MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 12, 2011

cuti raya

form cuti dah isi....tinggal nak tunggu saat & detik nye je ehhehe....oleh sebab raya tahun ni aku beraya kat KL jadinye xde la amek cuti pepanjang....3 ari je cukup...cuti yg mmg dapat 30, 31 & 1 september je..yg lelain tu memasing kena apply

aku ingat 29 tu nak keje..kira sehari sebelum raya la kan..tp bile ngenangkan 29 tu ari isnin sure malas nak g keje kan?tambah2 lg bile opis dah kosong...sure sangap je aku nak tunggu time balik mcm last year la..sehari sebelum raya aku keje lagi..sampai la kul 4.30 ptg kat sini xde istilah half day nye...bese banyak company kasi 1/2 day kan ari last sebelum raya tu.sini ilek...

klw ikut perancangan nye kami akan balik penang ari raya ke-3 sebab amrul balik KL pon raya ke-3 dia sampai kl je ters berdesup plak balik penang...jadi cuti raya tahun ni aku amek 3 ari je la..ckp..simpan belen cuti tu kot mana tau tetiba amrul nak ajak g oliday ( ehem..ehem...awak klw baca blog saya ni......nanti bawa la saya g oliday klw dapat durian runtuh heheh)

lepas dah tolak cuti raya belen ada 8.5 ari.ckp la..xleh cuti lama2 kang malas nak masuk keje..

korang cuti raya bape ari?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe, so dah bleh raya ni...aku pagi raya ke tiga zoom ke penang...hehehe

juelee said... [Reply to comment]

Sy cuti 2 minggu haha lama giler,cuti byk lg

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

seminggu je na..

CIK JATT said... [Reply to comment]

saya cuti seminggu. tu pun kena tambah annual leave 2 hari. kalau tak ambik pun, nanti sedih pulak, dok layan blues kat ofis, tgk kawan2 lain cuti...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me cuti 2-3 hari jer kot--mr hubby tak dpt cuti sbb baru start keje kan..

watyz said... [Reply to comment]

cuti hari jumaat je. isnin x ble cuti sbb kena keje. nape cuti nana ade 8.5?? nape mesti ade .5 tu?? x paham ler...

eB ezrin said... [Reply to comment]

2 jerk.. tuh pn dh lamer kat ipoh, sminggu tau.. hu2

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kami para cikgu best.. dapat 2minggu.. hahaha.. jeles..jeles..

Qaseh said... [Reply to comment]

cuti2 ....raya sakannnn dek non

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu kta amik seminggu sabtu bertemu ahad..:p

lum apply kat sistem lagi nih... sbb bos cuti smpai 22..apply awal2 pun tkde org nak approve nnti..heheheheh so apply 22 nnti snang sikit.....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

amik yg 29hb dan 2hb tu lah...
tetap jgk jadik seminggu kan????
hehehe...

fazilzura said... [Reply to comment]

cuti raya ambik 2 hari ... dpt ler direct a week +

lia said... [Reply to comment]

aku amik 3hari...jumaat, isnin, selasa...

yeayyy cuti time...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra amik direct 1 minggu.. Kiranya 2 hari la.. :)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku 29 dah cuti sbb nursery dah tuutp..
tpi tak thulah klu uia grant sehari.
huhuuh...

mama tisya said... [Reply to comment]

cuti amik 2 hari je tp dpt seminggu:)

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥

wah sama la kite ek
aku mayb malam kot

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
mak aii raya sakan tu

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
cukup la tu
bg orang2 yg beraya kt kl mcm kita ni kan heheee

Nana said... [Reply to comment]

@CIK JATT
heheheh
sama la seminggu gak
tp kena apply 2 ari nak ckp kan semgu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

kira seminggu gak tu kan
campo cuti yg dapat tu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
heheh 0.5 tu maknanye setengah ari
sebab aku kt sini bole amek cuti separuh ari

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

lama tu kat kampung
ktorg 3,4 ari je blk kg

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hoho
sgt jeles ok

Nana said... [Reply to comment]

@Qaseh
xde sakan nye la
sebab encik suami keje ari raya
xbez sgt la

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh lama gak tu kan
sama la jadi seminggu gak isnin bertemu isnin

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ahh la...seminggu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
tu la seme pakat apply 2 ari je

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heheh aku lak amek isnin jumaat isnin

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh sama la akk lebey sehari

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

sini xde tutup awalnye
keje mcm bese

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la
seb baik raya tengah2
dapat la direct

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ishk,kijam gak weh xde 1/2 day atau kasik lepas blk awal..hmm..
aku cuti seminggu je..igt nk tmbh cuti isnin,tp mls plak,sbb isnin klas aku 1 je,pastu aku balik umah lah,hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...