MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 8, 2011

goodbye langkawi..

oleh sebab kaki aku bisa2 dok pakai wedges yg tinggi 3 inchi tu kan..balik KL aku blasah je pakai sliper jepun kat langkawi tu hehe...lantak la..dulik la org nak tengok selebet ke apa kan..ala mat salleh pon selambe je pakai sliper jepun...kira sliper jepun aku standed skit la..dari sliper jepun harga 2 hengget tu..aku nye sliper mahai skit arga 10 hengget heehhe....xlarat aku nak pakai wedges..dengan bawa beg berat lagi..

makanya..berakhir la sudah kisah2 di langkawi....walaupon flight balik KL awal kul 1.20 petang tapi banyak juga tempat2 yang aku pegi...antaranya

1. kabel car & hanging bridge
2. oriental village
3. makan mahsuri
4. pekan kuah
5. dataran lang
6. beras terbakar
7. buffalo park

underwater world aku tak pegi..sebab tiket masuk dia mahai RM38..alah..aku dh penah g aquaria. kira lebey kurang sama je la kan isi dalamnye....xpela..xmenarik pon bagi aku underwater world tu..& lagi satu tasik dayang bunting pon aku tak pegi..sebab dulu aku dah pegi..kalau bawa anak kecik memang tak sesuai..jalan kaki dari jeti dekat 20 minit penat! jadi kita jalan dekat2 sudah...

so far aku puas hati..dengan masa yg agak terbatas kitorang dah round abes satu pulau langkawi..abes ceruk2 seme kitorang jalan2..insyallah kalau ada rezeki lebih..langkawi juga merupakan salah satu tempat yang bakal aku datang lagi kemudian hari....


masa datang bawa 2 beg, dua2 beg isi pakaian pastu ada bawa beg xtra kot2 nk ltk brg soping..time balik kain baju seme sumbat dalam 1 beg pastu dua2 beg ni sme penuh ngan coklat

ok masa untuk pulang
babai langkawi..kita jumpe lagi nanti..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

babai...tunggu lagi 5-6 tahun akan datang plak..sob sob...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon selesa pakai sliper jerk...
nak2 lagik kene kejor2 dgn anak kecik... hehehe,..

Ya ALya said... [Reply to comment]

bye2 langkawi.............damia pakai baju yg beli kt jusco ri tu kan.....cantiknyer.........

juelee said... [Reply to comment]

nak cekelat.....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me last pegi langkawi dec 2009 :)

Afne said... [Reply to comment]

best kan shopping kt langkawi. pemandangan cantik2. mkn sedap2. sediakan duit aje hehe..

aku hari tu bawak 2 backpac je. pastu blk beli beg troli kt HIG tu. sumbat semua brg shopping ehhe

syanasaid said... [Reply to comment]

aku dulu pegi kejap sgt..so mcm xpuas jalan2

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

ni pegi masa blk penang haitu ke?

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
heheheh xpe
ko dah puas pegi dah

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tu la nye
nak pakai kasut tinggi2
letih
xle lelama..kang lenguh

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
ahh..baju murah je tu

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
ada lg kt umah tu
xtau la kot nanti damia nak hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
woh dah lama tu mz..
bile lg nak terjah

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
btol2...
kena sedia duit je,,beres

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehee
xpe pasni bwa iman
jenjalan langkawi

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
sebelum g penang
hehe
xlarat la jalan2 time pose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...