MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 13, 2011

menjawab teguran dari blogger pemes

tq dekat bro eyriqazz yang sudi menegur pasal blog aku yg xseberapa ni...alamak serius rasa mcm terharu sangat bile orang tegur ni..ye la..atleat kita bole la repair mana2 yang patut kan..kot di mata orang nampak xmenarik kena la carik sesuatu untuk kasik blog lg tambah menarik.

ok meh nak jawab teguran dari bro eyriqaz.

waalaikumsalam...
tq sebab sudi bagi teguran...sangat hargai teguran ni

1. nama blog ni masa buat dulu xde nak fikir2 ke hapa...apa yg terlintas je dalam otak tros taip..tapi malangnye damia tak panggil aku ibu pon..skang dah panggil mama...jadinye panggilan ibu tu terkubur mcm tu je la...kat blog je la ada panggilan ibu tu hehe...

2. header blog ni orang yang buat...tu pon dapat hadiah header sebab menang GA kalau nak arap aku memang tak reti la nak godek2 header ni heee..

3. sususan blog ni pon orang lain yang buat..tak lain tak bukan izan yang baik ati tukang kemas2kan blog jadi kemas mekasey izan jasamu di kenang

4. memang saya gilekan warna ungu...pepel forever...xpela kalau tak sesuai pon tapi saya suke heheh xleh wat apa dah...blom rasa nak tukar kaler lagi setakat ni, ungu tu mcm sojuk mata memandang hehe...

5. entry ni ikut apa yg terlintas je..kalau ada banyak gambar pasal aktiviti seharian ada la citenye..kalau tak pon entry menang GA/contest yg selalu jadik penyelamat

6. template blog? adeh memang tak pandai la nak godek2 template ni...sebab xmau nampak serabut2 kan..rasa gini simple2 je la kot..nanti la nak belajar wat template menarik skit

7. eh cool ke?hehehe...saya ni nak kata sombong bukan lah sombong orangnye..mayb orang yang tak kenal saya akan cakap saya sombong..tapi tak sebenarnya...kadang2 tu saya tak reti topik apa yang nak di mulakan tu yang jadi xreti nak borak..tapi serius kalau jumpe dengan orang yg banyak mulut saya punya mulut lagi banyak dari orang tu heee


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

heee...kita pon jnis tk reti nk mulakan perbualan..kalo org tu start dlu kita lg kuat gelak..hahaha..

sedihhhh org selalu aggap kita sombong walhal kita tkthu nk mula mcm mna..

cikmOt said... [Reply to comment]

aku pun sombong jugak...sob sob...

atty's said... [Reply to comment]

kty pun sombong gak :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Itula xkenal maka xcinta kan:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semua positif komen tu :) kool :)

ZanaNordin said... [Reply to comment]

wooowwww weeeiiii
blogger femes bagi komen tu....
tp kadang2 bagus gark kan
at least kita tahu pandangan org pasal blog kita...chewaahhh

blog zana lagi ler huruhara....

aanie said... [Reply to comment]

entri nana memang santai n cool....suka baca...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak...kalo sue...x kire sape yang mulakan dolu..pung pang..pung pang sue berburak...heheheh

mama rifQy said... [Reply to comment]

oo..nana pon ditegurr..best kan>>>>

at least leh perbaiki ape yang kurang

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

blog akak pon huru hara gak...
tak retila nak godek2 bagai...
takut silap godek krg, seme ilang.. huhu...

mama iris said... [Reply to comment]

purple comel je....heehhee....lelaki tak ske kaler purple kot...hehehe...

ieda said... [Reply to comment]

aah purple nie bila lama2 tgk sweet kan :) apa2 punn akak pun suke mai umah nana :))

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

kak nana x sombong lahhh.. :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..sini pun dia dah jengah.best2...

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

tu la
mmg kdg2 ada org kata kita sombong
tp sebenarnya kita xmcm tu

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt

xnak kawan ko
sebab kosombong

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe
langsung tak caya

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
kan?
org selalu judge dari luaran

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh tu la
nasib baik

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

btol2
atleast
bole improve mana2 yg kureng tu kan

Nana said... [Reply to comment]

@aanie
hehe tq sudi baca

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
wah ni mmg ramah tamah ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

ahh kena tegur gak
btol tu
atleast dpt baiki kekurangan

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
haha
sama la kak
tkt nk godek2
kang abes seme

Nana said... [Reply to comment]

@mama iris

hehe mangkali kan?

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
ishh sombong la kekee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la
terharu rasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...