MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 18, 2011

dapat hadiah dari amrul

bese dapat parcel sebab menang contest, GA je kan..last week dapat satu parcel tapi tengok nama pengirim dia AMRUL.

ni la hadiahnye...cer teka?
alah xyah teka lah aku bg jawapan..
ni sebenarnya wallet aku yang amrul TERbawa balik kluang...ntah mcm mana wallet aku bole lepas sampai ke kluang...dah tu 3 ari gak la aku g keje mcm pendatang haram, xde ic, xde lesen tawakal je la xde jumpe abg polisi.

nak tunggu amrul balik mau 2minggu aku kena jadi mcm pendatang kan?nak tak nak kena amek risiko la..pos wallet aku kat KL dengan harapan selamat sampai..watnye ilang naya aku..kad bank, ic seme ada dalam tu..klw org juai ic aku tu..mahai woo...

tengok la orang laki wat keje..balut adiah pakai soletape itam, ni soletep tehcnician ni aku rasa yg org pakai nak sambung2 wayar main blasah je janji lekat kan hehe...tapi nampak balut tu ada seni gak la..siap ada line tengah2 tu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh LOL suspens ingatkan amrul buat surprise delivery bunga ke apa hehhehe

eB ezrin said... [Reply to comment]

wush betoi... tawakal betol tuh...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe, sib baik kembali ke pangkal jalan...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ingat Amrul kasi hadiah suprise apa2..
tapi nie lagi penting nie..

Adyshariz said... [Reply to comment]

hehe..seni org lelaki, ok gak tu

KhaiZa said... [Reply to comment]

he he.. wallet y pegi kluang, orgnya tinggal kat KL.. Klakar2
--
Jom Singgah Khaiza Beauty Shop

watyz said... [Reply to comment]

kalo aku.. aku kabo kat polis. ekekekk

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

fuiyo..pos wallet tu..mmg patut die balut gitu..selamat...hehehe..

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekekee ok arr tu balut cenggitu

mama tisya said... [Reply to comment]

ingatkn amrul blikn bj raya td..rupanye pos wallet ek...hehehe

atty's said... [Reply to comment]

nasib selamat sampai ye nana..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

klu pak polisi tahan sbb xde lesen... nana kenyit mata jerk... heheheheh....

fazilzura said... [Reply to comment]

hhihihihi tu kire kemas le jgk tu

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

cantik berbungkus nya.. hehehehhehehe

ieda said... [Reply to comment]

ekekkeke ok lah kan abang nana pandai jugak balut .. salotape itam punn itam lah janji selamat org x bukak :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

selamat lah dh kemabli pd tuannya..hihih

~ana~ said... [Reply to comment]

alhamdulillah selamat smpai..kalau hilang, ic ko ntah ke mn2 kan..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah xde penah lg
seprise pos adiah kt umah

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
tu la
doa2 je xilang

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
riso gak aku
org buke ke kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hahah
sme kata ingt seprise apa2

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
main tibai je selotep itam heee

Nana said... [Reply to comment]

@KhaiZa
hehe tu la
ntah mcm mana asben bawa blk sana ntah

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
ala bukan ada bom pon hehee

Nana said... [Reply to comment]

@.:Mama Dhia:.
tu la nye bahya kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
bole la dapat 2 markah heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahhaa
memang tak la..
dia bukan jenis beli baju2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la riso gak tkt xdapat

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah
bole jek

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehe bole la.kan

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
tu la
ntah mana dia dapat pembalut tah heee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe mesti pakai selotep keje tu hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

kembali ke pangkal jalan heheee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
tu la nye riso gak

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik lagi tue pembalut die sis..hihi..mmg risiko abes nie tau..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hahahha soletep hitam nya guno..ok la tu nana, drp dio tepek guno gam ekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...