MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 2, 2011

tempahan utk minggu ni

gini la bisnes kecik2..ada orang tempah kita buat..kadang bila dah ada orang tempah tak putus2 plak dapat oder..kadang2 xde oder tu diam..je xde oder hehe...

minggu ni dapat 2 oder, ari isnin oder dari laili budak opis belakang, dia nak kek utk birthday asben dia & merangkap celebrate fathers day skali, nak kaler merah katanya...striking2
semalam plak boz oder kek utk kasi kat Managing Director..alamak segan nye..nak kasi kat Dato' kek aku ni kek murahan jek...hehe..tapi oleh sebab boz dah makan kek yg aku sedekah kt opis itu ari..dia suh aku buatkan kek utk kasi kat MD
kale mau kaler corporate ktorang oren+biru
tulisan aku dah kasik upgrade skit..aku agak puas ati dengan tulisan style gini xnampak huduh sangat hahah...ok la lepas ni nak buat tulisan mcm ni la nampak lawa sket kan?hehehe
ada yang tanya aku amek tempahan ke??ye..aku amek tempahan yea...kalau nak oder sila la bagitau..tinggalkan no phone korang nanti aku call..xkan aku nak tinggalkan no phone kat sini plak kan??bahya..watpenye exboypren aku jumpe marah amrul hahaha....

untuk info : kek seperti dia atas berat 1.5kg berharga RM55 sahaja..sekian terima kasih, sokong lah usahawan bumiputera..hahaha.....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

37 ribu orang memberikan idea bernas:

Bionic women said... [Reply to comment]

pandai jugak nana membaking ek..
kita x pandai bab2 kek nih..hehe
coeml tulisan ke2 tu..
tilusan yg first tu pun nampak kemas

Gieyana said... [Reply to comment]

x leh judge dr luaran..yg penting taste dier kan..kalau dkt leh order nie..nnt ko turun Penang buatkan utk aku erk..:)

Ya ALya said... [Reply to comment]

ala nana kalau ya dekat,confirm order je dgn nana,tapi jauh sesangat....tgk je la.......heheheheh

MamaRifqy said... [Reply to comment]

wah..nanna..kalau na duk dekat ni..mau dah order..penggilaiiiii coklat!!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tulisan dh nampak cute tu :)

moga terus sukses

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah dh improve eh tulisan..kelesss..hihihi

SyUhAdA said... [Reply to comment]

smoga jualan brtmbh sukses..

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

sgt2 cumel..
nmpk sedap jekw!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

caayala ko nana...
melonjak ke dunia bisnes plak ..
baguihh, baguih.. aku puji nko..
ghajin & murah rezeki..
kalo duk dekat, aku mintak gak cuba try test sepotong dlu.. heheheheh

GoJeS said... [Reply to comment]

aahla..besday Dato'...nnti Dato' kenan, dpt la order melambung2 nana...masyukkk!

ieda said... [Reply to comment]

yg penting taste dia sedap dik .. luaran uuu lepas2 nie leh baiki :))

Hezesuze said... [Reply to comment]

area klang anto tak?? huhu

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, dua2 tu cantik tulisan dia. aku rs kalau ko buat dlm keadaan tenang, slow, steady mungkin lama2 jadi makin ok...good luck..:)

watyz said... [Reply to comment]

maju nana!! maju!! ekekekk... aku x try buat lagik kek tu. resepi aku simpan wat pekasam. hahaha...bizi la beb...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhhh.... ader peningkatan dah nana...
tulisan utk kek dato tuh mmg cantik....
lepas nih makin pemesla yer...
kek beday dato pon tempah dgn nana...

mama tisya said... [Reply to comment]

hah dh improve tulisan tu..cun2

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

Ya, sokong usahawan bumiputera...

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

ceria dato' tgk kek dia.. hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Bionic women
ala eli wat simple2 je kita reti
tulisan tu pon bege2 skit2 sebab bias tulis xkemas kan
tu try wat tulisan mcm tu plak ok la skit hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hehe insyallah...klw ada kesempatan bole la aku buat satu utk hang hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
hehe ala..
jauh la plak ye
klw tak dah masyuk dah ada orang oder haahaha

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy
hehehe
xleh nak pos la na
kang hancus jadinye

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tq mz..tu la tulisan tu kena improve skit je lagi insyallah ok la kot nanti

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

hehehhe dulu fara oder kosong je kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA
hehehe tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Lelaki Ini
tq hehe kena rasa sendiri baru tau sedap ke x

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
heheh ala bisness kecik2 ni dah lama dh sebelum ada blog lagi aku dah juai kek
saje ..minat + bole tambah duit poket hehee

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
heheh harap2 dato suke la
pastu biar dia plak yg oder hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

insyallah kena praktis banyak2 ok la nanti hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze
alamak jauh sgt la kak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
heheh ni seme wat cepat2 nak kejar masa alkamklum la..kita keje wat kek lepas blk keje je.penat xilang dah msk dapor membaking hehee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe tq..
try la buat nanti ko rasa sedap ke tak

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ala kak segan la kek saya biasa2 je
ni boz yg oder nak kasi dato hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tu pon asik try2 je
tgk tulisan ni ok sket

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
heheheh poyo je bunyi nye kan

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
hehe warna korporat mgm ceria hehee

fazilzura said... [Reply to comment]

wahhh dap nye tgk .. aci leh order

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...