MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 5, 2011

tomok & noh hujan kongsi tarikh kawen

skang ni trend lelaki kawen dengan wanita yang lagi berusia dari diorang kan?tengok tomok ngan wife dia beza 5 tahun tapi seb baik wife dia tu kecik molek orangnya so xde la nampak ketara pon nampak mcm sebaya je...


suka tengok wife tomok ni sweet je lawa
mcm rozita che wan pon ada skit2
budak keramat si wife tomok ni, xpernah plak terjumpe kat mana2 hehe..dulu masa sekolah dulu kecoh tomok bercinta ngan budak skolah aku, anak pak imam kat kg baru...tapi separuh jalan je putus

noh & miz nina pon beza gak umur diorang kan?
rasanya beza 3 tahun kot, tapi tetap xde nampak beza pon kalau tengok
grand gilerr la majlis kawen diorang ni

gambar kahwin noh dan mizz nina


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

☀ Izzaty Hedry☀ said... [Reply to comment]

simple ja kn bju tomok tu ..=)

watyz said... [Reply to comment]

aku tgk wife tomok tu cm mas idayu. x tau la kan mata lain2. hehehe

Adyshariz said... [Reply to comment]

kalau dh jodoh tak kemana..

dulu trend perempuan muda, laki tua

skrg, laki muda, ppuan matang..hehe

comel jer aku tgok diorang tu

KhaiZa said... [Reply to comment]

CANTIKNYA WIFE TOMOK.. HU HU
--
PROMOSI COMBO SET VCO-VIEW SINI

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

moga bahagia ke akhir hayat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...