MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 1, 2011

celebrate beday ira @ cozy house

semalam punye cite..aku last2 minit nyaris nak kensel kan dating ngan girlpren sebab tiba2 boz suh wat kan kek utk bigboz...cepat2 wat kek laju mcm robot...pastu dah siap wat kek tros g terjah cozy house restaurant @ great eastern mall....nasib la diorang tunggu aku siap wat kek baru bole join hehe..dah tu nak sangat aku datang...diorang terpaksa menunggu dengan penuh kesabaran heheh....

semalam celebrate bezday ira...tapi kali ni sorang lagi girlpren, falsya xdapat datang sebab keje, so kami berlima je la termasuk damia memeriahkan majlis...si nana blikan kek sorok dalam beg ..aku sampai je diorang dah abes makan...tros si nana kuarkan kek bli 2 slice ke kek blueberry cheese kat SR kasik kat ira..so sweet walaupun simple je...tapi happening..nak2 damia la yang paling kecoh..ada je menda dia buat lawak ehehe..damia ni mmg memeriahakan suasana la..

oleh sebab aku dah kenyang oder air je..ice lemon tea RM6.50 (mahai kan?)
tapi ok la gelas beso
damia lak makan fries deah banje
sian diorang tunggu aku sampai ari dah gelap hehee
kek utk ira, lilin xde hehe
celebrate kekecik (tgk damia buat muke nakal) sebenarnya masa amek gambar ni damia telah mengambil kesempatan ke atas diri mamanye hahah..sambil tangan meraba ke tempat tak sepatutnya..pastu di bole plak cakap kuat2..mia pegang T**** mama...gelak seme budak2 ni hahaha....
harga makanan kat sini bole tahan gak la..
gambo2 di bawah ni seme dari iphone deah
alamak nampak gigi je aku haha...
korum tak cukup lagi sorang

suke gambo ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

mmg Chanteq gambar paling bwh!damia menyelit..die buat aksi camtu nampak die cam org beso je

Ilhamny.com said... [Reply to comment]

feveret linda gak nih cozy great eastern nih... tp kena gi awal, kalau lewat skit, tghri penuhhh org...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hheheh damia pun masuk geng :)
minggu dpn kita jumpa yer :)

Lelord said... [Reply to comment]

seronoknya semua

dilazfamily said... [Reply to comment]

kek tu nampak sedap. enjoy semua erk.pandai edit gambar tu nampak menarik

deqlis said... [Reply to comment]

cantik gambo tue...nampak hepi n enjoy!!..

ps: deqlis join contest kat cinemaonline..

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

damia mmg sporting layan mama...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

rapatnya dgn kawan2..sy dgn kawan2..jarang jumpa since kawin..

tiefazatie said... [Reply to comment]

bestnya..hee..damia tue dh cm kwn2 sis je nie..pandai btol bw diri..

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
heheh sebenarnya time amek gmbr tu
damia kat bawah
pastu dia cpt2 naik nak amek gmbr juga katanya

Nana said... [Reply to comment]

@Ilhamny.com
tu la selalu penuh kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe ok insyallah mz

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

skali skala jadi bujang hahaha mmg xingt dunia

Nana said... [Reply to comment]

@dilazfamily

kek sr sure la sedap kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis
kwn yg edit tu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥
dia dah mcm kawan2 je kan

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
sementara diorg lom kawen ni
esok2 diorg dah kawen susah dah ni lepak2 mcm ni kot

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe dia dah biasa ifa..
mmg mcm kawan2 je ak treat dia

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa damia ni notty tau

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

a'ah aku pon suke gamba las skali tu..aku tgk damia dh mcm ketua bff korang je,hahah

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

mmg pon geram je aku
ckp kuat2 lak tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hahah ko ngan deah sama je
dia pon ckp mcm tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...