MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 27, 2011

lepak2, Makan2, tengok wayang FREE

semalam g tengok wayang cite hangover2 menang 2 keping pass dr cinemaonline, mula2 ada 2 keping pass je, pastu jiran sebelah opis WAN pon menang juga tapi dia xdapat pegi..jadik dia kasi la pass dia kat aku..makanya dapat la ajak girlpren sekalian tengok wayang free..

lagipun memang kitaorang ada plan nak lepak2 sebelum puasa..yela kang dah puasa masing2 bizi nak g semayang terawikh, bizi wat kuih (tu ditujukan kat aku & deah hehehe) rezeki girlpren la..dapat tengok wayang sama2 secara percuma....

pas g redeem pass movie singgah KFC lepak gosip2
gambar yg damia amek
memasing eksyen ngan pass movie
xsah klw xbuat muke kan damia ni
dia ckp nak amek gambar mcm model hehehee
4 keping pass hangover

tq cinemaonline!
staff cinemaonline ada amek gmbr aku pegang bear kecik & pass movie tu nk msk dalam website katanya
sumpah aku tak tau cite ni 18, kalau aku tau xde la aku bawa damia...nyaris2 aku xleh masuk...pastu aku ckp sorry la saya tak tau cite ni 18 mmg salah aku tak cek dulu sebelum datang..seb baik manager dia kata ok bole bawa budak dengan syarat jgn buat bising..alah..damia bukan jenis yg memekak dalam wayang pon..

cite ni xde la kotor or ada adegan sex ke apa..cuma ayat2 dia banyak lucah sket ehhe.. tapi sangat kelakar nak mati...seb baik damia tido pas 15 mnt masuk wayang

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dpt extra tiket ye..oo 18sx ek...nasibaik damia tdo

rara pinkmafia said... [Reply to comment]

wahhhh hepy nya muka dpt tgk wayang yekkk.

lia said... [Reply to comment]

damia ni kan aku tgk macam da besar sgt kekdahnyer.... posing, gaya & baju2 dia.... so cute...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

nasib lepas masuk..n damia pun mcm tau2 jer..terus lena..bagus tul..

watyz said... [Reply to comment]

best nye dpt tiket free.. seb bek damia tido kan. hehehe

atty's said... [Reply to comment]

bulan julai ni kty pecah rekod tak tgk wayang.,

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku rs nk tgk gaklah citer nih,blh ilang stress kot,hehehe,seb bek damia tdo,dibuatnye bangun hafal plak skrip tu,hahaha

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak ni lagilah dah berkurun tak tgk wayang

SyUhAdA said... [Reply to comment]

besnye..tgk wayang rmai2~

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

dia xde plak tulis 18 apa
sx ke PL ke SG ke
dia tulis 18 je hehee

Nana said... [Reply to comment]

@rara pinkmafia
hehe tu mgm aktibiti peberet dia

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahahah
yeke
aku mmg suke cari baju mcm budak besar
aku xsuke bli baju nampak mcm dia baby2 hehehe
bab posing tu
ntah la wei
xajar pon
sendiri dia je
gedik2 heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la..
klw xlepas
mmg seme xnak masuk

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

hehe tp cite dia xde adegan xpatut pon
cuma skrip je teruk skit

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehehe
lama tak tgk ek kak

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

mmg wei
gamat wayang
pecah perut la
hehehe
xleh2 dialog lucah

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hehe
xpe kak
langgan astro first je

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA

plg bez sebab FREE gegeee

MamaRifqy said... [Reply to comment]

best tgk nana!! hepi jeee..kuar ngan kawan2..best kan ade member yang kamceng

Nana said... [Reply to comment]

na-heheh kita ni sebab laki jauh bole la kuar ngan kwn2 gini
klw tak xde nye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...