MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 6, 2011

selamat pengantin baru didi & emy

ari ahad kami sekelurga berkonvoi ke shah alam, ada kenduri kawen sepupu.amrul xde minggu lepas so aku la drivernye seb baik jalan clear je kat federal highway.majlis kawen ni simple je ala kenduri belah lelaki kan..sekadar wat simple2 je untuk sambut menantu xde sanding2...just makan kat meja pengantin je.

mak aku plak suh buatkan kek coklat utk kasi kat diorang..haih..ntah apa kena ntah kek aku hangit plak sebab saiz kek tu besar sangat dia lambat la nak masak...tapi ada satu part tu dah terhangit...adoi..benci btol la...last2 aku kasi potong la bahagian yg hangit tu, dah nampak cacat senget sebelah...hehe....lantak la..janji makan jadi taik gak kan.

bersama mokcik yang datang dari klate & kakak dan anaknye
kami berdua tanpa daddy damia
gambar ni damia yg amek...beria sgt dia nak amek gambo
shawl yg adik aku pakai tu aku punye ye hehe..ktorg mmg gini xkisah nye nak gilir2
ustaz didi & cikgu emi dua2 cikgu ni
diorang pon bakal jadi mcm aku & amrul juga...terpaksa PJJ lepas kawen sorang kat shah alam sorang kat tampin...sian...saba la ek..tgk mcm aku dah 5 tahun bersabar hehehe..

ni la kek yg senget tu lepas tu aku bole salah eja PENGANTIN plak...tertinggal N jadi PENGATIN..dah tu terpaksa la oter...kan nampak comot skit tu kat NTIN tu
oleh sebab diorang xde kek kawen kan..ktorg sampai je tros cousin aku yg lain bawa kek tu kat meja pengantin xpasal2 plak kek aku tu jadi kek rasmi pengantin hehehe...dah la senget heheh wat malu je

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tetiba nampak lain muka nana pakai bawal..cun lah pakai tudung muncung cmtu dr bulat..hihi

*lawa pengantin perempuan..

tiefazatie said... [Reply to comment]

ala..xpe...janji ikhlas..hee..cantik ah pengantin!..akak pun cantik gak..hehe

yantz-yeem said... [Reply to comment]

selamat penganten baru..


jom dapatkan ganjaran hebat di blog saya!!!hanya 4 hari sahaja lagi...!!

lia said... [Reply to comment]

lawa lak pengantin pakai silver, biasa x naik sgt

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

senget tak pe..janji sedap itu yang penting

ieda said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru buat pasangan .. cantik warna perak tuu .. kena je ngan pengantin yg putih ..

alooor janji kek sedap dik .. sengget punnn sengetlahhhhhhhh ! :)

zura_habib said... [Reply to comment]

hmm senget pun sengetlah janji kita ikhlas nk kasik hehe...kek free sape x suka?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

eh, comel jer kek tu :) nampak unik gitu :)

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe tu la tudung bawal ni nampak muncung skit

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe mmg ikhlas pon hehee

Nana said... [Reply to comment]

@yantz-yeem

ok tq dah vote

Nana said... [Reply to comment]

@lia
aku tgk kaler grey bukan silver

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe insyallah sedap kekee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tu la slack btol la
dan2 tu nak hangit heee

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
tu la pasal
free kan sape xsuke

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
haha comei ke senget tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...