MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 15, 2011

hadiah # 5

dah lama gile xtepek gambo adiah...bese la kena kumpul banyak2 dulu baru leh wat entry...ok la meh nak tunjuk adiah2 GA & contest yg aku menang

menang sabah vacation contest
topup RM10 & notebook
shawl 2 tone lawa gile suke sgt ni menang contest dari blog anje
shawl tu dapat sekali dengan baju damia sebab contest tu untuk bb tp maknye pon dapat hehe...pencil case & keychain menang GA dari blog ros
ticket wayang attack the block menang GA dari blog deqlis
earphone ada tulis attack the block pon menang dari blog deqlis
note book menang GA dari blog kak atie
keychain ultramen menang GA blog cik bam2
keychain & bookmark saguhati contest bersama handbag
keychain bear xtau dari sape
keychain melaka saguhati dari blog adyshariz
ni apa nama nye ek?extension kot hehe..menang lucky draw blog biqque

jom join JULY Giveaway

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rezeki sangat2 ni..hehhehe...

watyz said... [Reply to comment]

waaa..byk nye hadiah...best2..

Masni Syafie said... [Reply to comment]

senangnyer dapat adiah...=)

NM02 said... [Reply to comment]

murah betul rezeki dia ni tau..

syukur.. *__*

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

murah rezeki nana :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..mcm2 ada...

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

sampai dah adiahhh!! :)

fieda said... [Reply to comment]

nana..hadiah bear tu dari saya la hehehe...rasanya mcm dh tulis nama kat sampul...

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...bestnya..hihi

deela~ said... [Reply to comment]

keychain ultraman cute =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...