MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 14, 2011

jumpe delis @ TGV sunway

ha ni la dia..insan yang di maksudkan....masa result pemenang tiket harry potter kat cinemaonline tu kuar kan, aku kenal nama deqlis je....bez btol deqlis selalu menang tiket wayang..jeles aii hehehe...

mula2 sampai tu call deqlis tak berangkat..masa masuk dalam wayang dapat sms dari deqlis cakap dia dah msk dalam wayang & janji nak jumpe kt luar pas abes wayang...comei tau deqlis kat luar..kulit putih & bersih je sweet orangnye...sangat peramah banyak mulut mcm aku gak

by the way nice to meet you deqlis...
memasing nak tunjuk tiket wayang yg menang hehe...
damia lak dah ngantuk tu...muke sememeh je


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aler, ko pun selalu menanng apa...ehehhe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dapat jumpe blogger lagi,...heheh..pasni jumpa sue pulak erk..heheheh

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya....dpt tiket free, dpt jumpa blogger jugekkkkk...

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

bestnye dapat tengok wayang :)

Gieyana said... [Reply to comment]

ko mmg slalu menang kan..so dsamping tue dpt gak meet blogger kan..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

dua2 blogger pamos...

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥

tp tiket wayang ni pes time weh ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

hehhe insyallah

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

hehehe
rezeki dpt tiket
pastu dpt jumpe kwn baru

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
maybe sebab free tu yg jadi bez kot ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
alhamdulillah rezeki eghehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..comel je tiga2 nie..hee

alo..sis pun sllu gak mng..hee..

deqlis said... [Reply to comment]

sweet si Damia masa nie leh tersenyum tue walau dlm ngantuk dia hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...