MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 28, 2011

kita hanya mampu merancang..tuhan yang menentukan


sepatutnya..esok kami seme terbang ke langkawi....tapi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan...holiday kami terpaksa di kensel kan......aku tak mau amek risiko..tu je..xperlu la aku nak explain kenapa...kang aku explain panjang lebar orang tak paham kang hehe....

xpela..aku redho je..mungkin ada hikmah di sebaliknya kan??mana kita tau..nasib baik la harga tiket ni murah je..beli masa promo singgit last year harga tiket pergi balik ke langkawi RM51 je untuk 3 beranak so xde la ralat sangat pon kalau burn

mungkin juga bukan rezeki aku nak jejakkan kaki ke pulau langkawi buat kali ke-3...xpela...kalau panjang umur tahun2 akan datang la plak g langkawi....walaupon holiday kensel...aku xla frust sangat..sebab esok ada aktiviti yang bez menggantikan holiday yang di kensel kan..heheh..apa la agak2nye kan?

sape nak tiket aku ni?amek la..tukar nama kena cas RM50 kan klw xsalah?hehe
sepatutnya percutian ni jadi percutian bersama sorang blogger pemes iaitu IZAN, izan..selamat bercuti....sorry xdapat nak holiday sama2 ngan ko...nanti tolong belikan aku FM langkawi ek....


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

banyaklah ko punya femes...aku pun antara dua ni...hahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

tk ralat sgt burn cz tiket murah..tkpe AA byk lg promo akan dtg...hehehe

syanasaid said... [Reply to comment]

xpe la ade hikmah tu
nanti rebut tiket murah lg ek

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ouh kalo tk nk p togeder lah ni...tkpelah lgkawi je nana burn pon tk ralat sgt..hikhik

Cute MuM said... [Reply to comment]

tak jadi eh..
takperlah nana..
nanti ada masa lain untuk pergi..
uyun pon tak tahulah jadi pergi ke tak..
kalo betullah memang +ve, tak dapat pergilah jawabnya ..
:)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sedapkn hati nana,gantikan dgn event yg lg bestest,hehehe, aku jugak yg blm jejak langkawi nih

InaAchik said... [Reply to comment]

xper la hok...
ade rezeki nanti bleh pergi...
seb baik tiket murah jerk kan...

atty's said... [Reply to comment]

kty pun byk holiday kena kensel, oct ni..ngn taun dpn..tu lah kan nana2..kita hnya merancang tp tuhan yg menentukan .nasib beli tiket murah je..

boleh ke tukar nama nana.kalo tiket promo ..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

xpelah nana...
xde rzki nak gi langkawi kali nih...
AA slalu wat promo kan???

~ana~ said... [Reply to comment]

xpe..mungkin ada hikmah tu..nnti2 pun boleh g holiday lg kan..:)

adarnadzmie said... [Reply to comment]

sabor je la nana... len kali pegi yer...

Just said... [Reply to comment]

hi nana... i pun kensel trip g langkawi rabu last week... huhuhuh... beli tiket thn lps gak. bkn rezeki kan.. :)

lia said... [Reply to comment]

ko p tgk wayang jer esok, gantikan p langkawi... merawat hati..

deqlis said... [Reply to comment]

kenapa kensel??lagi mau tye hehe..walau dah kata jgn tye...hehe,

xperlah rejeki lain kali kan? meh p makan durian sabtu nie kat jejantas sg buloh...:-)

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hahah
wat semayang istikarah..
pegi ke x hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la
tiket murah
xralat sgt
tgu thn2 dpn lak

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe kan
xpela..
lenkali bole pegi

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
tu ler
klw tak dating ngan izan sesama kt langkawi hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
alamak uyun
beznye klw + hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hahah btol2
mmg aku akan gantikan ngan event yg bez

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
tu la
xkisah la
tiket murah
xralat sgt

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

xpe la kak
xde rejeki namanye kan
saya baru pes time ni
kensel oliday

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

btol2
aa sllau wat promo
tunggu nxt year la

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

kan?
fikir positif je la..
mesti ada hikmah

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie

tu ler..
xde rezeki xpela

Nana said... [Reply to comment]

@Just
owh yeke..
tu la..
bukan rezki
nak wat mcm mana

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahhaa
ada lg bez
dr tgk wyg sebenarnya

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

hahah
pasal banyak menda menghalang..
salah satu demam xelok ni..
tu ler
ingt nk g makan doyan je sabtu ni

ieda said... [Reply to comment]

loor x perlah dikk kalau dah bukan rejeki kan .. kenalah redha .. insyaallahh ada rejeki lain lak :))

fazilzura said... [Reply to comment]

alahai cian nye, kalau awk bgtau ahad aritu , aci je tukor ke nama ku.. weols pun dok pk2 nak terjah mano..

tiefazatie said... [Reply to comment]

xpe..murah nie..sis g tempah lain eh..hee

watyz said... [Reply to comment]

sian nye. x pe la lain kali ble g lagik. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...