MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 12, 2011

happy birthday syamil iman!

sampai juga kami ke birthday party iman..ingat aku tak dapat pegi dah..ye la minggu lepas amrul kan xbalik sebab BERSIH tu nye pasal seme askar2 kena standby...nasib baik la ada orang yg baik ati nak bawa aku pegi sebeday party iman ni...jadiknye aku menumpang orang je la..nak drive sendiri xberani la plak sebab jauh..kalau dekat2 tu gagah lagi aku nak drive sorang..ye la tau je la KL ni kan..bahya nak jalan jauh2 berdua je ngan anak. tq shiera & family sebab tumpangkan kami heee

tq syana sebab sudi jemput..special tau siap ada kad jemputan sampai kt umah..kot iman kawen nanti mcm mana la agaknye kan sure gempak ehehe....
kami sampai agk lambat xsempat tgk iman tiup lilin...sempat amek gambo kek yang dah nak abes dah ni
serius aku berkenan gile ngan apam polka dot ni ntah bape banyak aku makan ntah la xterkira lebih dari 10 kot aku makan hahaha...gile ralik oghe klate kate..sedap je ngapp pastu kaler dia lawa plak tu..selera je rasacoklat pon sedap gak, syana aku siap tapau 2,3 biji bw balik buat bekalan makan dalam kete hehe
comei ok...theme mickey mouse
banner yg sgt cute
damia& boypren yg sama2 suke makan hotdog mcm berlumbe plak diorang ni sape makan paling banyak hehehe...
cewah menjeling2 ku bertentang plak kekeke...
sepatah dua kata untuk iman..
gambar sama2 ngan serpihan geng2 PCM, aik nape aku tinggi sangat?kasut aku tebal kot hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

a'a.. tinggi nye nana..
agakya kalo akak dok sebelah tu kat bawah ketiak nana je kot.. kui3x..

watyz said... [Reply to comment]

eee..best nye makan2. tinggi nye ko nana.. hehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

a'ah miss bday iman nih..bestnye mickey mouseee

watyz said... [Reply to comment]

eee..best nye makan2. tinggi nye ko nana.. hehehe

SyaNa said... [Reply to comment]

tq la ye sbb sudi gak ko dtg
suke aku dpt jmp miss wat-eber mia
hahaaa

sure dia bengang ngan aku kan dok kaco dia

wat eber mia!!!

fazilzura said... [Reply to comment]

wah besh nye... i suke besday partyyyyy

~ana~ said... [Reply to comment]

meriah bday party iman...:)

lia said... [Reply to comment]

apam polka dot ni popular sungguh skng

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnyer...rasa macam kiter sama tinggi @ lebey kurang...boleh cakap cam2

eB ezrin said... [Reply to comment]

wahhhhhhh nana, very the MODEL g2... ;p
happy besday juger dari kami dear iman.,...
eB x leh nk msk like lagi la nana, pening eB nengok tenet ari nih... very the slow ler... huwaaaaaaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
eh tak la kak
sebab pakai kasut tinggi tu hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

ko jangan
ilusi je tu
aku pakai wedges 3 inchi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

yeke
xpe thn depan lak kita jumpe kt beday iman
klw syana jemput kekekeee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

eh xla wei
aku pakai kasut tinggi tu nampk tinggi kot

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahahha tak tahan
self sevis g amek goodies bag kekekkee
wateberrrr

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
sama la kita..
hiburan utk anak2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

tu la mmg meriah

Nana said... [Reply to comment]

@lia
kan?tingin lak aku nak blaja

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe yeke
nanti kita jumpe
ikur tinggi ye hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

eh eb xde la
ilusi je tu hehe
saya pkai wedges 3inchi hehee

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

wahhh...beseday!!! coklat..nampak besttttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...