MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 15, 2011

termasuk toilet lelaki!!

ari rabu tu kitaorang g tengok wayang...ira balik dulu aku, deah & nana konon2 nak g minum dulu pegi la ka area foodcourt wangsa walk...tapi sebelum tu damia nak kencing ok la..kitorang bertiga ni pon terus la menuju ke toilet

sebelum tu aku memang dah tengok dah signboard dia gambar pompuan so aku terus la masuk dengan konpiden nye...aku orang 1st masuk siap dah kunci pintu toilet & dah siap2 buka seluar damia dah nak suh dia kencing

sekali aku dengar si nana kat luar dia cakap eh...ni toilet laki ke pompuan ngape ada tempat kencing mcm tempat lelaki ni??aku plak dari mula masuk tadi dok heran juga eh kenapa la kotor sgt toilet pompuan ni...sebab bese sekotor2 mana pon toilet pompuan still xde la kotor yg amat kan...

bile dia dah ckp mcm tu aku cepat2 buka pintu & baru perasa ada tempat kencing lelaki kat hujung toilet hahahah...bengong btol..mcm mana la seme2 tak perasan tiga2 orang bole masuk serentak tak perasan yg ktorg salah masuk toilet lelaki! adoi...

keluar je tandas lelaki tu masing2 gelak mcm orang gile...hahahah..nasibb baik xde sorang pon dalam toilet lelaki tu..kalau tak malu besar la ktorg...

cube korang tengok kalau orang kelam kabut tak tahan nak kencing sekali imbas sure dia ingat xde tandas sebelah tandas pompuan ni
biasa shopping mall akn buat toliet ni sebelah2 atau pon opposite kan tu yg terkonpius skit tu
muke deah dah lega kencing di tandas yg btol hahaha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

dah tersalah nak buat camnekan, nasib baik masuk ramai2

atty's said... [Reply to comment]

nasib takde warga lelaki masuk eh

senyumSOYA said... [Reply to comment]

adei...
malu seposen.. biasalah tu.. kadang2 teringin gak nak tengok toilet laki..heheh~

Ena said... [Reply to comment]

akak pernah jugak.. masa tu bawak si anis nak tencing.. hahah.. gitu la jugak.. tu pun sbb tunduk jek sembah bumi tak perasan dah salah nasib baik huby peraqsan terus dier tegur.. uhuhuh.. malu malu malu... sbb bial angkat muka ada lelaki tengah .............. tidakkkkkkkkkkkkkk!!

rara pinkmafia said... [Reply to comment]

hehehehehe malunyaaaaaa.nasib tak kantoi.

mummy_ayu said... [Reply to comment]

nasib takde org lelaki ..

syanasaid said... [Reply to comment]

bukan korg yg jerit kalo ade lelaki
silap2 lelaki tu yg jerit mintak tlg
da tu segerombolan msk tandas lelaki

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

muehehehe.. nasib x de org lelaki kat dlm toilet tuh..:)

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

muehehehe.. nasib x de org lelaki kat dlm toilet tuh..:)

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

sib baik xde org laki kat situ.. kalau x mesti malu...lebih2 kalau org tu tgh ken****..wakaka!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmm...sama la ngan sue..pun penah jadi..macam dlm entry ni...

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2011/06/maaf-puanpuan-salah-masuk-toilet.html

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita pnh termasuk jgk..tp cpt2 sedar jgk trus keluar..hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun pernah kena gak :p

tiefazatie said... [Reply to comment]

adui la..hihi...nasib xde org..hihi

fazilzura said... [Reply to comment]

Wakakakakak...aduyaiiii ..

x nak arr ado pengalaman itu, segan2 .. sib baik xde lelaki kt dlm tu ye, kalau idak .. huhuhu malu

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

kwn kita kan kak..2x salah msk tandas laki yg sama.. hahahah.. tuh lg pelik!! kekekek

deqlis said... [Reply to comment]

keh keh keh deqlis pun pernah tersalah masuk...dan terpaksa masuk tandas lelaki...my mum pun pernah...hehe mmg lawak..nanti bila2x citer kat blog..hehe

KhaiZa said... [Reply to comment]

nasib baik masa masuk tu x der org laki kat dlm tu.. klu tak mau cuak lelaki tu.. Dan laki tu pun mesti kompius.. sapa yg salah masuk sbnrnya... hua hua hua
--
kulit berminyak/jerawat/kesan parut- JOM view sini.. ketahui rahsia minyak kelapa dara 100% dari sumber asli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...