MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 21, 2011

malis corner @ taman bunga raya kena roboh

ari kamis lepas ada baca paper sinar harian pastu ternampak berita pasa kedai malis corner dekat taman bunga raya, yang pemes nasi lemak & char kuew toew dia yg sedap tu di robohkan....adoi..dah la ni salah satu kedai makan pebret aku..biarpon kedai dia buruk je...tapi nasi lemak & CKT dia sangat meletopp

katanya kedai ni tak mematuhi syarat2 yang dikenakan DBKL tu pasai kena roboh, ala xpela..kang klw dia buka kat tempat lain sure orang carik juga kalau dah sedap kan

ni gambo masa aku g makan kat sana dulu
mmg sentiasa kena q panjang
seb baik ada kedai dia lagi satu kat danau kota kat platinum walk tu, xpenah lg pegi situ, tp kwn2 ramai dah g makan katanya rasa dia xlari sama je mcm kat taman bunga raya...ala..lagipun kat taman bunga raya tu tak bape sesuai la tempat dia nak buat kedai makan..kat kawasan perumahan orang..parking susah...elok pon dia roboh penduduk situ asik komplen bising katanya...



apa yang bez nye kat malis?opkoz la
ckt mebeless
nasi lemak ayam
Mali's Corner
Platinum Walk
Jalan Langkawi
Setapak,
53300 Kuala Lumpur.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tengok nasi lemak tu mmg sedap la..baru tgk ni

iduraz said... [Reply to comment]

alamak, tu port kegemaran kita gak tuh..kat platinum walk tu cm tak sesedap disitu jer..gi pon suasanaya tak semeriah kt tempat lama..huhuhu

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

uikss...aku lapar aku lapar...tunggu jek nak makan buah ni...ishhh

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak rasa mmg patut kena robohkan kot
sbb bahayalah port tu
carik port lain yang lebih sesuai kot...

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

alar kak nana.. makanan sedap.. dok corok mana pon orang cari kan!! :P

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

kena roboh dah nana...huhuhu tempat dinner masa cinta cintun tu huhuhu yg kat danau kota tu x bape nk sedap rasanya sedap yg kat bunga raya lagi..

Afne said... [Reply to comment]

br ckp2 psl ckt. pasni makin laku la kt danau kota tu ekk

~ana~ said... [Reply to comment]

ana pernah mkn sekali yg kat tmn bunga raya...sedap weh...

yg kat platinum walk tu x pergi lg...bukak x erk tghri?kalau bukak boleh terjah waktu lunch....

Adyshariz said... [Reply to comment]

blum penah singgah lagi..insyaAllah coming sooon..makanan dia mmg nmpk menarik

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ouh yg gerai tu..ni yg kedai ni kira yg baru buat lah ek? giler tk thn tgk CKT dhla ngan pose ni..ekeke

ieda said... [Reply to comment]

hermmm kalau buat jauh dari kawasan rumah sure org lebih selesa kan .. janji sedap .. org cari punye :)

syanasaid said... [Reply to comment]

sedihnye
kedai kat TBR tu lg sedap

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

nasib baik nana ckp sebab cik jue sanggup tau dari putrajaya ni datang nak makan CKT kat sini....
aduh nampaknya kena ke setapaklah pulak...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ooo
ni ler kedai yg pemes msuk dlm warung kita tu deh?!!
huhuuhuh..
takper2..
nnti aku ajak laki aku gi yg Mali tu sbb dah roboh pun gerai tepi jln dai nih.

mama tisya said... [Reply to comment]

lprrr...mmg ptt roboh cz elok wt kedai mcm kt setapak tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

SGT SEDAPP

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz

kan?kt TBR tu meriah skit
wlpon kedai burok

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehehe
mkn buah mana kenyang

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku

kan?mmg bahya
btol2 tpi selekoh
klw bas dtg seriau je

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

btol..plak tu kita jenis xkisah
mkn kedai2 cam gini
da org xsuke

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿

yeke
xpenah lg try kt danau tu

Nana said... [Reply to comment]

@Afne

tu la..
dah kena roboh
mesti la org g sini

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
xsure lak ana
kt situ lom penah mkn lg
tp mmg sedap kt TBR tu

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

kedia baru ni aku tak tau la sedap ke x
lom penah mkn

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

dah lama dah
sebelum kedai tp jalan tu roboh
dia dah buka dah
kira mcm ada banyak branch la

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tmpt tu pack sgt
xsesuai
parking susah

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

tu la
banyak kenangan
kat situ

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

tu la
kang dtg jauh2
sekali kedai dah xde

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

ahh
dlu penah masuk warung kita
mmg sedap wei
try la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la
tp suasana kt tmpt lama tu lg bez
ntah la wlpon kedai bese je
happening

viniyamey said... [Reply to comment]

sis.. nak share???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...