MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 12, 2011

alhamdulillah rezeki ramadhan

semalam dato kasi hadiah lagi utk bulan ramadhan..aritu dah dapat tasbih elektronik & buku zikir 99 nama allah semalam plak dendeng daging, dendeng paru & rendang ayam, seme ni frozen punye

rendang ayam khas tuk non muslim & dedeng daging ngan paru plak utk yg muslim.sorang dapat satu beg klw melayu dapat la 1 bekas dendeng daging & paru.klw non muslim plak dapat satu beg dalam dia ada 2 bekas rendang ayam

bila dah distribute kat seme staff..ada lebih plak 9 bekas dendeng daging & paru..oleh sebab semalam sebelum blk masing2 dah amek extra dah..ada tinggal lagi 9 bekas xde sape nak bawa balik..aku pon amek la bawa balik..bagi2 kat kakak aku, kakak ipar, adik ipar seme..

arini datang opis ada lagi 9 bekas staff lagi lebih...sudahnye aku juga la yg bawa balik tu kang..kang aku kasi je la sape2 yang nak...kang aku sedekah la kat bangla cuci kete depan umah tu wat deme berbuka..

beg itam ni dendeng daging & paru
beg krim rendang ayam
ni yg aku bawa balik semalam, ada 9 bekas campor2 ada rendang ayam, dendeng daging & paru
aku dah bagi2 kan dah kat kakak2 & akak ipar, adik ipar seme
alhamdulillah....rezeki kan..tq dato..sebab sangat bermurah hati..kasi kat staff macam2..semoga dimurahkan rezeki dato sekeluarga...bukan office KL je dapat...office sungai petani ada 400++ staff & office seri iskandar ada 120++ staff seme dapat sorang 2 bekas...

agak2 bole tahan sampai raya ke ek?sebab dendeng & rendang ni frozen punye semalam dari pagi smpai balik umah pon xcair2 dok keras dalam bekas dia tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya...nak sini sebekas hehhehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

wahh...memang rezeki ramadhan ni weii...kalu aku dok depan umah ko, sure rasa tempias ni...hahaha...nak jugak tu

mama tisya said... [Reply to comment]

kt jiran dkt ni tk mo bg ke..hehehe

bole je tahan smp raya kalo beku...kt umh kita mil wt rendang rsnye dkt sethn kot ada lg

atty's said... [Reply to comment]

pakkal nana jauh..kalo tak nak gak sebekas.

tahan je tu nana sampai raya

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

murah rzki dato' tuh...
mcm2 bg kt staff.... best kan???

akak nih, bonus pon tak berbau lagik... hukhuk...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

bestnya dapat boss baik hati,,,untung nana :)

eB ezrin said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezki :)

Lelord said... [Reply to comment]

wahhh murah rezeki

fazilzura said... [Reply to comment]

bertuah nye dpt bos yg murah hati

mummy_ayu said... [Reply to comment]

alhamdulillah..murah rezeki...

ieda said... [Reply to comment]

murah rejeki bos nana .. syukuurrr :)) bulan puasa bulan penuh barakah amal ibadat paling berkat adalah bersedekah .. bekalan di akhirat kelak .. alhamdulillahhh

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

dendeng daging yg ni xleh dgr...meh la pas kt ako nana oii...moga-mogahan ko lak murah rezki...hiihi

watyz said... [Reply to comment]

alhamdulillah... murah rezeki ko ngan dato tu... :)

Luv said... [Reply to comment]

murah rezeki nana... nak sebekas huhuh... nak2

huda said... [Reply to comment]

btl ke xdpt pun akak? hehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..murah rezeki nie..=)

huda said... [Reply to comment]

always love dato shila..mmg pemurah... love love love

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

bos mcm ni bile staf2 sumer happy,doakan lg die murah rezki..bertmbh2 murah rezki die nnt..aku tingat kt bos lame akulah,kedekut btol,tu yg pyh benau nk berkembang..hmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...