MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 4, 2011

hadiah untuk MA

alhamdulillah...rezeki lebih...beli kat mak aku tv lcd 42", walaupun umah aku sendiri pakai tv 14" je sebab tv beso amrul bawa g kat umah dia kat kluang...untuk mak kan..kita dahulukan dia..xpe...aku pakai tv kecik pon xkisah...

ni la hadiah paling mahai aku bagi ma...suka btol ma dapat tv lcd..siang malam mengadap tv beso heheh...

ye la tu...ntah bile aku nak kaya....bole kasi mak aku tv LCD..tapi kalau aku kaya aku nak hadiahkan panggung wayang la kot kat mak aku hehe..bole tumpang nengok sekaki...hehe....tv ni abang aku yg kasi kat ma..sebab dia dapat cabutan bertuah dinner opis dia...pergh...bez gile kan..dapat lucky draw tv LCD, aku memang xpenah merasa cabutan bertuah dinner office sebab office memang tak pernah ada dinner pon...merasa menang lucky draw GA & contest je ada la..hehe..jadi la dari xde kan...

penah dulu ada sorang member forum PCM kak irma nama dia, orang singapore dia datang tengok bola kat stadium merdeka dalam tahun 1998 kot katanya..menang cabutan bertuah sebijik kereta proton pergh...gile la...

seumur hidup aku xpernah lagi la menang lucky draw adiah bez2 ni..hatta periuk nasi letrik sekalipon xpernah menang...ntah la stiap kali aku keje kat mana2 mmg xde opis tu wat dinner...kesian kan??caya tak kalau aku cakap family day pon aku xpernah rasa! serius....selama 3 tahun aku keje kt opis skang ni, jangan kata dinner, family day pon xpernah rasa...klw ada dinner pon bukan opis yg buat..tu seme supplier yg jemput.korang pernah ke menang lucky draw adiah bez2?? lain la ayu arjuna & mz deme mmg sokmo menang adiah bez2 hehe....


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

org pun baru tahun ni merasa kak nana..

mtk2 kena lah lucky draw! hehe

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

hihihi tak pernah jugak merasa...kalau member adalah dapat...cabutan bertuah waktu dinner...

fieda said... [Reply to comment]

x pernah merasa pun hadiah2 besar...

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

penah la merase dpt hadiah cabutan bertuah dr hubby mase Family Day Tabung Haji... dpt rantai tangan Habib... hubby mane bleh pkai... jd Mira la yg dpt... rezeki, Alhamdulillah...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

kalo husband kita tiap2 tahun dapat hadiah, mcm2 la, periuk nasi, kipas, iron, banyak barang letrik la, tahun ni tak tau dapat ape plak...dapat voucher pun pernah gak..

watyz said... [Reply to comment]

x penah lagik rasa menang gitu. tingin gak...

cikmOt said... [Reply to comment]

lor, aku kan pernah dapat tv lcd 32 inci jenama philip cabutan bertuah anmum tu dulu...hehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

baru nk sebut dh dtg si izan nih,hehehe, mesti senyummmm je ma kan nana ;)..baek anak omak ;)

lia said... [Reply to comment]

Alhmdlh....

gumbira mak ko dapat anak mcm ko... syabas mere bete ;p

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun dlm wish list nak beli tv 42 inci ni :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

elo...MZ tak pernah menang tv hokeyy :P

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tak penah pon menang adiah beso2 nih... huhu..

mama tisya said... [Reply to comment]

best kn kalo dpt cabutan beruah grand2...kita tk pernh tp kalo ada cabutan bertuah insya allah dpt cuma adiah tk grand2 sgt mcm dapur gas,bedsheet or voucher..okla dr tk dpt kn...mmg best kalo company ada dinner ni..hehehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ahem ahem...klu lucky draw idakler pernah mng tv...klu main contest adalah 2 kali...tapi rezeki nak mengena jer tu...apapun Nana tabik spring mendahulukan ibu dalam banyak perkara adalah perkara yang lebih mulia... :)

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
wah yeke
doa2 la nama naik hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
sama la kita
sebab xpenah ada dinner

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
sama la..
adiah kecik2 menang contest ada la hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Amyra Chuari
wow benzye
adiah rantai emas tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis
sonok kan
klw company bese wat dinner
baru la rasa dihargai gitu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
sama la kita
selalu tgk org je menang

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
aku ingat..hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
heheh tu la
dah nyampuk izan kt atas

Nana said... [Reply to comment]

@lia
haha ko ni
bukan aku yg kasi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
haha saya maksudkan adiah bez2

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tu la nye
tingin

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hah
atleast ada juga tu
dari kita
xde langsung

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

wah tu dia 2 kali menang tv..mmg murah rezeki ayu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...