MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 12, 2011

tiket RM3 Airasia aku hanya mampu menengok je :)

haih...apa kan daya..kali ni nye sale serius aku hanya mampu menengok je...sebab amrul kata last g mabul je bulan 2 tahun depan hehe...xleh nak bantah la kang derhaka plak kang?hehehe....xpela...tahun2 depan la plak booking bukan xde lagi dah sale2 ni....arini aku tlg booking untuk kawan je la...buat amal jariah tolong kawan2 hehe...

tadi saje2 la usha tiket g langkawi, KK, kuching...heran plak tiket g KK lagi murah dari tiket g langkawi tak caya?

kl-kuching RM41 seorang pergi balik termasuk tax segala bagai
sama juga dengan langkawi RM41 seorang tiket pergi balik
tapi KK lagi murah dari 2 destinasi kat atas RM38 je seorang pergi balik
haih...aku ni xabes2 nak promote KK kan hahaha....ntah aku rasa KK ni negeri yang memanggil2 aku datang sana lagi, sangat bezz tak tanya alycia dia baru je balik oliday kat KK bez kan alycia?hehe...

tapi untuk mendapatkan tiket harga murah mcm aku tunjuk ni, sila lah remove seat & jangan amek travel insurance...seat tu dia cas RM 30 sehala mahai tu..membazir je pilih2 seat ni, kalau orang banyak duit xpe la..aku kan suke jimat cermat haha....kepada sape2 yang dah selamat membooking happy holiday yea...kali ni senang plak nak masuk website airasia xde buzzz buzzz pon

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

47 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg murah kan..tp murah lg tiket sepuluh sen ritu..kekkeke...

Cute MuM said... [Reply to comment]

dapat pulak cari tiket langkawi rm3..
uyun tgk bulan mac takder pon..
sedih nyer..

eB ezrin said... [Reply to comment]

BLOM LAGI MAPU NK BERCUTI2 ;P

AYuNG said... [Reply to comment]

hehe...dh cek pg td...
tgh mencarik dana nak beli tiket..ehhe:)

mama tisya said... [Reply to comment]

senang masuk sebab yg slalu jammed kalo tiket free seat tkpn yg sen2...ehhehe

tkpe2 sure thn dpn leh terbang lg tu...kalo nk pilih seat tu utk travel overseas mmg sesuai pilih kalo takat dlm msia tkyh pilih2 pn tkpe jimat kn

cikmOt said... [Reply to comment]

aku pun hanya mampu nengok gak...takde komitmen nak fly tahun depan...ujung bulan ni last kut...sob sob...

KSWSK said... [Reply to comment]

wa punya jadual dah penuh..so stop dl dr membooking til end of this year

juelee said... [Reply to comment]

nak book gak gi KK niee

ummi nia said... [Reply to comment]

itulah..mmg sng kn..sy dh booked ke kuching

amiey lee said... [Reply to comment]

itula nak booking g kk gak nih...cuma kta nye mahal sikit sbb ada baby.. 4 orang suma rm214... mahal ke?? tu kra murahhh amattt..sbb dulu pegi 2 org honeymoon kt sana pun dah 400 sorang

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

syioknyeeee!!!! mmg hajat nak kk pong nana oiiii tgk trip ko aritu adoiiiilaaaaa

klu akak pun x kose nak pick seat & beli insoren... hehehe jimat!!!!!

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

setuju... pg KK mmg besttt.. pergi la pergi la hehe...

watyz said... [Reply to comment]

x terbang ke mana2 pon. hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahun depan ader 2 destinasi yang nak gi cuti2...so kali ni...tak bukak pun air asia...hehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon try gak tadik..
try tgk tiket bln march gi KK..
2 dewasa dan 3 kanak2 hanya RM190 pegi balik.... berbaloi2...

tp kan, ape kan daya hanya mampu tgk jer sbb akhir thn nih akak dan somi dah plan nak renovate dapo umah sket...
jadiknya bajet byk ke situ...
tiket KK tuh tgk jerlah... huhuhu...

xpe... nanti AA wat promo lagik...
ayat nak sedapkan hati... hukhuk..

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

adik nazz pun ade book..pastu nak cancel..tak leh katenye..sebab ni tiket promosi..tp naz nak gi..tak de cuti..(T_T)

mekchu said... [Reply to comment]

haaa.. booking... booking.. lepas tu baru ckp ngan hasben :) konpem mmg lulus punya lah..

atty's said... [Reply to comment]

kty pun kali ni tak booking apa2 pun..
utk thn depannya pun ada satu trip kena kensel..huhuhuhhu..

wani johari said... [Reply to comment]

alahai nana, td saya masuk dpt yg rm3 ke langkawi ms cuti sek,...tp x smpt siap nak kena masuk meeting... tgk lg sekali x der dah yg promo rm3 tu...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

zura pun kalo beli tiket x pernah byr utk seat?insurans ... tu x penting yg penting murah!!! heheheh

azura samsuddin said... [Reply to comment]

zura pun kalo beli tiket x pernah byr utk seat?insurans ... tu x penting yg penting murah!!! heheheh

syanasaid said... [Reply to comment]

ntah bile aku nk dpt green lite booking AA ni
huwaaaa

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

nko ni mmg alert la orgnya nana..
cpt aje nko taw, aku dpt taw pepe promosi pn dr blog nko la..
bagus.. bagus.. bagus..
hahah, nnti aku sms dato' tony lantik ko sbg duta... heheh
tgh sebey2 tiket murah2 ke langkawi gak ni.. nnti ada pepe bite nko cpt war2 kan ye.. pas raya la better.. =)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

lari bajet la pulaaaaaaaaaakk!! adoi~ menyeksa batin betol lar air asia nie.. hahahahha

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku pon tgkk je dulu..tgk jgn x tgk..hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

tu la
tp ni kira murah gak ni beb

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
ala yeke
lambat masuk kot

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehe xpe
lain kali ada lagi

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
hahah beli jgn xbli

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la
senang plak nak masuk kali ni
xbz pon
tu la
klw dalam msia
plg lama pon 2 jam stengah je
fligtnye
memzbair je plh seat

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
haha kita senaseb
kui2

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hehe sama2

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
wahh bez2

Nana said... [Reply to comment]

@ummi nia

btol laju je
wah epi oliday ek

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe klw ada bb mmg xleh wat apa la
tp still murah la tu

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehehe
orang tu
angin sabah xilang lagi kekekee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ala xpe kak
kumpul duit plak
pasni tunggu aa wat promo free seat
rembat

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
eh tapi klw bukan promo pon
xleh kensel juga kan

Nana said... [Reply to comment]

@mekchu
hahah
tu la yg selalu saya buat kekekee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
alamak sayangnye kak
seb baik tiket murah kan
xla ralat sgt

Nana said... [Reply to comment]

@wani johari

mmg xbole tunggu lama2
sure abes nye

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin

btol2
membazir je amek seme tu

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
eh iman dah besar tu
ok dah tu

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
ala aku alert
sebab aku dapat email 2 ari sebelum promo hehe
klw tak aku pon xtau beb
apa salahnye share kan...

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
hahaha
sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hehehhe
tengok pastu rembat ye

Cik Azizah said... [Reply to comment]

kak nak g labuan ade tak?? jijah tak reti nak booking la kak..

ayah dah beli ke labuan rm600 sorg raya nnti! mahal giler..sbb tak tahu nak booking cmner..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...