MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 1, 2011

TERtekan CASH OUT :)

ayat tak bole blah TERtekan hehe...memang tak saba tunggu hujung bulan tangan ni gatal je nak klik cash out...oleh sebab blajo dari pengalaman la ni tunggu btol2 hujung bulan baru cashkan..baru la tak lama sangat tunggu cek..macam pertama kali cashkan dulu awal bulan kot..sudahnye sebulan lebih baru dapat, dah la nama salah lagi la lambat dapat duitnye

ni la hasil cashout yang ke-2 sepanjang berblog, yang diperam selama 6 bulan dari bulan 1- bulan 6 dapat la RM334.05 jadilah wat duit poket kot jadi la pegi langkawi hujung bulan nanti.
skang ada 2 BE je jadi la..dari xde kan

harap2 sempat dapat cek sebelum 29 July heehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

49 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

perghhhh! masyukK! gi langkawi jgn lupa ole2 ye..hahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

masyukkkkkkkkk..cek ni rsnye akan smp awl august...naper 29 july?

cikmOt said... [Reply to comment]

ARGHH...ayat ko memang tak bleh blah...hahaha

risa said... [Reply to comment]

hamboilahhh best betui nengok org dapat duit..ish ish ish

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah.....masyuk tu..tahniah!!!

Ena said... [Reply to comment]

manyaknyer..

akak ada sen sen jekk dalam ak nuff sbb apdet suka hati je kan.. uhuhu...

iduraz said... [Reply to comment]

wah..banyakk tuh..shopping time!

Gieyana said... [Reply to comment]

wehhh..masyukkkkk!..:)

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowwwwwwwwwwww..hebat gile nana!!!!!!

lia said... [Reply to comment]

boleh la dpt cekelat dr langkawi gini ;p

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahh g langkawi..best tu...jgn lupa bw ole2 ye...hehehhe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah kak..
Wahhh!! 6 bulan leh dapat RM300++, masyuk tu :)

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

eh eh...mcm ada kimia lak kite... akak pun bercadang2 nak cash out awal bulan...baru nak p nuffnang tgk n3 nana lak...

*pst, akak pun nak ke langkawi jugek tp tgh bulan 8.hambekkk bulan pose tuuuu

hrp2 cek sampai b4 berlepas nntla ekkkk

amount kite hampir samela.... jadi la buat tambah2 borong cekelat nnt kenssss

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

wah wah wah,
byk tue,
hihihihihi...
selalunya cek lambat sampai lah kak,
hurm...

e!ya said... [Reply to comment]

besh tuee..rezeki2

ieda said... [Reply to comment]

bestnya dikkk .. mcm mana semua leh dpt .. akak x pernah dpt huhuh :)

Afne said... [Reply to comment]

ada org tu nk pi langkawi wehuuuuuuuuuuu. aku nk ikut tak cukup lah gi last week hehe

nana, aritu aku cash out 25/05 dgn harapan dpt cheque sblm 23/06 aku nk ke langkawi. tp senyap je. blk dr langkawi aku email nuffnang diorg kata target date sampai aku by 15 july sbb diorg akan proses cheque setiap akhir tak kira kita clain awal bln atau pertengahan bln. lps tu estimate 2-3 mggu lg utk penghantaran. takpe la esok lusa blh buat beli handbag br ekekekkk

slmt bercuti weehhh

SyaNa said... [Reply to comment]

blink*blink
banyak tuuuuu

Ilhamny.com said... [Reply to comment]

wah..wah..jeles.. lnda bru RM6 jek..hehehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

jeles tgk....
akak punya tuh tak naik pon... huhuhu...

pi langkawi jgn lupa FM eh...
hehehe...

InaAchik said... [Reply to comment]

TAHNIAH kawan!
300 tu cam 3 riban kan!!!
SUKAAAAAAAAAAAA NYA!

fazilzura said... [Reply to comment]

wahhh manyak nyeeeeeeeeeeeeeeeee

zura_habib said... [Reply to comment]

masyuk!!!

@}--niEra-- said... [Reply to comment]

best tuh...kaya =)

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe insyallah :)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
alamak tak sempat la nak bawa g joli kat langkwi hehe
29 g langkawi

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
hahahhaa
jgn la mara

Nana said... [Reply to comment]

@risa
ye la
saje2 je dapat duit
sape xsuke kan ehhee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe alhamdulillah rejeki :)

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz

xmo soping
nak bawa g oliday hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hehe bole la dari xde kan/syukur

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

ish xla hebat mana pon
kwl riban2 tu ye la hebat...hehee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehehe
bole la kot aku wat GA gegee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
kalau la jadi g langkawi
nanti sy buat GA ghegeee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

dulu nak kumpul 10 hengget pon susah mj..skang ni dah cash kan sekali baru la nampak gerak skit

Nana said... [Reply to comment]

@Fiza Nordin
hahahha
nape xcash kan hjg bln??
nanti xla terasa lama sgt tunggu duitnye
alamak oliday bulan puasa?hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani

jgn smpai bln 8 dah ler..klw tak xdapat soping kat langkawi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@e!ya
tu la
sape nak kasi duit free kan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe akk reg tak ngan nuffnang? tunggu la tu nanti turn akk

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
alamak yeke
aku baru nak buat duit poket g langkawi xleh jadi gini
wah baru blk langkawi ye sonoknye

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
ala tak sebanyak ko dulu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ilhamny.com

xpe sikit2 lama2 jadi bukit

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
xpe kak
nanti mesti ada be tu
time ada be kaw2 buat entry banyak2 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
tu la dia...duit free tu sape xsuke kan
btol kata ko
3 rat mcm 3k je rasanye

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
alhamdulillah..jadi la siki2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
hehe bole la..rejeki

tiefazatie said... [Reply to comment]

pergh...best gle kak!ifa xpernah dpt byk nie..hahahha

Nana said... [Reply to comment]

@@}--niEra--

hehe syukur2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...