MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 6, 2011

damia buat lawak

di suatu petang yang hening..tersebut la kisah antara seorang ibu & anak perempuan nye yang berusia 3 tahun2 bulan.

si ibu : damia suka kaler aper?

si anak : mia suke kaler biru

si ibu : damia suka makan apa??

si anak :mia suke makan tolo (telor)

si ibu : damia suka main game apa?

si anak : mia suke main game dora

si ibu : damia suke minum air apa?

si anak : mia suke air soya...

soklan terakhir..walaupun si ibu tahu si anak blom mengerti apa2 mengenai cita2...

si ibu : damia dah besar nanti nak jadi apa??

sila dengar kan jawapan si anak

si anak : DAH BESAR NANTI MIA NAK JADI HANTU

si ibu : gelak smpai nak pengsan hahahah....agaknye dia ingat apalah hantu tu kan??bila si ibu tanya HANTU apa??si anak plak jawab : HANTU KAK LIMAH hehehe....

semalam lagi bez..dia nak beyak pastu dah siap2 untuk memulakan pertapaan dia cakap :

"mama...ada paper tak??

aku tanya nak buat apa paper??

"yela..macam daddy buat tu...

hahaha...amrul mmg gitu stiap kali nak melabur memang dia akan bawa bahan bacaan kadang2 tu magazine tahun 2007 pon dia angkut bawa masuk jamban, kot kalau seme bahan bacaan yg ada dalam umah tu dia baca KATALOG IKEA pon jadi...hehehe..

pastu ada lagi satu...

"mama rokok sekali tau!"

hahhahahah..damia..damia....gini la jadinye bila sebulan lebey amrul ada kat KL abes di perhatikan apa orang tu buat...seme nak tiru

damia & cik minnie
entry pegi event disney ahad lepas dok dalam draf lagi...gambo dah upload tapi karangan blom buat ehhe...jap2 lagi la kalau kerajinan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

43 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

HEHEHE..

KELAKAR LA DAMIA NI..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ha ha ha..
lawak la..
ian pun lebih kurang jer..
dia layan citer Kongsi, boleh lak dia ckp..
nak jadi mcm Shaheizy Sam tu bila besar...jadi pelakon takpe..jadi samseng..minat simpang..

watyz said... [Reply to comment]

hahaha..lawak la mia ni..

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

hahhahahha lawak la... hihii

Kemn Azmaili said... [Reply to comment]

lawak yang sungguh comel la damia ni... =)

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply to comment]

hahaha...lawak dania...
budak2 mmg ikut la ape orng tua buat..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahaha... lawakla damia...
bdk2 mmg gitu kan nana.. cpat jerk ikut ape yg kita buat...

airel plak klu akak tanya nak jd aper... blh airel jwb nak jadik mat rempit pastuh siap nyanyi lagik... "mat empit atuh otor... alluuuu..." hahahahah....

anak2 kita tak tau aper maknanya tuh kan???
lgpon pengaruh tv skrg nih kuat benor.. huhuhu...

fazilzura said... [Reply to comment]

wajakakakakakak , tang paper ok lg.. tp tang rokok yg x leh tahan tu ..aduyai anak ..

deqlis said... [Reply to comment]

hehe..lawak2x..

p/s: a'ah dia tak dtg...sayang tiket 4 tiket pulak dia menang..klu tau awal2x deqlis dah ajak adik deqlis yg duk kat d'sara tu claim tiket julee... dia dari cyberjaya takut tak sempat sampai... deqlis pun kuar awal semalam...selalu kuar lepas maghrib, tapi semalam pukul 6ptg dah kuar...sebb kena p jemput hb kat KLCC dan terus ke 1 Utama..sempatlaa sampai.7.45 malam sana...siap p mkn subway lagik lps collect tix...movie start 9 mlm.citer mmg kelakor gillerr2x nyer... meh baca review:)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

anak buah kita pon sebut TOLO instead of telur..kekekeke..

kak nana.. kita tanya my nephew 5thn besar nanti nak jadi aper..dia jwb nak jadi MAHARAJA LAWAK!

hahahahha..hampeh betoi~!

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

paper boleyyy rokok no no no no no!! ahahahaha

lia said... [Reply to comment]

tang rokok tu.. haihhh nak kena babab amrul nih kah3....

sama dgn amsyar, copy-paste Mr Fallah abes

eB ezrin said... [Reply to comment]

ha ha ha, kalo tgh dok sorang2 leh gelak sorang2 kan? ;p

Ciklinn said... [Reply to comment]

aduyai damia damia.... takleh tahan part cita2 tu.... besar tul pengaruh citer tu..... satu lagi part bawak bahan bacaan kat bilik ayor.. hahhaha sebijik pakcik razak kamu ni ha...

KhaiZa said... [Reply to comment]

hi hi
--
PROMOSI COMBO SET VCO

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes kelakar heheh

my zharfan nak jadi ben-10 hahaha

nanakimie said... [Reply to comment]

hehe...lucu la damia neh:)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

heheh... bab mintak paper tu xtahan.. mmg budak2 suka tiru apa kt buat kan..

ieda said... [Reply to comment]

ahahahah damia2 .. mcm2 hal budak2 nie .. dlm mcm tu risau gak kan kalau betul2 jadi ikutan dia :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

haihhh lawak je..rokok tu yg tak tahan tu..

tiefazatie said... [Reply to comment]

damia2..adui la..kanak2..hihi

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

adeii
sakit perut aku gelak weih!!
selmaba kodok!!
damia,damia!!

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
mmg pon..
damia ni pak lawak sket eehee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tu la dia budak2 kan
cpt terpegnaruh hehee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
sakit perot aku gelak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN
tu la pasal

Nana said... [Reply to comment]

@Kemn Azmaili

selalu apa je yg keluar dari mulut dia
mesti nak gelak je dgr dia ckp

Nana said... [Reply to comment]

@♥MiZz-siHa♥
tu la
klw ikut menda elok xpe
ni minta rokok hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahaha
btol tu kak
diorang mana tau
apa maknannye pon
tau ikut je dlm tv

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

hehe tu la pasal
tekejut berok
dgr dia minta rokok

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis
kita nak dtg pon jauh
kwl area wangsa walk ke klcc ok mmg datang hehee

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
hahahha
sama la plak ek
comei je kan dgr

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

hahah tu la pasla

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahahah
tekejut aku
dia minta rokok hehe

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
tu la pasal
wt pengihibur hati di kala sunyi kekekee

Nana said... [Reply to comment]

@Ciklinn
hehehe
dia bukan paham pon
apa cita
main sebut je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahahhaha
lawak la diorg ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
hehe mgm pon

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
papee ok lagi
rokok??
pengsan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hrp2 nye tak la ngikut menda yg xelok kan

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
tu la minta paper ok lagi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehehe
budak tak reti apa
dia jawab je

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hahahhaa
klw ko ada time tu
sure pengsan ko gelak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...