MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 25, 2011

korang vote saya, saya kasi hadiah

hee...dah terjebak lagi ngan contest2 kat FB...nak minta tlg korang vote..& kalau xmenang pon ada hadiah juga utk korang yg sudi vote...antara hadiah2 nye ada shawl & kain pasang 4 meter.kalau ramai yg join ada lagi hadiah tambahan insyallah...


caranya :
1. wat simple entry bertujuan untuk war2kan kepada kengkawan.pilih salah satu gambar di bawah utk dijadikan banner

2. like SINI then vote gambar INI
then g kat gallery carik gambar aku tu ek cari nama FAUZANA ISMAIL..nak senang sort by name tak pon pegi ke page 3,4

gambar ni bole vote setiap hari, kalau korang vote tiap2 hari maka komen la setiap hari yg korang vote tu yea aku nak kira nama kira bape kali vote lagi banyak vote lagi besar peluang nak menang
3. like SINI then like gambar INI
yang ni bole vote sekali sahaja
4. hantarkan link entry berserta id FB korang dalam entry ni tu saje..
tarikh tutup 30/8/2011


dan...kalau kata menang hadiah UTAMA kan?kalau la kata menang...hehehe..hadiah istimewa nye ialah sebijik kek coklat air tangan aku berharga RM55..dengan syarat korang kena datang amek sendiri kek ni kat aku hee.....kalau korang tak bole datang amek nanti kita diskass camane ek.ni kalau menang adiah UTAMA la..hehe...klw tak menang xde la..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

rajin nana join contest like2 :) goo luck tau! nanti me vote :)

shidasyakirin said... [Reply to comment]

aikk entry yg lps dah ilang ek.. so my vote nak komen kat sini ke??

lia said... [Reply to comment]

Aku nak vote... But again, sori xdpt tlng... Aku xde fb...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Dah vote, gud luck ye kak :)

Id FB : Nor Myra

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/07/ga-korang-vote-saya-saya-kasi-hadiah.html

hamzah ian said... [Reply to comment]

bestnya main air kat pantai.. huhu

watyz said... [Reply to comment]

ate aku yg jauh ni gane nk amik kek tu?? hahaha...

mas said... [Reply to comment]

dah vote

http://usharapa.blogspot.com/2011/07/ibudamia-nak-kasi-hadiah.html

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ayu dah vote....tapi yang zte tu cari paling top kuar gambar nana-den dah agak dah, hahahah. Gluck beb, menang ke kalah i nak gak kek tu hahahahhaha...hadiah yang ditawarkan oleh blogger paling besh-air tangan sendirik ni :)

zura_habib said... [Reply to comment]

sy dh vote yg gmbr lompat tu...tp x wat entry lg..

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dan gud luck dear ..

fb skrg dah kena blog .. kat umah lahh akak nie tupun kalau ingat nak bukak huhuhu

azura samsuddin said... [Reply to comment]

voted, gud luck nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...