MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 22, 2011

gara2 khusyuk tengok STANZA CINTA...

ahad lepas khusyuk nonton Stanza cinta...ceh xpenah2 aku layan drama malam2 ni kan..oleh kerana aaron aziz aku sanggup tido lewat skit ari ahad hehhe...xleh la klw tak tengok rasa resah gelisah je hahaha......





tengah2 siok2 tengok irfan baru nak tobat kan..sesambil gosok baju sesambil tengok tv sekali zass.....aku ter iron dekat kawasan lace kat dress tu..abes berlobang...hehhe seb baik la dress ni kena pakai ngan cardigan sebab agak seksi..jadi dapat la kaber part yang berlubang tu...

tapi kan cite ni lebey kurang nora elena je kan?aaron yang pada mula jahil agama pastu dah tobat...saspen btol la kesudahan cite ni ahad lepas time amni cakap SEBENARNYA...
sebenarnya apa ek?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sib baik la aku dah baca novel dia...so takdelah layan menunggu...nengok kat tonton ja...hehehe

watyz said... [Reply to comment]

hehehe..sabo je la sampai terbako baju nye.

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ayu dah takleh layan dah...sebab kalau tak keje lain takleh nak buat dan siapkan hehehehe :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh cian dress tu :p

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sebenarnya abg eren tuh dah syiok kt akak... hahahahaha.... perahsantan nak mam***....

akak pon sudah jatuh cinta dgn stanza cinta nih...
hehehe....

eB ezrin said... [Reply to comment]

wo ho ho, kalo eB mau nanges tgk baju g2 ... hu3

SyaNa said... [Reply to comment]

aiyoooo
smp lubang baju ha
haahahaa

rara pinkmafia said... [Reply to comment]

fuhhh nasib boleh cover.kalau x mmg menanges.

fazilzura said... [Reply to comment]

mak aiii smp 'bocoq' bj mu ye... kusyuk nye psl

ieda said... [Reply to comment]

wah x habis layie demam seth tan nie .. akak dah tgk kl gangster tuu sedap lah dik ..

seth tan handsome .. tapi akak lebih suke watak adik dia tuuu .. saper erkk pelakon tuu adehhh ! :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

laa...ifa xlyn kot..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
HEHEHE
xbez la
ko dah tau jalan cite
ngan kesudahan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

dok tenung eren nye pasal haha

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hahaha
sy xpe sebab xde keje yg nak dibuat

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ala...mz xpe
bole pakai lg hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

wah wah wah
statement..xhengat
hehehe
sama la kite

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehe
xpe sebab part yg blubang tu
mmg kena kaver ngan cardigan

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
ni seme eren nye pasal

Nana said... [Reply to comment]

@rara pinkmafia
heheh tau xpe
mmg part lubang tu
kena pakai cardigan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
khusyuk tenong eren ahaha

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

hehe bez kan?
adi putra..blakon jadi adik dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehehe
bez ifa..
tgk ler

deqlis said... [Reply to comment]

alamak...deqlis tak layan lagi citer nie...hari ahad je jalan..atau masa nie time nie baru nak balik rumah hehe..

nk tgk kat tonton laa niehh:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...