MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 18, 2011

ce citer ce citer majlis birthday caliph anakanda usop whilca

ok la..oleh sebab gambo2 dari kamera aku seme ada dalam latpop yg jahanam tu kan aku cilok la gegambar birthday caliph kat fb fiza...jenuh aku rasa nak dapatkan balik gambar2 aku ni..dari pagi tadi dok recover baru 1% je dia gerak...tu pon dah 18k gambo tu recover jenuh nak tunggu hehe...

majlis petang tu agak lewat skit start sebab usop ada show kat mana ntah, bergegas dia balik umah dalam kul 3.45 baru dia sampai..time usop masuk je dalam dewan damia cakap eh "husin" hehe..dia konpius usop & husin..sebab watak usop dalam KLBR tu kan ada dok sebut husin..husin....

aku suh damia amek gmbr ngan usop tapi dia xnak..takut katanya...hehe...sudahnye aku sorang je la amek gmbr ngan usop.

ok la malas nk citer lebih la tengok je la gambo ye...
tgk la damia tu xsesaba nk dok depan kek
cer tgk sape kt bakang kek tu damia eskited nk duduk depan kek
usop & anak bujangnye
maknye yg tiop lilin hehe


kapkek yg sedap gile aku pernah makan krim dia rasa mcm aiskrim
ni ngan kwn2 sekelas masa kolej dulu
hani, fiza & ila seme ngan ank memasing
bezday boy yg bolat
izan pon ada tp dia xdan tunggu majlis mule..dia blk awal..xsempat nk makan pon
oleh sebab xde baju kaler oreng aku pakai shawl kaler oreng je la ikut tema gak kan hehe
caliph yg sama berat ngan damia 12kg alahai..damia slim btol




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

38 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tomei & bulatnya anak ucop tu..
Damia tak amik gambar ngan Ucop ker?

fazilzura said... [Reply to comment]

wahhh bulat nye besday boy .. encem tui ..

vouge jgk wif ucop tu ye..

YAYA AZURA said... [Reply to comment]

caliph sangat comel ..mata dia tu .. geram nengok..time caliph jadi cover pa&ma bulan lepas pun tersangat geram tengok dia..kiut!

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

comel2 belaka..kak ucop ade blog tak?

syanasaid said... [Reply to comment]

comel nye caliph
tp damia tetap feveret aunty
hahaaa

ce ko tny fiza tu mana dia oder cupcake tu
ce kabo ce kabo..

ieda said... [Reply to comment]

adoiiii cumeinya caliph nie .. dan sgt2 tembam .. biar benar 12 kg huhuhu dah mcm anak akak huhuh

cantik kek dia .. meriah warna oren nie kan kalau buat majlis ! :)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

comelnya anak dia kak nonnn oi~!! huhuh

dilazfamily said... [Reply to comment]

comel anak ucop tu.sedaplah kek cawan tu, lama tak makan kek,nak buat kek lah

syariza09 said... [Reply to comment]

geram giler tgk pp bezday boy

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe, aku kan wakilkan ko makan tu seme...sob sob...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

comelnya theme kaler oren hehhe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waah bestnyer...hehehe...caliph mmg semangat gitu tau

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wahhh, ade x usop buat lawak time bday party tu?hehehe, comel anak die hah

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

damia takut ayu
nak nanges dia org suh amek gmbr ngan usop hehee

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

hehe tu la
dia mmg bergaya

Nana said... [Reply to comment]

@YAYA AZURA

mmg kiut
dengan bolatnye
berketak2
geramm

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple

hehe
dia xde masa kot nk wat blog

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

aku ada tanya
kat mana dia tempah cupcake tu
dia kata anak sedara dia buat

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la
mmg semangat
kak
dokong pon xleh lama2
hehe
semangat btol

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

mmg tomei gilerr
tembun

Nana said... [Reply to comment]

@dilazfamily
kek cawan dia
plg sedap penah makan

eB ezrin said... [Reply to comment]

wo ho ho, nk jumper jugak... ngeeee...
12kg ok la tuh... aerish pn errrr lebih skit jerk ;p

Nana said... [Reply to comment]

@syariza09
hehe bulat kan
rasa nk gigit2

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehe rugi ko blah awal..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
menarik kan
ni kali ke2 g beday
tema oren

lia said... [Reply to comment]

comey anak dia + wife dia pon lawooo

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

mmg chubby
xlarat nk dokong

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe
xde wei
dia serius je
xde nak lawak2

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

makin bambam si caliph ni..dlu muka ucop dh besar ni kamin nk ikut muka emaknya dah..hihi lawa gak tema oren eh..

juliaakmal said... [Reply to comment]

comelnya....

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

besday boy dobot!
huhhuuh...
aku entah bila ade masa n rezeki nak buat tuk askar 2 org tu.
huhuhuhu..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

comeynya anak ucop.....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

debab sgguh caliph tuh yer... comei...

dah skodeng pagi2 lagi gambo kt fb fiza tuh... hehehe....

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wahhh kellasss...p beday parti anak artis. i loikeeeeeee...cuppies tu comel lahhhhh........mmg chubby gile anak usop tu kan..mmg sorg je ek anak dia?

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah...kt mn die wt majlis ni??sure rmi nk bergmbr ngan abg usop..hehehe..bolat tul busday boy geram nk cubit pp

Adyshariz said... [Reply to comment]

comel anak dia..cantik tema oren ni..menyerlah

deqlis said... [Reply to comment]

comey nyer....

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

bulat nyee anak die nana!! tembam gile pp!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...