MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 11, 2011

jangan lupe terjah Airasia esok ticket bermula dari RM3


Dear FAUZANA,

Thank you, thank you and Thank YOU very much!

That's three times the thanks as we've gotten three times the win for World's Best Low-Cost Airline by Skytrax. As this was voted by over 17.9 million air travellers (just like you!) who have flown with us, this Thank You Sale is for you.

So grab your low fares now and join us in the celebration!


Lots of love & appreciation, AirAsia, your World's Best Low-Cost Airline 3rd Year Running! Woohoo!

Booking starts 12 July (12am GMT+8) - 17 July 2011
Travel period: 6 Feb - 20 Jun 2012

dapat email pagi tadi..so saje nak share ngan korang...esok pagi2 buta jangan lupe terjah website Airasia yea...aku xbeli la kot cukup2 la tahun depan satu oliday je hehe......haih...airasia & firefly ni btol2 mcm bersaing ni..arini ada offer RM9 firefly esok lak airasia wat oper time duit tgh xde ni la dia datang oper kan.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

jeles..aku dah tak mampu kemana mana naik flight tahun depan...sob sob...

atty's said... [Reply to comment]

dpt gak email.tp ni tgh bln..huhuuhuhuu

ummi nia said... [Reply to comment]

mmg pn kak..tp kena korek jgk coz masa promo ari tue dpt ke kL jer..so, amik dr kL ke langkawi plak..itupn kalo dptlah

~ana~ said... [Reply to comment]

ish...mcm teringin je...mintak2 la dpt...hu3x..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hikhik..awl thun hgga ptghn jgk tu travel period dia..mcm haitu jgk yg rm1 tu kan..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tgk jerlah oper moper nih... hukhuk..

Afne said... [Reply to comment]

nak? tak nak? nak? tak nak? hahahaha

lia said... [Reply to comment]

Anak aku da merenggek nak naik kapal terbang... Boleh la kot...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

weeeee mmg murah, zura pun rasanye cukuplah kot buking tiket2 tu hehehe

deqlis said... [Reply to comment]

Nana, deqlis buat tak boleh pun...saja test konon departing dari KLIA ke Langkawi...tgk promosi dia dashh dashh jerkkk... sabor jerk laa..

pastu try buat p KK, kena 2 orang sampai RM400++ ..hmm mana takde RM9 pun huhu....

leh tau Nana buat tarikh berapa hb yg RM9 tu?? so total nana berapa?

deqlis said... [Reply to comment]

haha.. macam semua tarikh takde dah promo tue jerkk..

dlm deqlis test2s tu takde satu pun jumpa RM9 tue...tu yg pelik.. siapa dpt? leh print screen? hmm nampaknya p bercuti naik kereta jgk lerr..baru nk gatai2x nk naik flight heheh..

amiey lee said... [Reply to comment]

hehehehe samala tgk email ada promo air asia ni...tapi ingt nak jugak la rebut seta..cuma macm emy ni kra akan mahal jugak la..sbb ada baby..baby takde diskaun..100 gak pegi balik

eB ezrin said... [Reply to comment]

xleh nk gi bercoti lagi :)

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

TQ nana

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

hahah aku pon jeles
sebab xdapat booking dah kekee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

adoi tu la nye
ngape la tgh2 bulan dia sale
tgh koring nih

Nana said... [Reply to comment]

@ummi nia
hehehe
korek jgn xkorek
klw tak korek rugi lak kan
bkn selalu promo ni ada

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hehe slamat berjaya

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
ahh haitu murah sket
singgit

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah sama la kiter

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
heheh
amek je la
murah tu

Nana said... [Reply to comment]

@lia

bole la tu
amsyar dapat rege org besar
save dah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
haha sama la kita
ckp la kot
rest dlu

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

mesti dah abes promo tu
sebab pg tadi tgk ada
lupe nak buat print screen
seat RM0 tax RM9 utk sorang dari kl ke langkawi

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe
klw ada bb mmg fix la 100 g balik kan

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hhehe
xpe2 tgu anak besa skit bole la

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
ur welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...