MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 27, 2011

discount 70%

ari sabtu lepas saje jenjalan JJ bawa mak & adik ipar seme...tak tau plak JJ ada sale aihhh..langkah kanan nampak...tapi xberapa nak kanan juga..sebab gaji blom kuar hehe..jadi mana yg tinggal dalam wallet tu je la yg mampu aku habeskan hahaha....

masa g kat TZ factory tu ternampak la dia tulis 50% discount ada additional plak 20% jadinye 70% la..wah..ini sudah bagus...tak sedar diri duit awak pon xberapa banyak dalam wallet nak juga tu soping....hehee....nsb baik juga la xberapa banyak pilihan klw tak aku rasa abes dah seme duit dalam wallet :)

jadi dengan duit yang tak berapa banyak tu la...maknye damia terpaksa berbelanja secara berhemah....dah hasilnye.....meh kita tengok camane gaya orang berhemah berbelanja, rembat baju damia je..baju mak xde choice sgt la

kan bez kalau ari2 ada sale 70%
gambo ni damia yg suh amek heheh xabes2 suh amek gmbr dia..menurun la kan..tgk la mak dia pon hehee
harga sehelai baju ni before less RM19.00
pas less 70% dapat la sehelai RM5.70
before less RM25.00
pas less 70% dapatla RM7.50 saje amek 2 helai kaler lain2
before less RM29.00
pas les 70% dapatla RM8.70
baju ni aku suke sangat mcm orang besar xmcm baju budak
before less RM39.00
pas les 70% dapatla RM11.70
ni satu2nya baju mak budak
before less RM59.00
pas less 70% dapatla RM17.70
kalau ikut harga sebenar dekat tag rege tu sepapatutnya total yg perlu aku bayo RM215.00
tapi lepas dapat rege less jumlah penyopingan ni hanya berjumlah RM64.50
dan aku save sebanyak RM150.50
haih..seb baik bukan time gaji..kalau tak abes satu JJ tu aku borong hehehe....bez kan dapat soping time sale 70% gini dah sama mcm sale time Jcard day je murahnye

aku ni jenis xkisah..baju anak singgit selai pon aku beli..janji cantik...wat apa nak ajar anak pakai mahai2...(klw dapat bonus ok la bli mahai hehehe..)yela..awok sedar awok bukan gaji besar...bak kata pepatah ukur baju di badan sendiri....xkan aku nak ukur baju aku kan badan damia plak kan hehehe....


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe, aku pun suka p jj time sale gini...memang puas hati membeli baju kan...

juelee said... [Reply to comment]

JJ memang shopping complex peberet.. tapi sbb anak boi pilihan limited so takde la meroyan sangat nak shopping tetiap gaji haha

Luv said... [Reply to comment]

awat xbg tau.. bestnyeee.... time tu kite dah gaji dah huwaaaa rugi22.. rugi x abis kan duit hihihi

eB ezrin said... [Reply to comment]

samer ler kiter... eB pn x kesah, janji lawo... bukannyer org nk belek tag pn... hmmm... tapi ader gaks yg suker belek... mmg pelik org tuh... lantakla kan.. janji eB hepi dpt sopin ;p

watyz said... [Reply to comment]

aku pon g hari sabtu lepas. tp bli bj anak2 je sbb cam ko gak poket x kembung, duit xramai. hehehe

Ilhamny.com said... [Reply to comment]

ha...!!!! biar btul nana..??? sampai bila salenyerrr..???tetiba rasa mcm sekarang jugak nak gi jj..knp linda maklum lansung psl nih..adushhh, ketinggalan sungguh..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh shopping kat JJ :)

MRS. K said... [Reply to comment]

aku pon beli baju yang mampu milik jer

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

perghh.. heaven dowh!!!
aku tak soping² lg ni.. huhuhu,
x jd plak nk gi kolupo esok.. hwaaaa!!!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Murah gilos seme baju2 tu..
Bestnyer :)

mama tisya said... [Reply to comment]

jj mm tgh sales skarang-megasales...mmg murah berbaloi2 kalo 70%

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

mmg jimat kalau shoping time sales ni kan..

mama iris said... [Reply to comment]

sampai bila promotion tu?cam best je...

lia said... [Reply to comment]

mmg berbaloi2 la berbelanja kalau gitu...

best tgk org body kecik, senang jer cari baju ;p

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

cantek2 dan berbaloi :)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

wahhh..siuk!! tp ttp kena tunggu gaji b4 shopping..huhuhu.

psstttt~ ari jumaat n sabtu ni SOGO sales kak! xnk pegi ker? hahahahha

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

samalah kita! selagi boleh cari yg sale! hahaha dh sale pon tnya lg kot ada extra diskaun..ekeke

*baju singlet yg gmbr mula tu igtkan mak damia punya bt tido..hihihi comellah aunty sukaaaa

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhh... mmg berbaloi2...
jimat byk tuh...
kt kuantan xde sale yg giler2 cmtuh... huhu..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

baiknya damia pegi shopping duduk diam².....
harus bajuk anak lebih

Echa said... [Reply to comment]

ai Like! betul. betul betul.. membeli waktu sale adalah sangat bagus... dan sangat berbaloi baloi...

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥

kan?masalahnye
aku tak tau pon dia ada sale..
diam2 je
hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
sama la
mampu soping kat jj je ehhehe
btol la boi nye baju xbanyak pilihan sgt
girl ni ha..
sedia duit je la

Nana said... [Reply to comment]

@Luv
hehe ni pon main terjah je
tak tau lak ada soping

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
kan?
btol..
ada gak kwn2 yg suke belek baju anak2 kita
nak tengok brand
alah..mmg baju damia xde brand pon
takat kiko je la

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe
sama la wei
bli kat anak je la
lom gaji kan
nengok je la

Nana said... [Reply to comment]

@Ilhamny.com
alamak xsure plak smpai bile
ni pergi pon tgk2 ada sale
tak tau plak mmg ada sale

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
nak2 time jcard
fuhh berbaloi

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
heheh
xyah la mahai2
pakai kejap je kang dah xmuat

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
hehe
soping raya blom lagi ni..
ntah bile ntah
lst mnt nanti br soping kot

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
seb baik duit xbape banyak
hehehe
klw tak..xtau la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tau xpe..
dah mcm rege baju kt pasar malam je murahnye hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~

btol banyak bole save

Nana said... [Reply to comment]

@mama iris
alamak xsure plak

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ala wei..
xde maknanye
bontot lebau
slalu sangkut tang bontot klw bli baju hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehehe yg penting murah kan heee

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
ha sogo sale?
xde kad sogo camane hehee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahaa
kta pengguna berhemah kan
kena bijak berbelanja
eh tu seme baju damia
maknye ada 1 je baju

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hehe
meh la trn kl soping meh

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hah xde diamnye
suke nyrorok2 kat celah2 kain geram aku

Nana said... [Reply to comment]

@Echa

nak save kan
tunggu time sale gini baru soping

MamaRifqy said... [Reply to comment]

jelesnyee tgk orang shopping best cam ginii..me kat jauh nunnn di trg!! apakan dayaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...