MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 15, 2011

lagu raya dah berkumandang...

semalam nganto kuih raya kat customer @ kl central on the way tu dgr radio suria fm tetiba kuar lagu m.nasir satu hari di hari raya...

wah tetiba semangat lak rasanya..dah la ramai dalam kete semalam seme pakat nyanyi ala2 kumpulan koir kebangsaan hahaha...

time2 gini la sonok kan..feel dia nak nyambut raya dah datang...haih..aku persiapan raya satu hape pon xbuat lg ni...tempahan kuih raya orang dalam ari rabu ni settle lah....pastu baru bole fikir nak wat kuih sendiri.

baju raya?blom beli..as usual..aku suke soping last mnt..time tu dapat rege runtuh...mana lagi kalau bukan Jalan TAR haih..xsabar plak rasanya nak soping raya ni

arini plak g koje masuk2 kete je dah ada lagu raya..tuko channel lain pon dok putar lagu raya..sampai opis plak kuar lagu azlina aziz haih..beznye semangat dia rasa len macam skit nak2 klw dgr lagu2 raya yg evergreen mcm lagu sanisah huri, hail & uji, anuar zain, p.ramlee & seme retis lelama..klw retis baru lagu tokti je sedap di dengar sepanjang zaman kan?

p/s: orang2 gomen lagi la semangat g keje rini kan.bonus dah masyukkkkk...jeles ai hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

standard ko size cumel... mmg ada jer size kat jalan TAR kan...

mcm tahun lepas, boleh lak sedondon dgn damia...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ye la..bila dgr lagu raya nie..semangat je nak raya..nak keja pun dah mcm malas je..nak cuti....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

betul betul... pagi tadik drive dgr era psg lagu raya...
try tuko suria, pon psg lagu raya...
tukar thr pon psg lagu raya...
haihhhh... semangat raya dah dtg... hehehe....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yola sue baru perasan bonus dah masuk....mmmm...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku siap dengar cd raya lagi...semangat semangat...hehehe...

Lelord said... [Reply to comment]

huhuhu dlm keta ms 1 ramadan dh pasang cd...x sabo nk balik mesia

Ya ALya said... [Reply to comment]

ya bab raya tak pikir sangat dah,pikir nak bersalin je ni.....huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

@lia
adehh kdg2 susah gak wei
tang punggung ketat hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh dia klw mood malas tu
smgu nk raya nanti
time tu malas

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah tau xpe
tuko channel seme lg raya

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
wah masyukk ek

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
over tu..hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
mak aii awlnye dgr lg raya heee

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
owh yeke..
kot2 bersalin time raya
xpat mkn rendang ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...