MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 4, 2011

majlis cukur jambul anak kembar sazzy falak

Pada tanggal 26 Jun 2011 yang lalu, sebuah majlis cukur jambul untuk Tiara Rose Nazril dan Imaan Lily Nazril telah diadakan di kediaman Sazzy Falak dan Suami. Tiara dan Imaan yang baru berusia dua bulan merupakan sepasang kembar tidak seiras. Dilahirkan pada 24 April 2011 di Hospital Prince Court, Kuala Lumpur. Istimewanya tarikh lahir mereka sama dengan tarikh lahir bapanya, Nazril Idrus.

wow!! tu je la yang aku bole cakap ...sweet gile decoration, comei btol anak kembar sazzy ni kan...




anak sazzy falak dah tengok xsabar aku nak tengok anak kawan skolah aku ni plak, zaharah yang kawen dengan adik nazril alahai beznye zaharah berbesan ngan sazzy falak artis galamer hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

cute kan? x pe ler dpt 2 , mak ayah lawo encem .. pehtu loded plak tu ... no hal punye..


lain nye muke abg & adik

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sazzy tu comey arrr

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

sweetnya deco katil bby tuh..=D..first time tgk gmbar kembar sazzy nih..mmg cute..name pon besh esp yg ada nama lily tuh..ekekekeke

Kembang Perawan 3288 said... [Reply to comment]

x sabar tgok 2 baby tu besar. msti cute

MaMa aFai said... [Reply to comment]

Mau x comey ank2nya Nana..mak pak pun comeyyy...kelas majlis dia..baru cukur jambul tu..perghh!!!

Nisa' Azman said... [Reply to comment]

wah..mmg lawa la decoration majlis tue..

Ena said... [Reply to comment]

comelnye.. kalo leh tengok dekat2 lagi best kan.. akak ni dah geram sikit kalo tengok baby.. rasa nak cium2 jekk tak lepas2.. heheh...

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik buaian tu..ada tgk dlm nonan ahad lps psl diorang...

wah kwn nana rmi kawin ngan artis..ehhehehe

notti netti said... [Reply to comment]

aimi- buai tu yang dlm blog aku tu la....owner tu sponsor si sazzy nie...tapi er..er...banyak jugak dgr cerita tak best. ssshhhhssss dediam jer laa.....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

cantik ar buai tuh....

watyz said... [Reply to comment]

comei je bb kembar. cantik deco buaian tu..

tiefazatie said... [Reply to comment]

cantik gle deco die sis!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

deco nya sgt lah cute!! besh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...