MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 14, 2011

damia & minnie

caya tak aku cakap damia langsung tak pernah tengok cite mickey kat tv?sebab dia kan xminat tengok karton kecuali cite upin & dora je dia suke.jadi mcm mana damia bole kenal ngan mickey?

kebanyakan baju2 tido dia ada gambar mickey & minnie dari situ la damia kenal mickey hehe....bese kalau bawa g carik baju tido kalau tak baju dora dia nak baju mickey.pastu dia hanya kenal mickey je...aritu masa event disney tu kan ada minnie sekali dia cakap minnie tu
"mickey perempuan" hehehe...

sebenarnya masa g event disney tu damia baru baik demam je tu...nampak sehat bebenor bile dapat jumpe mickey kan?xpernah lg tgk dia eksited mcm tu sekali siap tarik2 tangan aku dok depan stage nak tgk mickey & minnie dari dekat.

jadi la damia..mama xdapat bawa g disneyland bawa g bukit kiara jumpe mickey & minnie ni pon jadi la..lagipun bukan senang kan nak jumpe diorang





ni lah satu2nya gambar kenangan ktorg ngan mickey & minnie cilok kat blog jue
damia takot sebenarnya dia pegang aku kuat2 tp dia yg beria2 nak ame gambar ngan mickey & minnie tu dia tahan je walapon dia takut sebenarnya

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

anak2 aku pun addicted dengan kartun ni...

Adyshariz said... [Reply to comment]

anak aku..hari 2 mau miki..yg latest skrg boiboiboy..adeh..layan jer laa, karang melalak pulak

watyz said... [Reply to comment]

miki gegirl ek damia. hehehe

zh-ena said... [Reply to comment]

pandai bergaya damia skang nie

ieda said... [Reply to comment]

aloor tomei2 je .. eii akak kalau dpt peluang bergamabar ngan minie nie .. sure nak nyeee :))

SyaNa said... [Reply to comment]

nasib ari tu aku tak pakai custom mickey
hahhaa

damiaaaa...jom jmp lagi
aunty minat la damia sgt2

wat eber la aunty..hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥

heehhe
damia plg addicted ngan dora

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
hehehe yeke
seb baik damia xminat tgk katon hehe
klw tak mmg kena gak la layan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

dia tak tau minnie
hehe
dia tau mickey je

Nana said... [Reply to comment]

@zh-ena

heheh
tu la
dah makin besar kan
gedix2 plak nk bgaya

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
bukan senang nak jumpe kan kak

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

klw ko pakai kostum
damia mau xmau balik hehehe

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

sakannya damia posing ngan minnie tuh..=p..zara kenal mickey mouse sbb tgk kartun...tp tk de stock baju mickey or minnie pon..adik zareef yg berlmbak baju mickey mouse nih..hehehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

adui la kak..damia pgl mickey perempuan?haha..damia2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...