MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 7, 2011

wangsa walk BLACKOUT! wayang CANCEL!!

hadoi..swei btol la wangsa walk ni...malam tadi kengkonon nak g tengok la cite sekali lagi...tiket dah beli dari ari isnin lagi..dah tak sesaba nak tgk shahizey sam, lisa & mia sara...sekali sampai je wangsa walk malam tadi tiba2 tengok ngape wangsa walk gelap je ni??

ada pon yang nyala lampu kecemasan....ok la..xpela..g carik parking dulu...masuk je gelap gulita bertemankan lampu2 kecemasan je nak naik g tingkat 2.si falsya kata eh xkan TGV xde generator kot..xde efek kot TGV hahaha..memandai je ko sya...sekali sampai je TGV tgk manusia berkurumun dekat kaunter dah mcm rusuhan gayanya...

aku pon tanya la kat staff tu...xbole ke tengok wayang malam ni??dia kata semua movie malam ni di batalkan sebab diorang tak tau pukul berapa karen akan ada...pastu diorang kata kalau diteruskan juga tayangan lepas karen dah ada takut nanti ada pertindihan waktu tayangan....

tiket wayang tu bole refund balik dalam masa 7 hari...ok la..kitaorang pon tros blah xkuasa nak refund malam tadi sebab q yang teramat panjang....oleh sebab masing2 dah tak free minggu ni, makanya wayang tu terpaksa la di anjakkan kepada rabu minggu dopan.hadoi.....tensen sungguh!!
kang lunch kang nak g tukor tiket ni kepada minggu dopan...
wangsa walk bergelap
ni masa kat kaunter TGV lagi gelap
damia terpinga2...ye la sampai2 je wyang tros ktorg balik dia tanya
aik mama kenapa tak tengok wayang?? hehhe...aku cakap xde api la..nanti la kita tengok ye...
sedih je mukanye hahaha..mana taknye dari ahad lepas ajak aku tengok wayang...sekali blackout plak malam tadi
masing 2dah tension, utk melepaskan tension g lepak minum kat NZ sambil2 membincangkan next trip kitaorang ke satu destinasi yang ada pantai...hehe ke manakah?

ni la orang yg paling tension sekali tak dpat tengok wayang tengok muke xpuas ati hahaha
deah cuba memujuk damia yg merajuk xdapa tengok wyang kekekek...
masing2 yang hampa....sebab xdapat nengok wayang...ye ye je seme bersiap2 sekali lepak kedai mamak je hahahah..nasib badan
sepanjang aktiviti perwayangan ni la pertama kali dalam sejarah panggung wayang blackout...heheh xpe la..kenangan ni kan....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

Potong stim btol...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ALA CIANNYER X DPT TGK WAYANG...MMM...1ST TIME DENGAR NI WAYANG X DA KAREN..MMM

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ala shiannya tengok muka damia huhu... :)

ieda said... [Reply to comment]

aloor ciannyeee :)

Kembang Perawan 3288 said... [Reply to comment]

adoi siannya..xpernah alami nya lagi.. pernah kat GSC alamanda hall ade masalah ape ntah..semua kena kua n movie batal dorg suh tgok movie lain tukar tiket.. dh le time tu bulan x bape best movie nya..

zura_habib said... [Reply to comment]

lor...frust2...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pernah gak jadi dulu sekali, tapi time tu lum beli tiket lagi

atty's said... [Reply to comment]

boleh ler pulak ari nana nak tgk takde karen eh .

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hrmmm... cian damia erk...
monyok muker... hehehhe...

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

ala.. cian mia.. nasib dpt refund.. kalau x kta bakor jer hehe..

fazilzura said... [Reply to comment]

mak aiii .. cmner leh golap tu ..

Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

1st time dgr x der karen kat wayang,
huhuuhhuhu...
potong stim je kan,
hurm

tiefazatie said... [Reply to comment]

aiyak...mau damia xmerajuk..dh semangat2 kan dik..adui la..cian..

Nana said... [Reply to comment]

@lia

tau xpe
tension weh

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tu la ni 1st time juga ni
pengalaman wayang xde karen hehee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
haha xpuas ati tak dpt tgk wayang hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la
dari minggu lepas nk tgk wyg

Nana said... [Reply to comment]

@Kembang Perawan 3288

hehehhe ni 1st time gak ni pengalaman xde karen ni

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
mmg frust gile2

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
blom bli xpe
ni dah bli awl 2 ari lg hehee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

tu la pasal..
kena plak time kita nk tgk xde karen

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tu la
beria2 ajk tgk wyg
skali xde karen

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehe tp kita tak tukar ngan duit
tukar date mgu dpn

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
tu la ada short mana2 tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Wanie Ghani
tu la nye
mmg ptg stim

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
dah beria2 nk tgk wayang
sian
skali xde api

mama tisya said... [Reply to comment]

mak ai blackout..nasibaik leh refund

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la
klw xbole refund kena bom dah diorg ni

Nani . B said... [Reply to comment]

eh eh, saya pun sama lah. blackout masa tengah tengok wayang. cerita transformers. wayang pukul 8, saya sampai lambat. dalam 8.20 macam tu, baru tengok tak sampai 10 minit, blackout! semua dalam wayang pun terkejut. hahaha first time!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...