MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, August 21, 2011

tempahan kuih sarang semut kini dibuka

sekali lagi...atas permintaan kawan2...yang nak oder kuih sarang semut...aku dah start buka oder...alhamdulillah..berkat kepercayaan kawan2, tahun ni dah masuk tahun ke-3 aku jual kuih ni...sorry kuih lain aku xjual..aku memang buat sejenis je..takut xmenang tangan...tahun lepas pon dekat 70 balang aku & mak aku siapkan nasib baik ada adik2 tolong bantu.tapi hanya dalam KL / SELANGOR saje yea...

memandangkan tahun lepas ada beberapa orang yang tiba2 cancel oder last2 minit, jadinye aku rasa tahun ni aku akan amek deposit RM10 untuk sebalang kuih yang berharga RM25, jadi kalau korang nak amek 2 balang deposit RM20 akan dikenakan...aku tak mau nanti aku rugi plak..aku dah buat2 tapi tiba2 last minit ada orang nak cancel..nasib baik tahun lepas ada orang nak beli kuih2 yang mana ada orang cancel last minit tu....

kalau sape2 berminat nak order bole call aku 012-2394156
harga sebalang : 50pcs RM25
kuih dibuat menggunakan butter
pada sape2 yang nak oder sila call aku & korang bole masukkan deposit dalam acc maybank aku
fauzana ismail : 162209940659.

harga di atas tak termasuk kos penghantaran yea...kalau sape2 nak datang amek sendiri port untuk amek kuih ni akan kita bincangkan bile korang nak datang amek kuih nanti

entry2 pasal bisness kuih sarang semut yang lepas2 bole tengok kat bawah ni

tempahan tahun 2009
tempahan tahun 2010

tarikh last order akan di beritahu kemudian
setakat ni tempahan masih lagi diterima
apa2 pertanyaan bole call / email
nanamrul@yahoo.com

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

62 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

tak rugi beli masa thn lepas ... terbaikkkk ;-)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku nak last minit order ko layan tak....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah mual business..semoga success!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

moga sukses and masyuk :)

watyz said... [Reply to comment]

wa...dh bukak tempahan. chaiyok nana!!

KhaiZa said... [Reply to comment]

erm.. yummy yummmy. Dah terasa bahang raya ni
--
Jom Jengah Khaiza Beauty Shop - Promosi Raya

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh nana buat kuih feveret kita ye? huhuhu sedapppp

fazilzura said... [Reply to comment]

wah sodap ni ..

kite pun jual kuih jgk ...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhhh... masyukkkk....

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

klu dgn butter mmg terbaek!! slmt menjual nana!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

semoGa bisnes tahun nie bertambah masyukkkkkk....

kina x dpt nak beli kat nana. coz en suami jual kueh raya jugak. kueh raya tahun lepas pun byk bg kat mak. zaman skrg nie mn dah sgt org nak bertandang ke rumah, lagi² kita baru dua tiga tahun kawen. byk raya kat rumah mak kina jer. urrrmmm...

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh.berbisnesss...tambah duit rayaaaaaa nanti

adarnadzmie said... [Reply to comment]

suka kiuh ni... sedappp...

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

wahhh..kemain lagi kak nana.. nak minta resipi boleh?? kekeke

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

nak 2 balang... nanti amy bank in, amy bitau erkk

ieda said... [Reply to comment]

rejeki raya nie dik ! .. syukurrrr :))

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..rajin sis nie bisnes..=D

mekchu said... [Reply to comment]

pandai nya buat kuih.. rajin itu bagus..

CIK JATT said... [Reply to comment]

bestnya buat bisnes kuih raya. saya pun dulu2 ada tolong mak buat bisnes kuih raya nih. penat tapi puas:)
by the way, follow your blog!

cikpuanhady said... [Reply to comment]

wahh..rajinnya dear buat kuih muih..cayolah..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

MAISHARAH said... [Reply to comment]

wah...sweet blog..

nice dan kemas

jum ke blog sy pula

abah khalisha said... [Reply to comment]

abah tk makan kuih raya lah plak.hehehe

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

salam ramadhan akak!hee

BabyRayyan said... [Reply to comment]

waa feveret mama ni...:)
mama nak order 1 yer..mama dok putrjya.boleh ke nak order??

Keyphochee said... [Reply to comment]

nak oder jugak..nanti me confirm balik ye..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

pewitttttt... smga berjaya kak!

::NureeN:: said... [Reply to comment]

faveret nih...

IEjAfrIzA nOrdIn said... [Reply to comment]

still blh order lg ke?

L said... [Reply to comment]

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

owhh... this is my favorite kuih raya! kuih sarang semut! dulu arwah mak I ade.. rajin wat sama2 ngan dia.. senang gak buat kuih nie kan... btw good idea gak you choose to do business with it.. org skg pun dah tak sempat nak buat kuih2 raya bagai.. :)

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
hehehhe..tq..
alhamdulillah suka rasa org puas ati

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
bole je..kalau aku xde hal ok je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
bisnes kecik2..
tq hee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
amin2..tq

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehehe
wat duit raya

Nana said... [Reply to comment]

@KhaiZa
hehehe
xlama dah nk raya kan

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe samala ni
peberet kita gak
tu blaja wat
dah wat ada org oder tu start jual plak

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

wah mesti masyukk ni sebab juai banyak kuih raya

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
tu la..butter mmg mahai skit
tp xpe la..asalkan rasa sedap

Nana said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

owh encik asben juai kuih ek..
hehe kita ni buat utk jual je
utk makan wat skit ltk umah mak

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
jadi la
topup mana skit2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
my favourite ni tau

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
heheh dah amek ke resepi nye

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
tq amy

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
alhamdulillah kak..jadi la sikit wat tambah kan

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
heheh
dari xde wat apa..
wat kuih dapat gak asil kan

Nana said... [Reply to comment]

@mekchu
hehe xde la pandai sgt
mana yg reti je tau buat

Nana said... [Reply to comment]

@CIK JATT

btol klw fikir penat mmg penat
tp berbaloi dengan apa yg kita dapat

Nana said... [Reply to comment]

@cikpuanhady
mula2 wat utk suka2
tak sangka ramai yg oder

Nana said... [Reply to comment]

@MAISHARAH

ok tq

Nana said... [Reply to comment]

@abah khalisha
heheh yeke

Nana said... [Reply to comment]

@miZz_nizZ

tq...

Nana said... [Reply to comment]

@BabyRayyan

bole sms je ye

Nana said... [Reply to comment]

@Keyphochee
orite dear

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
sama la heee

Nana said... [Reply to comment]

@IEjAfrIzA nOrdIn
bole..
papehal sms je k

Nana said... [Reply to comment]

@NeenaAnuar
sama la..kecik2 suke sgt makan kuih ni
dah beso blaja wat sendiri
pastu kwn2 oder sikit2
dah lama ramai yg oder suka plak rasa

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

cmne akak.ok smbutan?moga taun ni xjd cm taun lpaskn.deposit tu pnting idak cncel naye je.hope makin dpt smbutan!=)

CuteKids Shoppe said... [Reply to comment]

salam..

nana, tumpang tepek. baju raya murah!

http://cutekidsshoppe.blogspot.com/

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

nana nanti kita jumpa ari ahad...berapa balang nanti kak jue sms..sebab ramai pulak nak order nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...