MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 15, 2011

dapat free sample nesvita

aritu la..tengok dalam fb nesvita kasi free sample..just g je kat fb nesvita pastu isi form skit..seminggu je..sampai la sample nesvita kat umah.aku memang penggemar nesvita...bese pagi2 tu bekpes amek nesvita campo ngan milo..sahur pon gitu gak..mnm milo campo nesvita skit..jadi la wat ngalas perut

dapat 3 peket nesvita
kalau korang nak g la terjah fb nesvita, xsure plak ada lagi ke x

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

syanasaid said... [Reply to comment]

sedap ek??
aku kalo mcm susu2 ni xlalu

♥ manje ♥ said... [Reply to comment]

tak pernah lagi rasa... dodulu minum nestum tu aje... rasa dia mcm nestum yg lama tu eik? ~

mama tisya said... [Reply to comment]

suka nesvita..tp yg perisa madu kalo yg original tk pernh bli.. menu sahur time bln pose time nyusu tisya dlu kala

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

cambest je ^_______^

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

umah me memang ada stok nesvita ni...hehe kdg2 hubby minum time sahur :)

ieda said... [Reply to comment]

sedap gak kan dik ! tapi akak anak beranak x minum huhuh

Ya ALya said... [Reply to comment]

minggu lepas baru je daftar,tak tahu la dapat ke tak.....hehehehehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana resi akita kurus cpt yg entri ahitu, msa kita bljr dlu msa bulan posa kita hnya mkn nesvita 3 in 1 ni lah tp yg oat punya color biru..tp2 sahur kita mkn 2 bgkus oat nesvita ni.bukak posa bru mkn nsi..mmg trun cpt giler smpi 45kg..huhuhu,.agknya lg cpt sbb byk eksais kot bln posa ulg alik gi kuliah jln kaki

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra pun dah isi form, tunggu adiah je tak sampai lagi :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

ifa pun dh dpt nie...hehe...tp suka lg perisa honey n coklat nie..ngeh2

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid

rasa mcm nestum tu la
aku suke

Nana said... [Reply to comment]

@♥ manje ♥
ahh sama je rasa dia mcm nestum tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

btol2 wt mnm time sahur
kita lak suke coklat

Nana said... [Reply to comment]

@SoLy SoLicious
menda free mmg bez hee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la..
sahur mnm ni je
mls nk makan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
saya suke
kdg2 tu boh lebih2 dalam cawan heee

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
tunggu la
sure dpt nye

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
owh gitu ke
kita mmg amal oat..
sahur xmakan
buke je makan

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hehe tunggu jgn xtunggu

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
ahh suke coklat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...