MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 11, 2011

juadah sahur

sahur??aku memang tak makan sahur..memang set jam pukul 5pagi tapi aku bangun minum air pastu tido..ritu seminggu pertama ramadhan amrul ada..rutin aku turun bawah umah mak amek makanan bawa naik atas kasi amrul makan pastu aku mnm segelas air aku tido...tu la dia rutin aku selama seminggu...

minggu berikutnye plak...rutin aku sama juga..set jam kul 5 bangun mnm air tapi kali ni makan skit...nak tau makan apa?cekelat daim barang 5,6 ketol hahah...jadi la dari langsung tak sahur kan..aku bukanye apa..kalau sahur kang nak tido balik sure susahnye nak bangun g koje...tu pasal aku malas makan tu...

minggu lepas time amrul ada..aku bangun la sahur teman dia..aku xmakan nasi tp makan doyan hehe tu pon stakat 2,3 ulas je..kureng skit la doyan ni...sikit2 je bole amrul tu satu beg pon bole abes
semangat mengopek doyan wat sahur hehe dah tu kenyang sampai petang dok bau doyan je
tak tau la mcm mana kot satu ari nanti ditakdirkan aku dapat dok sama ngan amrul, sure aku kena bangun pagi2 masak makan utk sahur..sebab amrul dia xbole kalau tak sahur...ha..time tu baru meroyan aku hegeh2 nak blaja masak kan?hehe....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahaha sahur ngan doyan mmg seharian sendawa bau doyan lah kan..ekekeke

juelee said... [Reply to comment]

Saya tetiap pg bgn masak, angah wajib sahur.. Tp pas sahur tak tido la,terus kemas rumah,basuh baju segala..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

bestnya tgk durian tu, buleh buat cucoq durian

lia said... [Reply to comment]

Xper, asalkan sahur gak kan...

Ms ko da duk dgn Amrul, otomatik jd rajin nyer sbb xcited ada teman ;p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

pehh sahur mkn doyan tu,hahaha,
yerr..jadi mcm aku,apai nk lauk fresh atleast 1 waktu sahur, goreng telo po xper

wAnIe said... [Reply to comment]

nana mcm wil skrg la...dolo xbangun lansung sahur...klu jaga just bangun minum air..skrg duk skali..hari2 kena bangun....pengorbanan....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak sahur ngan doyan..ok gak..at least sahur kan

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

time bln pose nih mmg penat sketla...
nak2 lagik dah ader anak skolah kan???
akak bgn kol 4 pg pastuh terus tak tido dah...
pastu lepas buker dlm kol 9 gitu, mata nak tertutup dah... ngantuk + penat... hehehe...

tiefazatie said... [Reply to comment]

dasat jg sis nie..mmg le kurus nie..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...