MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 1, 2011

lain yang dirancang lain plak yang jadi

haih..ni la yang dikatakan kuasa allah...xde sape dapat menghalang...elok2 ari kamis lepas aku wat entry pasai kengkonon xjadi g langkawi..udahnye ntah dapat hidayah apa ntah..blk keje ari kamis tu...dalam kul 6 ptg amrul call..dia ckp eh kita pegi je la langkawi...terjah je la..walapon tau berisiko..

sebenarnya amrul mmg dapat cuti..tapi dalam mode "standby" bermakna sekiranya ada panggilan suh dtg keje dia kena cepat2 balik kem...jadinye kami berani mati je ni..terjah langkawi dengan harapan xde orang call....& alhamdulillah..sepanjang 3 ari xde pon orang call soh balik koje...tapi ramai orang call kirim cekelat ada la hehehe....

lagi satu peristiwa lain yang dirancang lain plak yang jadi, izan & family terlepas flight...oleh sebab pagi jumaat tu hujan turun dengan lebat selebatnya...mereka satu kelorga terlewat sampai epot..& izan sms aku ckp dia terlepas flight..time tu aku ada dalam bas on the way ke LCCT...

sepatutnya aku yang xjadi pegi pada mulanya...& izan yang jadi pegi pada mulanya..seme dah jadi terbalik...aku yang pergi tapi izan yang xjadi pegi....aku tumpang simpati ngan izan....burn duit tiket flight, burn duit otel...adeh....sedih...kalau tak bole dah kita berdating2 kat langkawi
cita2 di langkawi bakal menyusul kendian...gambo xresize lagi ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la kita hanya merancang tuhan yg tentukan..oo izan tk jd pegi ek tp kt blog die update psl langkawi..kiranye die dh wt autopublish la ye:)

notti netti said... [Reply to comment]

heheeh.....terbalik pulak eh.......apa-apapun syukur dapat jugak pergi tanpa gangguan yer?.....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yela...kiter hanya merancang kan....yang menentu di atas sana...mmm...tak pe la janji dapt g happy2...

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

lor....
terbalik sudah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..jadi gak gie langkawai ari tu..best!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tu ar akak tgk status fb kata duk langkawi...
ingat tak jadi pegi... hehehe...

fazilzura said... [Reply to comment]

xpe2... myb ado hikmah nye

~ana~ said... [Reply to comment]

lor....
terbalik plak..tp ok la kan..nasi baik xde org call amrul suruh balik...

atty's said... [Reply to comment]

itulah kan..kalo allah dah tentukan..

MiErA said... [Reply to comment]

alhmdllh..dpt jgk ke sane kn? kita hanya merancang, tuhan yg menentukan =)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya cuti2 tu :)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow best dpt pegi cuti2...mesti bershopping sakan kat sana kan

Ena said... [Reply to comment]

gitu plak yeh..

tak pe lah.. rezeki masing2 dan tertulis gitu kan..

::NureeN:: said... [Reply to comment]

best2.. teringat plak bln 5 lepas masa d sana.. x sabau nk tau crita.. ;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnya p Langkawi..
Myra insyaAllah bulan 12 ni :)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

ahh diorang kena tinggal
tu autopublish entry tu

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
tu la pasal..
aku kirim kat dia fm
last2 dia yang kim kat aku hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

btol2..
apa2 pon sgt hepi
sebab dah lama sgt xjejak langkawi

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
heheh tau xpe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

last mnt jadi plak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
mula2 ingt xnak g..
last mnt tukar fikiran hehee

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura

tu la nye

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

kan>
mula2 kita mcm mengelak tp dah takdir..pegi juga

Nana said... [Reply to comment]

@MiErA
ha itu la..
dapat juga pegi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
cuti2 bajet je mz..hehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

sopign coklat je hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
ha tu la pasal..
rezeki masing2 dah tertulis kan

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
hehe esok baru start cite langkawi

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
wah bez
jgn lupe soping coklat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...