MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 16, 2011

dari coklat kek kepada cheese kek

ari ahad aku & ayu wat pertukaran ala2 sistem barter tuka suka sama suke..aku wat kek coklat ayu wat cheese cake, sebenarnya dah lama dah plan nak tukar2 ni..patutnya masa 29 hb aritu..tapi di sebabkan aku lak tetiba terbang g langkawi...jadik terpaksa di kenselkan pertukaran kek kami..

sesudah di diskas..maka kami sepakat membawa berkat nak tuko kek masing2 ari ahad lepas...aku wat sempoi je..xde deco2.lagipun masa agak terhad dengan mana nak buat kuih rayanye...dah siap kuih raya berdesup plak wat kek coklat

sepatutnya ini lah cheese cake yg ayu dah deco kemain lawa mcm dalam entry ni
..khas utk aniberseri aku hehe..tapi xde rejeki kan..nak wat camne


semalam...akhirnya tercapai juga hasrat nak tuko suke sama suke..aku dapat 8 ketol cheese cake yg bersaiz XL cup dia..
strawberry cheese cake
pekat, likat, lemak berkrim disukai ramai...
tabahkan diri ye memasing..hahaha
sape2 nak beli bole la contact ayu sebijik cheese cake ni rege dia RM44, kalau dalam cup ni kata ayu RM5.50 seketol.rasa dia terbaik dah mcm SR nye cheese cake dah


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sib baik aku bukan penggemar cheese cake ni...hehehe...so aku nengok jelah...

juelee said... [Reply to comment]

saya suke bt cheese cake ni senang, takyah nak masuk oven.. masuk peti ais aje...

mama tisya said... [Reply to comment]

yum2..sedap ciskek

watyz said... [Reply to comment]

pergh!!!

Lelord said... [Reply to comment]

pehhh terliur aku tengok beb

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

mak ai...terliur!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nana...x mo tukar2 ke...ngan sue..kikikiki

~ana~ said... [Reply to comment]

wow..strawberry dia...ana suka gak cheese cake ni tp xleh mkn bnyk2 nnti muak..:)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra nanti nak buat cheese kek untuk raya..
En Asben dah request :)

lia said... [Reply to comment]

aku terliur...

da la aku hantu cheese cake... hu3

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah!sedap gle!adeh.

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh maveles...nak balajr buat cheese cake tapi masa mcm takdookkk aja huhuhu

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

terliurrrrrrrrrrrrr~!!! -.-'

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cedapnya..ayu kureng skt ngan cheese cake..so terliur gak la tgk choc ckae tu..yum yum..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sedappppnyeeeee

fazilzura said... [Reply to comment]

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH nmpak dap itu kek choc

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

hu..
kek ko mmg sedap!!
adeii..
kecoq lior la mkn kek ko..
menjilat siku jadinya.
ahahha

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehe rugi2
aku sukeee

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
tu la nye senang kan
tp xbuat2 lg haha
ye2 dah bli brg sudahnye xjadi2 nk wat

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
bile nk try wat resepi eryn oreo ciskek tu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
mantopp
heee

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
hehe bawa2 bersabar ye

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
hehe kuatkan iman..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

bole je
sue nak tukar ngan apa

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

sama la
xleh mkn byk2 nanti muak
tp suke

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tula ingt nk wat juga la..
tapi takut xmakan ngan rendang seme
ciskek ni kan muak sket

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heheheh
sama la
aku pon tp semenjak kolestrol naik ritu
dah kurang2kan amek cheese

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe mleleh air liur ye

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sama la kita..
nak blaja gak
tapi tak buat2

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s
bawa2 bersabar ye heeee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehehe
kita lak dah muak mkn kek coklat
nak2 sendiri wat

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
sangat sedap

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
heheh
kena tanya sape yg dah makan

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hehe tq atas pujian
bg aku bese2 je
sebab aku dah xlalu nak makan kek sendiri hehehe

norhidayah said... [Reply to comment]

hy..sye blogger baru d sini..suke bw kt blog akk nk2 bler de cte psal kek coklt..nk resepi bleh??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...