MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 28, 2011

lepas satu...satu

orang patutnya epi sebab arini ari gaji..tapi aku xepi la sebab gaji ni mcm2 nak kena beli

2minggu lepas....laptop rosak..xbole nak on...adik aku cek dia kata motherboard yang rosak katanya....dah aku xleh on9 kat umah...
selang seminggu pas laptop rosak...henpon plak rosak...kawan tolong cek katanya ada part yang patah..mana taknye asik2 terjatuh je...
alah..nset cabok je..aku ni bukan reti nak pakai tipon canggih2 hehe janji dpt sms & call udah..

ari selasa lepas...bag makeup tertinggal kat surau JJ kepong masa g tengok wayang ...adeh...abes seme barang2 makeup aku dalam beg tu huwa..dah start kena bli sikit2

haih..ni seme memerlukan duit ni...nak bli enpon baru..nak bli barang makeup baru...nak beli laptop baru ( ntah rasa dah malas nak pakai laptop dah)xpela...aku anggap ni seme ujian dari allah...

"Sesungguhnya bagi setiap umat ada ujian dan ujian bagi umatku ialah harta kekayaan."

(Hadis Riwayat Tirmidzi)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SABAR LA YE...

Pn. Zana said... [Reply to comment]

huhu. lepas 1, 1 kan ? takpe2. ni dugaan nk pose ni .:)

lia said... [Reply to comment]

ada hikmah sebaliknyer.... InsyaAllah...

~ana~ said... [Reply to comment]

sabar nana, ada hikmah..tuhan nak uji je tu..mn tau kot2 pasni dpt tempahan biskut sarang semut dgn kek coklat berduyun2, boleh la buat cover beli balik semua brg2 tu..:)

Cute MuM said... [Reply to comment]

betul tue nana.. sabar yer..
dulu dugaan kami lagi banyak tau..
setiap hari pening nak cari jalan penyelesaian..
alhamdulillah.. satu-satu masalah kami cuba selesaikan..
biasalahkan.. semua perlukan duit..

huda said... [Reply to comment]

uda suggest akak beli laptop baru je,,motherboard mahai akak...laptop kalau rosak kita repair xlmbt akan rosak lg...beli baru je dr nk repair selalu.. hehe sabor nah akk syg :)

fazilzura said... [Reply to comment]

mak aiii ... tu le dia dugaan , but think in +ve way ... nnt sume nye BARUUUUUUUUUUUUUUU

nurayunni said... [Reply to comment]

sabar la..dugaan semua tue..

mama tisya said... [Reply to comment]

antara 3 brg tu rsnye hp kena bli dlu cz tkde hp susah gk if emergency..kalo laptop tu pn penting gk,nk2 blogger tegar..hehehehe...byk dh yg murah2 skarang ni tk smp 1k pn ada...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bertimpa2..sabar ek..ada hikamh sebalik yg berlaku tu..dpt yg baru... :-)

tiefazatie said... [Reply to comment]

sabar sis..mana tau murah rezeki sis lepas nie..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

beselah tuh nana...
masalah nih sentiasa ader...
mgkn ader hikmah disebaliknya...

watyz said... [Reply to comment]

sabar la nana. ade tu rezeki nanti.. :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

sabar ekk nana.. smua tu dugaan kan..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

setiap dugaan pasti ada rahmat disebalinya :)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

henpon kita pon rosak gak kak nana.. nak gi survey beli hp sok nie.. adoiyai.. nak raya lar dia rosak.. sob3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...