MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 8, 2011

menang 2 x Movie Preview Passes Harry Potter!

alamak...terkedu sekejap bile dapat tau aku menang 2 x Movie Preview Passes Harry Potter! hehe sebenarnya aku saje cuba2 naseb sebab aku asik tengok biras aku jue asik2 menang tiket wayang je kan..so aku try la join contest kat cinema online

tak sangka la plak bole menang..serius tak sangka..sebab aku bab2 mencipta slogan ni memang tak pandai..nak2 dia nak slogan yang kreatif plak tu..dah la aku tak layan cite harry potter kan..so aku main taram sesedap rasa je hehehe...aku mengaku secara terang2 aku memang tak minat cite harry potter ni tapi oleh sebab aku dah menang terpaksa aku minatkan juga la kekeke....aku rasa pernah tengok sekali je harry potter kat wayang dah lama dah dulu tapi xpaham cite hahah sian kan?

Answer 1 movie question and complete the tiebreaker in not more than 20 words and you would stand a chance to win 2 movie tickets to the movie preview screening. Entries will be judged based on all the correct answers and the best tiebreakernampak tak nama aku kat bawah tu heheh...
deqlis pon menang juga..haih rezeki sokmo deqlis asik menang tiket wayang je kan hehe
tq very2 much deqlis sebab inform....
alhamdulillah..rezeki anniverary
kira hadiah anniversary la ni..tapi amrul keje la selasa depan sape lagi aku nak bawa kalau bukan deah teman aku heheh...


kemenangan pertama utk july 2011
total 2011 :
125 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..kita tk minat harry potter...mmg tk pernh tgk kt wyg...kt tv pn tgk gtu2 je ...hehehe

SyUhAdA said... [Reply to comment]

besnye..
dpt tket free..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahh.. rezeki..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah!!! memang sesuai sgt hadiah tu ...:-)

atty's said... [Reply to comment]

tahniah nana,besh dpt tgk wyg free

nEa FleriDa / nIL said... [Reply to comment]

tahniah kak nana

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

alar kakk!!! syoknyaaa!! kita suka betol citer HP nie.. folo dari 1st lagi..huhuhu

Cute MuM said... [Reply to comment]

dah tak join contest tiket wayang nie.
sebab dah 2 kali menang kena g amik kat ofisnya time ofis hour..
memang tak dapatlah nak g..
tahniah nana,,

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana...x dpt org lain..bawa la sue...kikikikikii

ieda said... [Reply to comment]

eiiiii ashik menang je nie ! .. adehhhhh geram ngan tangan nana yg selalu bernasib baik tuu .. cer buat utk akak lak ! ekekkeke :)) harry poter tuuuuu huhuuh nakkkkkkkkkkkkk

lia said... [Reply to comment]

best nyer dapat tiket wayang....

ko mmg bertuah ;p

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
haha samala
xminat juga layan je la

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA
hehe rejeki

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
amin2
rezeki anniversary ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh sesuai utk org kaki wayang

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe tu la
tp kureng skit cite ni
tp xpela
free pon kan heheee

Nana said... [Reply to comment]

@nEa FleriDa / nIL

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
hehehe yeke
akk xminat la
tp xpela
tgk je la

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
tapi ni amek kat panggung wayang
xyah g amek kt opis

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehehe
dah ada org yg nak join

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahah
ala kak
saya main tibai je
xsangka plak menang

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heheh tq..
rezeki ni

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah Nana Yang hebat :) Insyaallah rajin join mesti ada rezeki :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..bestnya..rugi ifa jauh..sob2..xleh join..haha..tahniah sis!

Adyshariz said... [Reply to comment]

tak minat ng kita jelah nana, kita suka citer tuu..


;-)

deqlis said... [Reply to comment]

tahniah:-) deqlis pun layan Harry Potter nie siri 1-2 jer..masuk ke 3 dh tak faham sgt hihi..tp still nk tgk sebb nie final series kan??hihi...jumpa di sana ye Nana... harap2x jln tak jammed laa selasa nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...