MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 10, 2011

berjinak2 dengan EVENING PRIMROSE OIL

ari isnin lepas g kenek...saje nak minta ubat yg kot2 berguna..sebab aku nye claim medical mcm xgerak2 je rugi la plak kan..ada banyak ratus lagi..skang dah bulan 8 dari xguna baik aku g tengok apa ubat2 yg sesuai dimakan

dah g kenek tgk banyak plak dah ubat yg sesuai ubat rambut gugur, ubat hilang kan buncit (utk amrul haha) ubat vitamin tapi tetiba kan aku nampak satu ubat ni EPO atau nama panjang dia Evening PRIMROSE OIL.rasanya ramai kawan2 makan EPO ni aku juga blom start nak makan..

bila dah diskass ngan doktor..dia kata ubat ni elok..bla..bla..last2 dia kasi la aku 3 strip utk bekalan selama sebulan sebijik sehari je makan, 3 strips ni RM21, jadi aku pon amek la..baru je senin lepas start makan, tapi semalam lupe nak makan arini baru makan balik hehe..gini la aku...tak displin makan ubat tu pasal la aku xsuke makan vitamin la ubat jamu ke apa..sebab tak displin..apa ntah lagi pil perancang...hahah mau lekat sorang setahun klw aku lupe makan ubat kan


antara kebaikan EPO

Minyak EPO berkualiti untuk kesihatan dan kecantikkan

* Membantu mengawal atur kitaran haid
* Melegakan Sindrom Sebelum Haid (PMS)-iritasi, sakit kepala, sakit payudara, kesenakkan dan kekejangan perut
* Mengurangkan simptom putus haid-panas badan, peluh sejuk kemurungan dan kekeringan faraj
* Menggalakkan kulit yang sihat, muda berseri -bermanfaat kepada kulit yang kering, tua atau berminyak. Melegakan ekzema dan alergi kulit
* Memperbaiki rambut yang kering dan rosak serta melegakan kulit kepala yang gatal
* Menguatkan kuku yang mengelupas atau mudah patah


korang makan ke EPO ni?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

37 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra penah makan dulu, tp tak abis pun sebab kadang ingat mkn, lupa tak mkn la jawabnya :)

mama tisya said... [Reply to comment]

tk mkn sebab pyh skit bab2 mkn pil ni...ehhehe

syanasaid said... [Reply to comment]

dulu ade la aku mkn
pastu mcm ko la selalu nau skip
teros malas

ieda said... [Reply to comment]

aah ramai gak akak dgr cakap bagus nie .. ermm kena cuba nie :)

lydzar said... [Reply to comment]

skg ni tengah makan vitamin E, tp lepas ni nk makan GLA Complex pulak. fungsi memang sama mcm EPO cuma dalam GLA ada vitamin E sekali..of course produk dari shaklee hhehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehe sama spesis mcm me--maleh me nak mkn2 supplement esp dlm bentuk pills :P

n a d e a said... [Reply to comment]

dulu2 pernah makan.. tp asyik lapar je makan ni. so stop la...

amiey lee said... [Reply to comment]

emy ada dulu satu botol.. tapi haremmm langsung tak mkn..skali aja mkn... tak pandai telan ubat biji la

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, nnti bg la review after ambik pil ni erk..

CaDLyNN said... [Reply to comment]

ade..tp tak abes2 sebab tak consistant makan jugak...ehehe..kalo vit c mmg laju..sebab sedap mcm gule2 :p

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

nazz memang amik EPO ni..dulu piot memang tak tetap..lpas amik..alhamdulillah..ok je..

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

kalo gi panel, sbb peyed pain,harus dia bagi obat EPO ini.
Tp akak makan sebijik 2, lps tu hanyutt..
besau nau... tak tertelan mak nokss.. hihi

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

kt xpernah try epo.. tp kt mmg disiplin mkn pil perancang hehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

eh, bagus ntry nko ni nana..
lupa lak aku, asben aku pn de penal clinic tp tak pernah guna..
elok gak aku pi tadah tangan amek benda ni gak.. heheheh

tp so far tak pernah maman EPO..
skrg ni tgh ghajin mkn VCO..

Adyshariz said... [Reply to comment]

vitamin ni mmg bagus, tapi aku mcm ko lah..payah nk ingat makan obat..hehe

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

kite ni mmg liat kaalau bab2 pil nii..tak suka ubat!!

watyz said... [Reply to comment]

dulu2 je makan. lepas tu x makan dah.. hehhehe

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak pun dah lama amik EPO ni, tapi kalo rajin, hari2 telan, kalo malas, berbulan pulak le jwbnye

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hahah sama spesis la kita ni kejap2 ingt
kejap2 lupe bile nk abes ntah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh tu la nye
tp bile tgk org makan rsa nk try

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hahaha tu la
nape la kita ni kan
malas makan ubat
tak displin

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la
dah lama nak try sebenarnya
baru terbuka ati hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@lydzar
wah bagusnye amalkan supplement

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hahaha tu la nye
tu pasai xmakan pil perancang hehee

Nana said... [Reply to comment]

@n a d e a
aik yeke
gitu plak ek efek dia
maybe lain org lain efek kot kan

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahahhaha
beso nau ubatnye pon

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
ok2
kena tunggu sebulan heee

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
haah tu la klw vit c plak
asik2 nak makan je sebab sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
akk ni pon sebab masalah peod gak ni
senggugut tu doktor suggest amek ni

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
itu la sebenarnya kak
saya g jumpe doktor sebab peod pain la..
dia kata epo ni ok klw nak redakan peod pain

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
heheh tau xpe..
jgn main2 klw makan pil perancang ni
terskip sehari sudah..bln depan kuar sorang hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
tu la aku tgk ramai dok try vco
mcm menarik
tp tu ler
tkt bli mahai2 xmakan kan
mule je menyengat

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
heheheh tu la dia
selalu lupe makan ubt

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
heheh sape yg suke ubat
seme xsuke ubt

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hangat2 taik ayam je la ni ek hehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
heheh
dia mula2 je semnagat
pastu mula la malas

tiefazatie said... [Reply to comment]

ifa mmg xmkn ubat..punya susah..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...