MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 7, 2011

rembat pakej @ groupon 2D1N stay at Suria Cherating Beach Resort

ades...aritu berjinak2 dengan mydeal skang ni mula berjinak2 dengan groupon plak heee...semalam ternampak satu deal yang bezz.apa lagi..tros call girlpren ajak diorang g oliday kat cherating..lagipun ktorg ni dah lama plan nak g oliday tapi tak tau nak g mana...molek sangat la tu..ada plak promo murah kat cherating kan.apa lagi...tros rembat la..

last trip kitaorang yang bermalam kat melaka tahun lepas..lain2 tu ada la g jalan2 kat fraser hill, tu pon balik ari je..rindu plak nak g huha huha jauh2 skit ni...seb baik seme nye ok je...so pagi tadi dah selamat membooking pakej oliday ke cherating ni harga dia RM120 instead of RM 270 kongsi 5 orang so sorang hanya keluarkan RM48 utk tempat tido, amek 2 bilik ada 5 orang seme yang join opss 6 termasuk damia..

@ melaka
@fraser hill
senang je cara nak beli dia, kalau korang rasa nak terjebak sama sila la sign up dulu yea..register dulu ngan groupon apa yg korang perlu buat?just klik je BUY NOW, pastu kalau kata korang nak amek 2 bilik mcm aku sila purchase 2 kali..kena buat asing2 ye..kalau nak amek 2d1n sila select quantity tu 1 je..kalau nak amek 3d2n sila amek quantity tu 2.kalau mau 2 bilik kena beli secara berasingan, sorang bole beli 2 kupon

untuk payment plak aku pakai m2u.so mcm biasa la..hanya perlu ikut instruction dia, simple je...dah sudah tu nanti korang kena emailkan kat suria cherating beach resort voucher number & redemption number termasuk dengan korang nye details sekali & date utk check in.tu saje...

haih tak saba plak rasa nak g oliday hehe...oleh sebab hjg bln ni kalau jadi aku nak g langkawi, jadinye cherating ni mayb akan pegi pas raya kot
voucher ni & redemption code ni kena emailkan dekat otel
lom dapat email dari hotel lagi ni harap2 available la date yg ktorg nak pegi tu bulan 9

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

40 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

itulah..kty ada ternmpk gak ,cam menarik.tp takut along bz..tu yg tak bani nak amik

MamaRifqy said... [Reply to comment]

pantas je nana nih!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

x nak bawa sue ke..huhuhuuh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...best tu...

Pepel BoNda AmaNi said... [Reply to comment]

bestnya...hapie holiday....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

semalam dah bukak dah groupon pasal ni...berkira2 kalau otw balik kelate, leh overnight kat sini...tapi tak tahu exactly tarikh balik raya bila tu yg tak tempah2 lagi...

deqlis said... [Reply to comment]

pantas tui nana nie..hihi,.

deqlis dok berkira2 lagi nie...nk amik ke tak..sebab takut amik tak g lak nanti...so kena check kalendar kami suami isteri..hehe..

ikut hati mmg nak rembat jerkk..tp kena tye laa en hb dulu..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku dah agak dah!
mesti ko rembat!!
ahahhahaa..
aku tgh pikir2 nak rembat ke tak..
tpi mcm malas..
nnti2lah..
tgh byk promo best2...

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..bestnya..suak btol jd cm sis nie..rajin je g jln2 nie..best2..wah..blh beli FM byk2 nie..haha

ieda said... [Reply to comment]

bestnya jalan2 mcm nie ... ermm akak kalau anak sorang mgkin jalan gak kutt mcm nana .. nie anak2 dah sek .. kena tunggu cuti sek lah :))

syanasaid said... [Reply to comment]

murahnye
mmg berbaloi2 la
syiok dpt lepak happening2 ngan geng

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg berbaloi ni weh..daku kena hold dulu smpai abis study jenjalan nie..:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nana, harga deal tu, boleh book utk weekend ker tak? me nak beli gak ni...

Lin Azlina said... [Reply to comment]

sy pun teringin jugak tengok deal yg tu..mad! hehe

watyz said... [Reply to comment]

wa..best nye cuti2 ngan kawan2...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

best tuh cuti2....
dgn gelpren plak tuh....
ader rzki blhla kita jmpa erk nana...
heheheh....

Adyshariz said... [Reply to comment]

seyes rajin...aku mmg males skrg ni..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah best tu promonye

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe xpe kak amek je dulu
date kemudian cite

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy

hahaa menda murah
mesti kena pantas
nanti abes

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

heheh jom la kalau nak ikut

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

jadi orang bujang hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Pepel BoNda AmaNi

hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

ayu- date kemudian bole pilih amek je dulu nanti abes

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis

menda murah
xleh tunggu lama2 ehhehe
amek je dulu nanti date kemudian cite

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

hahahah tau2 je ko kan
ala g ngan kengkawan
bajet sikit je kuar heee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
heheh penat2 keje
kena ad amasa utk rehat2kan minda
fm?harus bli hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh ye la kak
ada anak skolah susah skit nakjalan
kena tgu cuti skolah

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

mmg murah
tu yg rembat tu

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hehe xpe2
nanti sure ada lagi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

bole mz
klw cuti skolah & public oliday kena bayar surcharge

Nana said... [Reply to comment]

@Lin Azlina

murah kan
gile di buatnye

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe jadi bujang sekejap

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe insyallah kak

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
aku klw jalan2
sokmo rajin heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
berbaloi2 murah2

tiefazatie said... [Reply to comment]

haha..nmpk benor gle FM tue kak..hihi

aslinda zahuri said... [Reply to comment]

'LIKE suria resort on FB" http://www.facebook.com/profile.php?id=100000264156671

aslinda zahuri said... [Reply to comment]

LIKE suria resort on FB http://www.facebook.com/profile.php?id=100000264156671

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahh best nyer, ape kate kak nana wat tutorial utk cara pembelian & pembayaran dari Groupon, milkdeal & etc...nory nk beli tp takut...takut salah cara...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...