MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 19, 2011

koleksi keychain

selama ni kan aku nye kecyhain bersepah2 je..ntah mcm mana aritu aku rajin nak kumpul seme keychain2 yg aku dapat menang GA & contest seme..bile dah kumpul dalam kotak baru perasan eh banyak juga keychain aku ni kan?

bila aku nengok fb girlpren cik nana kita tu dia kumpul keychain lawa 2 gini tiba2 tingin lak aku nak wat mcm gini...comei je kan
bercakap pasal keychain kan aku ada extra 5 ketol keychain langkawi aritu
sape nak?nanti la aku fikirkan mcm mana nak bagi
pengomen paling banyak ke, pengomen paling rajin ke tengok la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

39 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe...ko tak leh celen ngan koleksi keychain aku lagi ni...weee

adiba_rosli said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihihi kalo izan tjuk koleksi dia tu blh pengsan.. bg lah kt top komento..hihi

adiba_rosli said... [Reply to comment]

keychain selipar tu comel .. tanak lak damia pakai .. hehe

watyz said... [Reply to comment]

nak jugak... :)

einz miszmessy said... [Reply to comment]

hehehe...einz suka keychain...

amiey lee said... [Reply to comment]

kita pengumpul keychai...memang cantik susu gitu nad sngkut2 kan

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

waa...byknye koleksi dieeeeee

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku dulu mase skolah2 mmg suke keychain,tpkan..aku rase nk tunjuk plak koleksi keychain laki aku si apai tuh,.byk woooo,die kumpul mase skolah2

lia said... [Reply to comment]

aku nyer koleksi elok berterabur dlm lemari hu3

fazilzura said... [Reply to comment]

keychain banyakk bangat psl zr kan penjait keychain hihihihi.. tp yg gift dr kwn2 banyak jgk , ku sangkut je ... cz zr lebih pd FM

mama tisya said... [Reply to comment]

dlu time sek suka kumpul keychain..ltk kt beg..saper byk mmg meriah..ehhehe..tp skarng ada jugak tp tk sebyk fm rsnye

MiErA said... [Reply to comment]

miera nye keychain dah bersepah ntah mne dh~~ hehe

ieda said... [Reply to comment]

banyaknye dikk ! :) akak dah lama x kumpul :)

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Dak Nana (Yana) tu mmg sker wat menda2 camtu. ada jek idea dia. Hihi.

Akak pun byk juga, tp takde la dari GA/COntest - biasa kat opis bila org2 balik outstation ke jalan2 ke sure derang bagi keychain. Byk da tatau nak buh mana dah.

@}--niEra-- said... [Reply to comment]

puas hati kan kalau tgk koleksi tu bykkkk?

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah blh jadi hobi baru ni kak!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantik keychain kasut tu... :-)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhhh... byk tu koleksi...

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
ni sebab aku xsuke beli
kumpul org bg je
cer klw aku minat bli mau penuh 1 umah kot hehee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe tu la dia dah soun xleh celen dia sure banyak gile

Nana said... [Reply to comment]

@adiba_rosli
hehe aritu ada keychain cameron bentuk slipar dia nk pkai

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
nanti aku wat ga ek

Nana said... [Reply to comment]

@einz miszmessy
ok nanti join ga ek
adiah keychain

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
kita baru start je kumpul ni sebelum ni sepah2

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
wah lelaki pon suke kumpui ek hehee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
aku ni baru kumpul simpan elok2 klw tak sepah2 je

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
sama2 suke fm lg dari keychain

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
sama la fm lg banyak sebab lg suke fm

Nana said... [Reply to comment]

@MiErA
akk simpan sebab org kasi tu xmo sepahkan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
seme adiah ga ni kak

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
berseni si nana tu
kreatip je tangan dia
tgk dia wat camtu
tingin lak nk tiru ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@@}--niEra--
tu la masa dia sikit2 malas je rasa nak dulik heee

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
ingt gitu juga nk start simpan

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
klw nak nanti kena join GA

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
adiah dr org seme ni kak

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

mak ai banyaknya rajin tol nana kumpul ek

fieda said... [Reply to comment]

seronok kan tgk hadiah2 comel mcm ni..

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik lak die wat koleksi keychain cmtue..ifa nie simpan dlm kotak je..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...