MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 16, 2011

gambar raya sekeping je yg lengkap bertiga :(

tahun ni raya yang ke-6 aku ngan amrul, raya ke-4 sambut ngan damia.dah 5 thn lebih kawen ni 3 kali je rasa sambut raya sama2...lagi 2 kali tu amrul keje..& tahun ni pon amrul keje..jadinye 3 tahun dapat raya sama, 3 tahun xdapat raya sama.

xpela..demi tugas kan..apa bole buat..kita memasing keje carik rezeki dah keje amrul gitu aku redho je..xde la nak melalak2 pagi raya sedih2 xdapat raya sama..memang tak dinafikan ada la rasa sedih tipu la kan..ingat hati aku ni hati batu ke hehe...tapi sebab dah biasa melalui menda ni..so dah bole terima dah, tambah2 sejak ada damia ni aku dah "kebal" dah...mcm xde perasaan heheh..

raya pertama pas kawen
tema pepel masa ni baru 4 bulan kawen kot
raya ke-2 kawen sadis skit xde gambo raya..ni pon amek pakai henpon ntah camane xdan nk amek gambo raya
tema coklat
raya ke- pas kawen & pertama kali raya ngan damia, masa ni damia umur 6 bulan
amrul keje..
tema : xde tema caca marba
ni lah satu2nya gambar kami 3beranak yg complete di pagi raya
masa ni kat kampung penang, time damia umur stahun stengah
tema kelabu taik anjing
last year beraya berdua ngan damia
tema merah nye makngah

tahun ni? sekali lagi xdapek raya sama...xpela...ktorg braya sama raya ke-3 lama sket amrul cuti 2 minggu raya sampai lebam hehe...tahun ni xtau lagi tema apa..baju raya xbli lagi nanti la last mnt baru carik


p/s: agak2nye kalau korang kat tempat aku camne ek?sanggup x?ehehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedey kan bila PJJ ni kan...tapi apa kan daya....redha saja...tp nana mmg kuat....

atty's said... [Reply to comment]

itulah kan nana..kalo kty kat tmpt nana pun kena ler redha..

along pun slalu raya kena keje..tp dia ada gak lah sebelum solat raya tuh..

fazilzura said... [Reply to comment]

alahai cian nye.. xpe ler, kene le redha kan

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alahai!! Nak x nak.. Suka x suka.. Sedih x sedih.. Kena jgk redha.. Sbb kalo kita sedih, hubby pun akan rasa serba salah.. Anakpun akan hilang gembiranya.. X per, redha yg penting masih berkesempatan sambut raya bersama x kira cepat ke lambat.. Kan dear?! ;)

juelee said... [Reply to comment]

huhu nak tak nak dah terpaksa kan.. takkan nak merajuk2 plak ye tak.. lagipun sbb bertugas bukan gi joli..
sedey mmg sedey tapi demi anak selalunya ibu kuat huhu..
cepat2 la dapat dok sama hendaknye...

mama tisya said... [Reply to comment]

tk sanggup rsnye..tp nana dh lali kn....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

klu akak yg tak biasa nih tak sggup rasanya...
tp nana dah biasa pjj..
mgkn dah lali...
lgpon damia ader kan???

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu sedey..takpa nana..dua minggu amrul cuti ajaklan jalan2 bercuti lagi heeee

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

alehaiiiiiiiiiii comey la gambar ngan ngan damia berbaju merah :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihih kalo kita kompom tk sggup.. comei lah damia msa tema caca merba tu..

watyz said... [Reply to comment]

x sanggup rasa nye tp kalo dh biasa xde la rasa sangat kot. oh tidak...

KSWSK said... [Reply to comment]

sanggup tak sanggup kena tempuh jugak la if wa berada dlm situasi nana

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ksiannya... memang sedih kalau beraya tanpa suami tersayang kan..


Damia comel je masa baby.. Part mata tu yang leh kenai.. ;)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

hubby Ayu 2 tahun sekali baru dpt cuti raya, so boleh faham la..memang sedih tapi dah paham..keja kan...

InaAchik said... [Reply to comment]

KALO AKU CONFIRM X SANGGUP NOK OI!!!

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

ala bisa tegal biasa sue
mula2 sedih gak
dah lama2 xde dah la

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
atleast dia ada kt kl kak..
wlpon kena keje
atleat dapat juge jumpe pg raya kan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
tu la nye
nk wat mcm mana
demi tugas kan

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
btol2..nak wat mcm mana kan
kena hadap juga la

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
majuk pon xdapat apa...
btol2
ibu kena kena kuat utk anak

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la nye
lama2 lali dah

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
nasib baik ada damia
xsedih sgt la

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahah itu la yg dok terbayang tu
ingt nk g oliday je

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehehe
damia 6bln time tu bolaat lagi

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
heee sape sanggup kan?
kwl kasi sejuta br sanggup kot hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
xde sape pon yg sanggup
tp klw dah terkena gini
kena sanggupkan juga la

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tu la..nsb baik fmaily ada kt kl
so xla terasa sgt

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

ayu je yg faham
situasi kita ni kan..
kita senaseb

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
mau nanges air amta darah kot kan nok hahaa

ibu syafiq said... [Reply to comment]

nana...kita sma lah...
ibu syafiq blk kg kt kdh b'2 ja ngn syafiq.abah syafiq tinggal kl.dia kja...tp ni 1st time x beraya b'sama...thn lepas rya haji.huhu...

eynasupian said... [Reply to comment]

x sanggupppp ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...