MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 23, 2011

jumpe kawan2 blogger yg oder kuih sarang semut

kuih dah siap..tinggal nak anta kat customer jek...2minggu lepas sebenarnya dah start hantar tapi dekat2 je la..tapi minggu ni sebab amrul ada kan, tu ajak dia teman anto kuih kat area jauh2...aku ni kalau nak drive g shah alam tu xde masalah sgt tp klw putrajaya...serender mmg sesat hehee....sampai skang xpas2 klw g putrajaya...berpusing je kang nengok singboard.

ari ahad kul 2 g shah alam anta kuih dekat blogger tegar nad mama zakwan, tinggi nye nad..smapai nak salam laga2 pipi kena jengket aku hahaha..nad pregnant 6 bulan tp perut xnampak wo...xnampak langsung mcm org pregnant..klw aku mau dah memboyot dah tu hehe..
nad pon wat en3 pasal perjumpaan ni tp xde gambo sama2 nk tgk klik SINI
p/s : nad ta tau bagi damia duit raya..hehe eksited damia dapat duit raya pertama tahun ni pas anta kat nad g alamanda anta kuih kat kak jue oder 4 btol utk opismate sekali katanya
gambo ni damia amek tu psl kepala aku xpenuh hehee
kak jue pon ada wat en3 perjumpaan tgk SINI
farisyah & damia hehe bukan mama je nk amek gambo sama2
lepas anta kat kak jue mama rayyan plak datang amek kuih tp xame plak gambo sama2 ish lupe
hari sabtu kwn blogger zura habib datang amek kuih kt umah...tuan umah agk somot time ni sebab tgk buat kuih haha..salam ngan org tangan ada tepung2 lg hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

44 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

alamaksss lum collect lagi sabtu nk balik kpg dah hehhehe..nk jumpa kat mana la pulak ni hehhe apa2 nnt lin sms nana k..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

muke gembire & puas bile customer beli & sukekan =)

mama tisya said... [Reply to comment]

sambil jual biskut sambil ramah mesra blogger kn

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala...g alamanda..xdpt jumpe..kikikiki...dah dekat sangat dah umah sue..belakang je..kikikiki

ieda said... [Reply to comment]

akak doakan selalu dikk murah rezeki muu .. :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

sambil menyelam minum air..sambil beli kuih ambil boleh berkenalan betul tak..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

sambil menyelam minum air..sambil beli kuih ambil boleh berkenalan betul tak..

mama rifQy said... [Reply to comment]

sambil anto kuih sambil bergather!! kan best ituu kan

lia said... [Reply to comment]

aku kenai jer muka kat gmbr 1st tu... nad rupanyer ha3 satu course dgn aku masa U

amiey lee said... [Reply to comment]

nana rezeki hang...ari ni hubby busy tak pat g tgk wyang..so kta pas kt nana 2 x preview passes tu ye... bila agak2 nana free nak bg kuih idaman kalbu kt kita :p ....

kta ingt nak amik hari sabtu ni... leh la jumpa kat mana2..heee

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh nad tgi ye..huhuhu kalau kta yang jumpa agaknye nad kna pandang bawah hahahahaa

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ni kira 2 dalam 1 la ni ek...hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wah biskut nana ni dah boleh dikomersialkan ni hehehehe

sifu im said... [Reply to comment]

kuih sarang serengga ade tak??

Masni Syafie said... [Reply to comment]

jual biskut sambil eratkan ikatan ukhwah di bulan yg mulia..hehe

lps raya, bole kunjung mengunjung x?hehe

motip : duit raya..hehe

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

daku punya arini yaaa... hehehehehe

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kalau kita order.. Nilai sampai x kak? hhehe

zura_habib said... [Reply to comment]

kalu tau nana nk dtg putrajaya sy amik kt alamanda je hehe...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee, bestnyer dapat jumpa kengkawan maya :-)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hikhikhik...tu la pasal..terasa cam tggi sgt le pulak, haha! :)
anyway, thanks sbb sudi anta smpi shah alam ;)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

masyuk jerk kan???
akak nak bisnes2 nih malas...
sbb penat wat sorg2... huhu...

sambil bisnes, blh jmpa dgn geng blogger skali...
pasnih blhla ngedate lagik..

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
xpe nanti sms je
kita jumpe mana2

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
heheh tu la
nak2 bila ada buat review mmg puas ati

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tu la..
bagus kan bisnes kt blog
dpt kwn baru
dpt duit lebeih ngeh2x

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
lor yeke..
tak tau lak sue dok sana

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
amin2..tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehehe btol2
tp xleh borak lama2 la kan
jumpe pon tepi jalan je

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hehe btol2
dapat jumpe kwn2 alam maya

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehehe btol la tu
sila terjah blog dia ye

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
amy tenkiu sgt2 hehehe
bole ajak kwn2
ok nanti kita jumpe tau

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe tinggi tau nad ni

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
tu la.
sambil menyelam mnm air

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh komersil dalam blog je sudah la heheee

Nana said... [Reply to comment]

@sifu im
ada nak ke heheee
nanti saya bagi busut belakang umah

Nana said... [Reply to comment]

@Masni Syafie
hehehe
kolek duit raya nak tak gitu hahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
yezza balik keje kang k heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
adeh mmg xsampai kekekee

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
tu la xtau plak zura dok pjaya..

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tu la
selama ni tgk dlam blog je kan
kali ni dapat jumpe live

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hahah mmg tinggi pon kene jengket tau

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
saya buat kuih ni kak sebab mak saya ada tlg klw tak mmg xlarat saya

BabyRayyan said... [Reply to comment]

ala kite x brgmbr pon eh....al maklumlah 1st time jumpe kan...masing2 malu2 kucing lg kot.haha..thanks nana sudi dtg putrjya...hehe.salam perkenalan dr mamarayyan aka rose.:))

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..glamer sis..cam duta kuih je nie..hee

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

masyukk tu biz biskut raya :)
damia sila dtg beraya umah aunty suzi kalau nak duit raya ok heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...