MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 20, 2011

tak perasan ada BE baru

haih semenjak memenjak ni bz sket la..entry pon mcm bese seme autopublish....dah lama tak buka nuffnang...semalam buka tengok ada be baru, 2 be sebelum ni dah jadik ME dah..be proton inspira tu berkesudahan dengan 84 sen hehe sedih sungguh pendapatan yang tak begitu memberangsangkan

be baru ni tengok agak memberangsangkan...permulaan je dah 5 hengget, ni ada gaya la kot membiak bagai johan ni...kalau gini kena rajin2 kan lagi join contest la nampaknye..kasi be bertambah lebat kt blog contest hehe...

ni tengah menunggu cek ke-2 bila ntah nak dapatnye kan...xsabau2 hjg bln ritu je baru cashkan...
THANK YOU NUFFNANG



(。◕‿◕。)

be ke-20 utk tahun 2011


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

tahniah2...aku dgn penuh sabar menanti kalau ada BE nak menghuni

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik ! :)

mama tisya said... [Reply to comment]

cek di tgu tu awal bln 8 ler smp..hehehe..apa2pn tahniah dpt BE br

rara pinkmafia said... [Reply to comment]

besh nya.rara dpt paling banyak pon 50sen je.

ajumohit said... [Reply to comment]

Tahniah nana masyukkk tu

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh nana..kta tak penah cash kan nuffnang lagi..amount tak smpai hee..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnya..dpt BE baru..:-)

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wah BE pun ada counter gak..ke 20 lak tu..perghhh kayo kayo

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wahh bestnya..ayu dah lama tak der BE ni

aleen aiden said... [Reply to comment]

ke20 sudah?woah..banyaknye...jeles2.huhuh

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah2..masyukk nie..

fieda said... [Reply to comment]

masyukk tu...

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

hehehe
xpe sabar2
ada la tu nanti

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

ala lambatnye heheee

Nana said... [Reply to comment]

@rara pinkmafia
hehe teruskan usaha ek
xpe lama2 nanti banyak la tu

Nana said... [Reply to comment]

@ajumohit

ala sikit je tu
income pon xde la riban2 heee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehee
xpe nanti lama2 banyak la tu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

kasi semangat skit nk bblog

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@

hahhaa
saje nk kira
thn ni bape bole
sebab thn lepas
sikit sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Damia Aleesya

xpe ayu nanti mesti ada nye
blog ayu kan pemes hehee

Nana said... [Reply to comment]

@aleen aiden

ala 20 pon amount dia skit2 je

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

tq hehe
sikit je la

Nana said... [Reply to comment]

@fieda

xmasyuk mana pon
jadi la sikit2 pon kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...