, alya die nk jaga.. heheheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnya dpt BFF mcm nie..dulu time bujang dulu ada la.gie cuti sama2..jenjalan sama2...tapi dah berfamily nie..takde la..masjoriti ngan family jer..BFF...negdate time kat opis jer selalunya...ataupun gie function blogger..sbb hubbyy tak berapa minat nak join.. :-)

mama tisya said... [Reply to comment]

slamat holiday nanti..wah siap ada tema ye

fazilzura said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhh besh nyeeeee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang besh ada BFF yg satu kepala :) me tak de lah sampai pegi vacation, tapi setakat jumpa2 sembang2 posing2 :)

me tak rembat deal tu sbb tak mau pegi cherating--ari tu dh pegi (yg i menang contest adrinis tu)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sonok weh,dpt bc tentatif pon dah mengujakan!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg besh klu dpt geng satu kpala kan???
mesti sonot holiday nnti...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

fuhh bestnya...kita tak der BFF..kesiankan..

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥

ALA THN NI JE LAST KOT
nanti seme dah kawen
susah dh nk g cuti solo2 lg

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

heheh tu la nye
details sungguh kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

ala..xbeli ke
ingt na bli hehee
xpe la tunggu nxt deal

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe
deah mmg gitu
perfect hehe
ahh cherating

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

NI PON Bole jalan sama2 sebab seme lom kawen je uyun nanti kang diorg dah kawen xde la kot dapat oliday lagi..hehee

Nana said... [Reply to comment]

@*∽ IZAN ∽*
hehehe so far dia xpernah melarang..

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

heheheh yes cherating
lagi bez ko..
laki tlg jaga anak ye ehhe
aku mmg angkut anak sekali
tp sporting la laki ko heee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehehe
ayu ni ktrog ni dapat jalan2 sesama sebab seme lom kawen lg
kita sorang je dah kwen
esok2 seme dah kawen
xdapat la kot

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tu la nye deah
siap2 wat tema dah

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehehe ni baru tgk jadual je
lom pegi lagi ni

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

heheh sy tau sape bff mz..
ala klw diorg seme dah kawen
xdapat juga kot
nk g oliday sama2

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe
deah bab2 mengatur majelis ni memang kasi kat dia la hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tu la
seme happening nye orang

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

dah lama x cuti ngan my BFF.. huhuhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...