MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 19, 2011

orang berkenan gambo kawen aku

kalau sape yg follow blog aku mesti tau cite pasal gambo kawen aku di copet utk dijadikan banner kat sebuah butik pengantin kat kengingau sabah orang yg nampak gambar tu kawan amrul yang keje kat sana, dia amek gambo & tag kat facebook. nak baca entry tu tengok SINI,

pagi tadi sue ada inform kat wall fb katanya nampak gambo kawen aku jadik banner kat butik pengantin area bandar tun razak & xlama tu sue tag gambo yg dia sempat snap, katanya dia cam tu gambo aku, bila aku tengok gambo tu, gambar yg sama juga la kedai kat keningau sana guna utk jadikan banner butik diorang

ni gambo yg sue amek dari dalam kete xjelas tapi aku cam gambo aku

ni gambo yg kat keningau sana

nanti la bebila kot aku lalu sini nanti aku nak terjah kedai ni...hik2 apa la yg diorang berkenan sgt ngan gambo aku tu..bukan artis pon ni tetiba nak perasan nak jadi retis ni hahaa...

xpela..dia nak pakai bukan utk wat benda2 tak elok kan..tengok la butik dia kecik je..sian plak nak saman2 kang..heheh..bulan2 puasa ni kita maafkan je la orang...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

50 ribu orang memberikan idea bernas:

eda_ej said... [Reply to comment]

makin glamer la nana pas nih.. hehehe.

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee kena mintak komisen ar camnie dah ler tak mintak kebenaran kan.. :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh glamer nana--singgahlah tanya mcm mana dia dpt pic kawin u tu...

Cho Zila said... [Reply to comment]

mungkin kedai cetak bannertu ler kot yang buat entahler camner kan.. glamer u..
tapi sampai nak saman tu rasa kesian gakkan...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ko kena minta royalti ni nana...mana tau dapat...hehehe

fazilzura said... [Reply to comment]

hihihi tiap2 ptg i lalu BTR, ghupe nye gambo u ke dear.. aduyai

MamaYatie said... [Reply to comment]

tak yah saman, gi mintak royalti jer..hahaaa

aqishah said... [Reply to comment]

wah2 glamer2.. hik hik hik...

adiba_rosli said... [Reply to comment]

femes kak long .. hhehe

mama tisya said... [Reply to comment]

kalah artis dh ni..hehehe

Pn. Zana said... [Reply to comment]

femes dh ..hehe

atty's said... [Reply to comment]

glemer tol gmbr kawin nana..
betul tu nana..takyah saman2..
cuma nana saje je lah g kedai tu..
ckp yg dlm gmbr tu nana..kot dpt make up free ke len kali kalo nak g dinner ke..dpt 25% diskaun ke beli baju ..hihihihihi

KSWSK said... [Reply to comment]

wah...mmg kelas kau nana...hehehehe
per kata suh je butik pengantin tu kasi 1 sesi photoshoot free sempena enibesri korang nanti..

notti netti said... [Reply to comment]

kheelas ko mariah!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tulah psl kan???
akak tgk kt fb td...
makin pemes dah nih... hehehe..

~ana~ said... [Reply to comment]

kelassss ko nana.....hah3x..nnti aku g bndr tun razak, nak cr la..ni mesti kat area pasar pagi nih..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..glamour ko..merata2 gambar kawin.. :-)

lia said... [Reply to comment]

He3 depa kenai ko dr blog ni kot ;p

nurayunni said... [Reply to comment]

cantik sbb tue diaorg berkenan..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah glamour amour gitu la nana...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

pasni mate kene melilau2 cek butik panten..kot2 ade yg gune muke iii..;p

fieda said... [Reply to comment]

nana glamer dh skrg..dh mcm artis..hehehe...

watyz said... [Reply to comment]

glemer ko weh... hehhehe... atleast mintak la kebenaran kan... :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

kherrlaass nko jah.. eh nana!!!

Nana said... [Reply to comment]

@eda_ej
adoi....
ntah mana diorg amek ntah heee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
minta makeup free ok gak kan hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe nnti la bebila
klw lalu sini
nak juga singgah

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
hehe xla sampai nk saman..hehe
xsampai ati la

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
heheh segan wei
nak juga try
minta makeup free haha ok x

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
alamak ye ke
fz dok situ ek

Nana said... [Reply to comment]

@MamaYatie
klw minta royalti ingt nk suh dia sponser makeup hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@aqishah
haha rasa la gak jadi glamer

Nana said... [Reply to comment]

@adiba_rosli
kui2...
pemes la sgt

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahaha
over tau
idok la supe artis

Nana said... [Reply to comment]

@Pn. Zana
hehehe
sipi2 la

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hahah good idea kak
xpon bg kasi pinjam baju pantin wat photoshoot kan hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hahaha
ini la idea dalam kepala aku aha
mcm la dia nk layan kan

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
muahahahhaaaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
haish diorang ni
mana dpt ntah gambo tu

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hehehe
ana dok situ ek
kita jrg g sana

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehehe
klw kl ni dapat juga tgk
klw kt keningau sana
tgk gmbr je la

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ntah la wei
nanti aku tanya hehee

Nana said... [Reply to comment]

@nurayunni
alah..gambar berzaman dah tu
dari kurus seme mengembang hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
hehehe
jadi la kan
sikit2 pon dpt gak tempias muahahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
kan?mana tau kot dia rembat gambo kita
gmbr ko aku dh nmpk kt rinching

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
hehehe jauh panggang dari api

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
xpe la wei..dia bukan wat utk menda xbaik kan
biar la dia

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
hehehehe

amiey lee said... [Reply to comment]

nana - amik komisen..barang sehelai dua baju raya kakakakaka

tiefazatie said... [Reply to comment]

isk2..blh lak main amik2 gambo org..adeh..yg kat keningau tue xthn..besar gle!haha..fames la kak nana nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...