MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 8, 2011

disney junior event @ bukit kiara

tu dia seminggu peram cite..malas nak mengarang hehe...ramai gak blogger dah buat entry pasal event ni, mz, anje, ayu arjuna, sape lagi ek? jue blom wat entry lg sebab dia tengah oliday hehe...

ekceli aku dapat jemputan ni dari jue, dia menang 4 keping pas ke event ni, jadi kami pon sama2 la single mom bawa anak memasing...event ni ada 2 session, ktorang nye session start kul 3ptg, nasib baik xberapa panas terik sangat kejap2 dia redup kejap2 dia panas okla...

pastu dia nye game pon semua simple2...& mak bapak bole involve skali tlg anak2 kecik nak2 yg mana besar2 damia tu..mana la reti nak main game seme kan..mak dia la yg tulun2...

ok la sesambil tengok gambo ni meh nak cite skit aktiviti2 dia

kami sampai2 je tgk zahid (emcee) tengah berlegar
sangat fasih si zahid berbahasa inggeris
kami bersiap2 nak main game
permainan pertama ktorg main tembak2 botol dengan pistol air aku tolong isikan air pastu pegang tangan damia tembak botol tu sekali tembak je jatuh seme
permainan kedua yang ni aku cakap kt staff dia kasi yang senang2 sebab damia kan kecik lagi..ada 3 permainan kat section ni tp aku pilih game naikkan bendera tu pon atas bantuan aku juga hehe berat gak ni bendera ni
game ke-3 kena ingat kad2 tu seme dalam masa 30 sencond pastu kena carik kat dalam laluan tu
ada lagi1 game yang tak sempat nak amek gambar
game tu kena spell HAT
bila dah lengkap main 4 game & dapatkan cop di setiap stesen baru bole tukarkan dengan goodies bag
bagus juga dia buat mcm tu semua kena main game dulu kalau nak dapatkan goodies bag
dah amek goodies bag nampak mz pastu duduk la lepak sama2 tapi mz balik dulu
time ni masing2 dah peluh2 dah tak caya bole tengok inner aku dah basah hehehe
gori topi mickey
saat yang ditunggu2 kemunculan mickey & minnie
setiap keluarga akan naik atas stage & staff diorang yg akan amekkan gambo tapi satu family hanya satu snap saje kedekut kan?
gambar kami ngan mickey & minnie dalam camera jue nanti la bial jue kasi aku upload
damia punye la minat sgt ngan mickey dia tunggu depan stage dari orang ramai sampai dah xde orang..sampai mickey & minnie abes sesi bergambar
goodies bag
mcm2 ada, ada bandana, topi, buku, sticker
sebelum balik posing2 dulu kat pintu masuk dia
so far event ni sangat bezz sebab damia joint seme aktiviti & yg paling penting dia sgt2 suke dapat jumpe mickey

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer weh..x pernah dpt jemputan camni..

weh, Jue tue yg time kita jumpa dulu kan? nmpak berisi dier..:)

cikmOt said... [Reply to comment]

anak2 aku pun suka minie dan mickey ni...kalu derang jumpa sure teruja gak weii

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pun tak penah dpt join event camni..mmm..bile agaknyer

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang best..Ayu pun tak pernah dpt invitation mcm nie...

ieda said... [Reply to comment]

bestnya joint game mcm nie .. libur2kan hati kan .. ermm banyak gift2 dari mickey tuu ..

siap ada zahid layie kan :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sgt2 jeles weh...bestkn xtvt die,aku dpt invi utk yg 1st event tp sbb x g xdptlah invi utk event yg kt kiara ni ;(, xper, tumpang bace n3 korang pon dh cukup seronok

bard bahtiar said... [Reply to comment]

knapa mickey x prnah tua?hehehe

deqlis said... [Reply to comment]

best!!..

Nana menang tiket wayang Harry Potter kat CinemaOnline..g check..rasa ada nama Nana tu:-) jumpa di sana di sana!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh kan :) tapi goodie bag kita tak de camera :P

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bdk2 mmg suker sgtla dgn mickey nih...
klu airel pon nih konpem tak berganjak gak mcm damia..
herhehe...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

bestnya..eh ni bukan ke yang anje pergi tu...knapa tk sekali?

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

ahh masa kita jumpe kt padng kota dulu
xla berisi la hehe baju dia kot kena tiup angin nampak cam besar

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
haha jangan kata anak2
mak dia pon sure teruje

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
rajin2 la
buka website mana2 hehe
sure dpt klw rajin

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ni pon org yg ajak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la seronok
proses pembelajran utk anak2 pon ye gak ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
la ko dapat ke
klw ko g lagi bez
sebab ko special guest

Nana said... [Reply to comment]

@bard bahtiar
hahah soalan yg menarik tu

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis
tq banyak2 deqlis..hehee
klw tak saya xtau ni

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la
jeles tu org lain dpt camera

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah tu la kan
budak2 mmg suka la mickey ni

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
anje pegi pagi
ktorg pegi ptg
ada 2 seisi

tiefazatie said... [Reply to comment]

bestnya..nak gak!hahaha

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

bestnyee g event macam ni..kite mmg takj pernah merasa la nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...